*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Draga Colectie ,

Eu ma duc la nani ca la 4 :00 ne trezim ,asa ca va urez de acum UN AN NOU FECITIT!!!!

Disctactie placuta si multa ,multa fecicire alaturi de cei dragi ,iar anul care vine sa fie unul mult mai bun ca 2007!!!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Craciun 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Madutza, iti tin pumnii!

Ando, vorba Marei (sper ca nu am gresit) cu ceasu'... poate se schimba lucrurile. Mai sint doua zile!

Citesc de toate realizarile si nazdravaniile copiilor si concluzia e una singura: avem copii mari, domne'... Sa ne traiasca!

Sa va zic una de m-a impresionat la lacrimi. Azi eram cu Smaranda si cu mama singura in casa - nu va speriati, doar pentru vreo 10 min. Mama a avut nevoie la baie si am dus-o in timp ce Uca se juca cu plastelina la mama in camera. Booon. Mama trebuie ajutata sa mearga si de obicei eu o tin de mina. Uca vine din camera, ne vede ca ne indreptam spre ea si ii intinde mamei mele o mina sa o ajute sa mearga. Iar expresia de pe fata ei parca ii spunea "hai ca te tzin eu." Apoi cind incerca mama sa se urce in pat, Smaranda i-a pus mina pe picioare si o tot impingea cu minutzele ei sa o ajute sa se urce in pat.....

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

NegaraCristina, la steff asa periodic,rar, ii ies pete pe fata...ca e sensibil la orice..dermatita de aia de copii blonzi. El e predispus la asa ceva. Dau cu Elocom si trece,dispare. Asta e.

Sexoasa zici...au trecut vremurile. Eram candva io faina, acum m-am hodorogit!
multumesc la fetele care s-au uitat la noi pe poze.

Eu de ziua lui Steff n-am mai facut tort ca aveam in frigi tort si nu se justifica inca unul.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Pumba imi place de nor-mea .are fata de nazdravana.tot zgarcita cu pozele esti.
iar am dormit la pranz cu D, iar nu mi-e somn,iar io sa fiu KO miine,iar dorm la pranz si tot asa.am jucat rummy, Sorin se uita la un film cu niste serpi-cobre cred -dati drumul intentionat intr-un avion. am vazut 2 min, dc vizes urat il trezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineata fetelor dragi.

am reusit sa citesc un picut din urma. mi-e cam rau de neodihna si ma doare rau capul asa ca nu stau mult.
am intrat sa va urez UN AN NOU CU IMPLINIRI, CU MUUUUULT MAI BUN DECAT ASTA SI TOT CE VA DORITI! distractie placuta maine seara.

ANDA si LEEA pt voi un pupic special

io-s tare amarata, Vlad mi-a facut anterocolita, a zacut 2 zile cu ochii in gol, nu se prea hidrateaza. suntem pe antibiotic, ecoflorina si debridat. stanciu mi-a zis ca Alex fiind alaptat la san este protejat destul de bine.
FELICIA multumesc pt sfaturi. te

gata ca a iesit vlad din baie si numai pot sta. va poooop

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna ziua,mamici si bebici.

Va multumesc din suflet pentru urarile de bine trimise lui Stefanel,multa multa sanatate si liniste sufleteasca va doresc si eu,si un an nou cu bucurii alaturi de familie si cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by meems
CristinaN, fetita cealalta din pozele cu Rianna e nepotica noastra, deci fetele sunt verisoare si de-aia probabil ti se pare ca seamana asa bine. Iar legat de comentariul celeilalte poze (cu tati si Jonathan in brate - un alt nepotel), e randul meu sa Nu vreau nici un apropos de bb2
Meems & Rianna (16 dec. 2005)

meems, Da' io nu am batut niciun apropos. Doar am constatat ca tare bine i-ar sta sotului cu un baietel in brate.
catutza, nu avem posibilitatea ca noi sa dormim in alt pat pt ca inca locuim cu socrii si bunicii. Camere libere mai sunt doar la bunici, la parter. Asta ar insemna ca fata sa doarma la etaj si noi la parter deci nu se poate. Sau sa ii deportam pe socri la bunici. Cu mutatul... speram ca pana la Pasti sa o facem. Electrocasnice: doar cuptor cu microunde, restul dupa ce ne pun gresia si faianta prin casa.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Spune anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine...
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta...
fericire, sanatate si multi bani
"La Anu'si La Multi Ani!"

Multumim de aprecieri legate de poze!

Multa sanatate va dorim! Noi plecam azi la Busteni si lasam pitik la mama! Am inima un pic stransa dar ma rog la Doamne Doamne sa fie bine !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am intrat sa va urez un An Nou fericit si distractie placuta de revelion!

Bic si Nati a fost foarte iubitoare si grijulie cu bunicul, l-a pupat, a venit imediat la el in brate, l-a luat de mana, samd. Silvia in schimb se cam fereste. . La fel s-au comportat si cu strabunicul lor (bunicul lui Virgil de 90 de ani)
O pupam pe Sma grijulie si iubitoare!
De abia astept sa-i mai vad ochisorii albasti.

Madutza iti tin pumnii cu testul, eu sunt pentru !

BULUCI de abia astept sa revii pe forum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cateva urari de AN NOU!!!!!!!!!!
Dumnezeu sa va calauzeasca pasii spre infaptuirea de lucruri mari si bune, Fie ca anul 2008 sa ne deschida portile cu multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi. La multi ani!

Sa aveti un an plin de bucurii, cu multa liniste sufleteasca cu sanatate si multe realizari! La multi ani!

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Multumesc fetelor care au urat LMA Soranei,multumesc ca nu ne-ti uitat chiar daca intru destul de rar pe la voi!
sunteti niste fete minunate,o adevarata familie care se ajuta si se sprijina la greu ,isi impartasesc bucuriile,tristetile ,realizarile si implinirile ,sincer ma bucur ca pot fi si eu printre voi ,iar sfaturile si incurajarile voasre mi-au fost de folos .

MULTA FERICIRE!!!!!!!!!!!!!!

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput