Gravidute si mamici de CLUJ-43

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna intrebare victo! si eu astept cu nerabdare raspunsul!

linguritele tot in sterilizator le bagati?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

oana, e ok cresterea in greutate! copiii exclusiv alaptati au alta curba de crestere, si nu trebe sa creasca asa mult. ceai de la fares ai? undeva am citit ca contine si menta, care are efect fix invers, de ablactare, dar daca nu depasesti doza e f ok, si eu am luat.

victo, mai lasi sa se raceasca minim 3 minute, apoi le poti scoate si asambla. in instructiunile de la al meu zicea ca le mentine sterile 6 ore, daca lasi capacul pe ele. deci poti si asa. eu dupa ce asamblez biberoanele, scurg de apa si las fara capac, se usca singur. in sterilizator bag si suzeta , seringile cu care ii dau medicamentele, si daca as avea lingurite, si pe alea.

velena, sa stii ca eu is tare uituca, mai ales cu fetele oamenilor, asa ca nu stiu de unde sa te iau. dar stiu ca mi-a zis de tine parca nadina (cred ca lucreaza cu sotul tau) ca ai nascut inainte de termen, inaintea mea. no, deci astept poze. da' daca trec pe langa tine pe strada sa ma tragi de maneca
cred ca tu intrebai cu dormitul pe burta. irina numai asa doarme si noaptea. m-am obisnuit cu ideea, asta e. nu cred ca e cazul sa fim paranoici cu moartea subita.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

diana - era vorba intr-adevar de ceai de la fares! offf! nu am stiut ca menta are efect invers! astia is tampiti atunci! pai de ce ii mai zice ceai de stimulare???

in legatura cu sterilizatul... le asamblezi asa umede? ca in bibe mai ramane apa dupa ce le sterilizez...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Diana, Aurora e sotia dansului.si eu prefer de milioane de ori particularul, vezi ca la Policlinica Grigorescu era o pediatra buna, si in general toate clinicile particulare au si pediatrie..

eu le las in sterilizator oricum le folosesc relativ repede ca nu am luat multe, doar cateva pe care dupa ce le folosesc le sterilizez din nou.lapte mai am doar noapte cand papam tzitzi.
mie seringile mi le-a inmuiat caldura din sterilizator, asa ca am luat solutie de sterilizat de la Chicco si lr sterilizez separat intr-un vas mic.
linguritele nu le sterilizez.sa nu cadeti in patima sterilizatului excesiv, trebuie sa-si faca si anticorpi mai ales dupa 6 luni.

Co, acuma se incarca pozele, nu le-am pus inca

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI Asa ti a spus pediatra ?e prima data cand aud o astfel de recomandare ,mie mi a spus so scot afara ZILNIC daca nu sunt sub -10 g ,daca nu ploua ,nu e ceatza si am auzit si la tv la Euforia recomandarea unei pediat ..la fel ca cele mentionate mai sus
eu cred ca le place la bebei sa iasa la plimbarica si le face foarte bine
acuma fiecare facem cum credem ca e mai bine pt puiutzii nostri

of tu Diana draga ce mila mie de puiu tau ,sincer eu cred ca nu are rost sa te superi ..mai ales ca nu are multe scaune ,oricum du te la dr ca sa te linistesti

OANA si VICTO dupa ce sterilizez biberoanele le iau si le pun pe un suport special si le acopar cu tifon ...o sa va fac poza sa l vedeti

OF tu CO draga sper sa nu ramanem fara laptic ...de asta trebuie sa ne relaxam cat putem de mult ...stiu ca e tareeeee greu ...doar ma intzelegi ca si tu esti tare strengaritza n ai stare deloc

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CARRIE eu am vazut prima data pozele facute de Halloween si am crezut ca s cele de Craciun ...vai ce
acuma am vazut si cele de CRACIUN ...tare dulcica e si rochitza e minunata ...i ai cumparat o sau ai recurs la croitoreasa ?e superba

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

diana , bebe tau are probleme cu kk....si al meu..face foarte greu si doar la 3-4-chiar 5 zile....daca gasesti un doctor bun sa-mi spui si mie. chiar acum a papat si screme saracutul pana vomita si nimic. pana acum am folosit supozitor dar as vrea si opinia unui doctor. eu il hranesc doar cu lapte de la san.
imi e frica de dormitul pe burtica..si tocmai de aceea il las cu mine in pat...nici asta nu e tocmai bine....dar nu am ce sa fac mai ales ca adoarme greu.rar de tot il pun in patut..doar dupa baita cand doarme mai profund .
sotul meu lucreaza cu ionut..finul nadinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

oana, asa umede le asamblez(in instructiuni la avent chiar recomandau sa fie umede, ca se lipesc mai bine de inelul ala), le scutur bine si gata. nici eu nu vreau sa fiu paranoica cu sterilizatul

elena, mai bine totusi in patutul lui pe burta, ca e mai tare. saltelele noastre is mai moi, si i se infunda nasucul in asternuturi. eu pe irina o tin in brate pana e adormita sau somnorila, si apoi o transfer in patuc, finut. daca nu doarme, o mai mangai pecap si-i vorbesc, pana inchide ochisorii, si gata. nu functioneaza de fiec data, mai avem si noi nopti dormite in brate, dar tot e mai bine.

eu nu o scot pe fetita la aer decat rareori, ca tot e ragusita si mi-e frica, pe frigul asta.

in alta ordine de idei, m-am gandit sa adaug la listutza de inceput si linkuri la poze, sa fie usor de gasit, sa nu tot cerem de 100 de ori link, stim direct unde mergem sa vedem pozele. pe care le stiam eu, le-am adaugat. care mai vreti sa apareti in lista, va rog sa puneti linkul sa-l pot adauga.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare,

eu tot pe fuga ca-s doar cu Mihai acasa si vra atentie 100%.
Gabitzo, am promis poze, asa e, uite cateva
http://www.flickr.com/photos/15161024@N07/
sper sa se vada!

mai vin, acu' chiar l-a enervat cu nepasarea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai atunci la ce mai fac sterilizatoare de 8 biberoane dc efectul e doar 6 ore????????
eu oricum am numai 3 biberoane si sterilizez de 2 ori pe zi...deci trec mai mult de 6 ore...
deci e ok sa le scot si sa le asamblez, pun inclusiv capacul si e gata, nu? eventual le acopar cu ceva si gata.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput