*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 8
simona dragusin spune:
Am intrat sa va urez un an bun,cu copii sanatosi si nazdravani si cu multe impliniri !
La multi ani,va pup !
roxisialexia spune:
Scumpa colectie, va doresc ca in 2008 sa aveti un an plin de sanatate, impliniri si fericire.
La multi ani!
catalina, nu am avut parte de net pana azi, o sa intru diseara pe ym si vorbim.
anda, o imbratisare calda pentru tine, sper ca au trecut ranile si sunteti mai bine.Altadata sa apelezi si la prieteni, te-as fi ajutat cu mare placere, oricum vei fi stralucitoare.
cristinan, maine as avea nevoie de ajutor la bucatarie o sa ii pun si alexiei filmul cu elise poate o copiaza
joy, multa sanatate lui vladut si tie multa putere si odihna
leea , iti doresc ca anul ce vine sa iti aduca noroc si dragoste.
bic, pupici speciali pentru sma .
meems pentru fetele frumoase.
ina, au placut sarmalutele?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
anda77 spune:
buna,
unele treburi s-au rezolvat, unele s-au rezolvat cu complicatii, au aparut unele probleme noi, of, e un sfarsit de an fte agitat, nu mai detaliez. probabil asa va fi tot anul urmator (ca am planuri mari in diverse domenii), Doamne ajuta sa fie un an bun. Pentru toata lumea!
simona, vezi ca linkul de la semnatura, cu pozele, nu mai este activ
meems, ti-0am mai zis, iti mai zic, rianna o sa se faca o fata fte interesanta dpdv fizic cel putin.
sa nu dai cu rosii in mine, eu cred ca te maturizeaza culoarea asta la par. m-am uitat mai bine, frumoasa esti oricum, dar castaniul asta nou (in poze e aproape brunet) parca inaspreste putin. na, omoara-ma! exceptand cazul in care ai urmarit acest efect (eu m-am facut bruneta spre albastru in clasa a 10, ca sa fiu mai dura:)))
mdt, reactia silviei cred ca este normala. la varsta ei, chiar si maiincolo, eu, de exemplu, ma feream identic de oameni bolnavi. ma speriau si simteam radiatii negative (asta zic acum, cred, ca atunci nici eu nu explicam bine de ce nu-mi venea sa ma apropii) imi era frica ca orice se poate lua si, la 6 ani, doar simti ca un om bolnav nu e un om normal si trebuie sa te feresti de el. pt vrsta asta se resimte o stare de anormalitate doar, asta vroiam sa spun. sau asta e experienta mea personala.
pumba, fte dragute fetele, putine poze, n-am inteles nimic din aparitia ta deoarece nu te-am putut vedea de sapca aia:)))oricat m-am benoclat sa te cunosc mai bine:))
maine incerc la spital sa vad daca ii scot firele lui nichita. teoretic asta era ziua dar nu stiu daca infectia este de natura sa schimbe acest termen de 7 zile pt scos fire. mai e rosu local.
joy, pupic, sanatate lui vlad, zi-ne and trece enterocolita!
hildegard, sunt mama de baiat cu dermatita atopica (si iarna asta a facut, ea se expandeaza in anotimpul rece ca frigul e factor de accelerare), sunt prietena buna cu mame de copii atopici, in stare mai proasta decat nichita. avand in vedere cele antementionate, indraznesc sa-ti spun sa schimbi elocomul. este pentru cazuri fte grave deoarece are efecte negative secundare in timp. cauta pe google elocom. unii dr, vb chiar de cancer. nu mai da elocom la prima pata pe fata, hop tzop. Eu dau cu avene pt atopici sau alte creme farmaceutice pt piele atopica, care nu contin cortizon, ca prea mult corizon are efecte secundare - de intretinere (iarna dau in fiecare dimineata putin pe fata) sau dau dermovate (are grad mic de cortizon) pentru cazuri de urgenta mai nasoala.
pupic mare pentru toate fetele, An Nou sanatos si cu impliniri va doresc!
dk mai am timp, mai intru si maine ca nu plec de bucuresti. din pacate
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Buna seara colectie!
Va uram si noi un an nou plin de bucurii si realizari pe toate planurile, multa sanatate si tot ce e mai bun.
Eu sunt aproape gata cu pregatirile, oricum nu fac cine stie ce ca m-am lecuit de la Craciun cand am muncit 2 zile ca disperata si azi am aruncat jumate de mancare ca nu a mancat-o nimeni asa ca acum mai subtirel.
Roxana , te sun maine dimineata, ma bucur ca ai dat un semn
Camy , am vazut pozele voastre, e o scumpa Daria si o ochioasa.Cum se mai simte? Parca am vazut o poza in care avea manutza bandajata...sau ma insel? Mi-a placut mult piticul ei...ala mare, de unde si cat?
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
xandra28 spune:
hello fetelor!
intru si eu sa va doresc din suflet tot ce-i mai bun in noul an, inca un copilas pentru cele ce il doresc, multa sanatate si impliniri pentru noi si piticii nostri, pentru familiile noastre. numai de bine!
desi intru rar, va citesc zilnic, va simt foarte aproape.
va pup si un an nou cu bucurii!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
pumba spune:
din partea noastra
Va dorim un An nou cu multe bucurii , fericire si multa ,multa sanatate ca restul le-om duce bucurosi pe toate!
La multi ani!
Distractie placuta celor care stau acasa , drum bun si zapada multa celor care pleaca la munte! Sa auzim de bine!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
meems spune:
quote:
Originally posted by anda77
meems, ti-0am mai zis, iti mai zic, rianna o sa se faca o fata fte interesanta dpdv fizic cel putin.
sa nu dai cu rosii in mine, eu cred ca te maturizeaza culoarea asta la par. m-am uitat mai bine, frumoasa esti oricum, dar castaniul asta nou (in poze e aproape brunet) parca inaspreste putin. na, omoara-ma! exceptand cazul in care ai urmarit acest efect (eu m-am facut bruneta spre albastru in clasa a 10, ca sa fiu mai dura:)))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Anda, cum sa te omor mai fato?? Ca-mi esti prea draga Si ai mare dreptate cu brunetul asta din parul meu de-acum. Intentia a fost sa-mi pastrez culoarea ce-o aveam inainte (un ciocolatiu) dar... asa a iesit si n-am mai facut nimic cu el. Va urma, in viitorul apropiat, sa-mi fac o noua programare ca radacinile deja expun prea multe fire albe... si atunci probabil voi reveni la satenul mai deschis.
meems spune:
E vremea bilanturilor, suntem in ultima zi de 2007. Pentru mine anul a adus multe schimbari, a trecut cu urcusuri si coborasuri, cu clipe de fericire si cu momente de tristete. As vrea sa ma opresc asupra uneia dintre cele mai incantatoare zile, si anume intalnirea colectiei de asta vara. Pentru mine ziua aceea de iulie a fost una din highlight-urile anului si vroiam doar sa va amintesc din nou cat de entuziasmata am fost sa intalnesc mamici si pitici dragi! Atat de entuziasmata incat m-am simtit cu adevarat coplesita si parca acele cateva ore din parc au trecut mult prea repede. De multe ori stau sa ma gandesc daca oare chiar ne-am vazut cu adevarat sau au fost doar imaginatii de-ale mele :) Insa cele cateva poze si tricoul Riannei stau drept marturie ca intalnirea cu voi chiar a avut loc.
Parca acum nu-mi imaginez cum ar fi crescut Rianna fara copiii colectiei, adica ati devenit o parte atat de integrala din viata ei, din viata noastra, incat nu pot sa mi-o inchipui pe Rianna mea in afara "colectiei".
De aici, din California, va transmitem mii de pupici si va imbratisam virtual cu mult drag, urandu-va un An Nou plin de impliniri, an in care sa ne bucuram fiecare de copilasii nostri si nu numai.
Ina869 spune:
Frumos spus, Meems draga!
Aceleasi sentimente nutresc si eu - ma simt parte din colectie, impreuna cu Rachelina mea-.
Cata, nu am mai dat nici un semn fiindca am fost toti trei bolnavi; de Craciun, iresponsabila de verisoara-mea si-a adus fetitele bolnave cu un virus (simptome: diaree, varsat la greu, febra) si toti care am fost prezenti acolo ne-am captusit cu el dupa 24 de ore. Treaba nasoala este ca a doua zi dupa Craciun am mai fost in doua vizite si am dat la randul nostru virusul, fara sa stim ca sintem contaminati. Din seara aceea noptile noastre au fost albe, eu si fata am fost afectate cel mai rau, nu puteam nici apa sa bem fara sa varsam, saracul barbatu-meu ne-a ingrijit ca o mamica priceputa, a lasat si serviciu si lucrari si tot sa stea cu noi fiindca nu ne-am fi descurcat.
Astazi sintem mai binisor, dar vreo citeva zile nu putem minca decit supite usoare, compoturi, lichide si cam atit.Am fost lacoma si am gustat dintr-un piept de pui facut la gratar si cum l-am mincat, asa a si venit inapoi, semn ca trebuie sa stau linistita si sa tin regimul prescris.
Meniul de revelion: supa cu legume, paine prajita, si compot. Daca exista cerinte, as face si un pilaf usor,fara pui, mi-ar fi placut un piure de cartofi dar fiindca cei doi membrii ai familiei mele detesta cartofii, nu gatesc doar pentru mine.
Trebuia sa avem musafiri de revelion, eu de abia m-am putut da jos din pat, ce sa mai zic de pregatiri! sint foarte necajita fiindca a trebuit sa contramandez totul.
Asa ca draga Roxi, stau cu sute de sarmale in congelator, le-am facut degeaba, s-a dus pe Apa Simbetei tot entuziasmul si elanul meu de a gati.Din pacate , vom face un revelion in stil canadian, inchiriem niste filme si cam atit, cind ne va fi somn mergem la culcare. Mi-este dor de zilele din tara, cind sarbatoarea era sarbatoare, indiferent ca erai pe patul de moarte, te ridicai, stateai acolo si chefuiai si pe urma mergeai la loc -:) aici, nu.
Am vorbit cu prietenii nostri si majoritatea stau acasa anul acesta, au spus ca nu au chef de plecat, ci de stat confortabil.
Ori am imbatrinit, ori Canada si-a lasat amprentele pe felul nostru de viata si ne-am puturosit incit ne este lene pina sa si petrecem, habar nu am, dar ceva -ceva este.
In alta ordine de idei,mai nou, stam cca 3-4 ore sa o adormim pe Rachie seara; de unde o puneam in patul ei mare si o recuperam dimineata, ehe, s-au dus vremurile alea bune, acum ne chinuim cu randul , am chelit , ce-a mai ramas din par a albit, rabdarea este la limita, am incercat toate metodele posibile , stiute si nestiute, nimic nu pare sa mearga, sarim cu brio si peste somnul de dupa-amiaza, ala s-a dus de vreo doua saptamani, fata este intr-o greva totala, a devenit si agresiva de ceva timp, ii place sa ne bata sau sa-i bata pe toti pe care-i prinde in jur, cresa asta a venit si cu deprinderi urate si nu mai avem ce face. ( cuscra, te rog , neaparat sa-l dai la judo, box, karate pe ginerica, macar sa stie sa se apere baiatul!).
Ca sa inchei intr-un spirit mai vesel si festiv, va doresc sa aveti un An Nou imbelsugat, cu sanatate, bucurii, copilasi cuminti care sa doarma noaptea si la prinz si sa pape tot ce li se pune in farfurie, care sa faca la olita si sa nu mai foloseasca pampersi, sa socializeze fara sa se sperie , sa-l accepte si pe Mos' Craciun, care sa fie intelegatori si sa nu se catare pe toate dulapurile si sa nu-si bage degetele sau urechile prin toate prizele sau gaurile, si care, macar o ora, doua, pe zi, sa stea nemiscati acolo unde-i pui, sa ne mai facem si noi treburie, o manichiura, ceva.
Un An Nou Fericit!
cu drag si multe imbratisari,
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
mandyksch spune:
Am tot zis ca o sa recuperez in concediu, dar vad ca e aproape imposibil. Toata vacanta asta e un du-te vino care nu se mai termina, plus ca mancam toata ziua...simt pe haine ca m-am ingrasat
Noi suntem bine, de Craciun am petrecuta in familie, am avut colindatori. Kriszti s-a bucura mai mult de bradul de Craciun decat de ce era sub el. A fost efectiv fascinat de becuri si globuri.Abia mai tarziu a descoperit jucariile de sub brad.
Noi am fost deja la un microrevelion, organizat de firma la care lucreaza sotul meu.In 27 decembrie. A fost f fain, muzica buna, atmosfera super.Din pacate pe la 2 am fost deja terminata, obosita, somnoroasa. Constat ca inbatranesc si nu mai rezist sa stau la chefuri pana dimineata. Ce sa facem, asta e. De Revelion mergem la un chef la niste prieteni, mergem la ei de cativa ani de zile.Sper sa fie fain si anul asta. Piticul il lasam la ai mei si il recuperam maine dupa-masa.
Sper sa mai pot intra in zilele urmatoare-daca ma lasa musafirii-pana atunci va doresc sa petreceti super de Revelion si va doresc sa aveti un An Nou fericit, cu multe bucurii, cu impliniri si cu mult-mult noroc. LA MULTI ANI!