*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 6
madau spune:
Azi e mare zi de aniversare la noi, facem 7 ani de la casatorie, ne scoate tati pe noi "fetili" in oras .
Aoleu cuscra ce-mi vad ochii?????? Bb2? Hai sa fie cum vrei tu..ia teste cu tine la munte si daca iese "cu ochi" baga rapid un SMS..
Pumba n-am mai facut cozonac, a cumparat Marius si au fost foarte buni
Vroiam sa ma bag si eu un oki la poze, dar recuprez, ca acum n-am timp, trebuie sa imbrac maimutza
Pupici multi si we placut
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Hello !!
Fetele ,dupa a 8-a zi de intarziere azi am niste ,,semne'' ca ar veni dar poti fi si ,,semne'' din celelalte ,mai vedem ,nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu ...,va dau de stire cind ma intorc de la munte.
Acu's home alone ,fac bagajele ca tati e plecat sa puna masina la punct ,cauciucuri ,spalat ,chestii iar piti e la socrii ,la 4:00 maine dim e plecarea ,abia astept desi sint cam dezamagita ca nu prea-i zapada la munte ,au plecat niste prieteni dimineata si ne-au sunat ,cica pina-n Sinaia nici urma si in Predeal doar pe partie ,in cazul asta la Bran cred ca nici n-au zarit zapada mai mult ca noi ,aia e ,dormim pe partie :)))
Madau ,multi ani inainte fericiti!!
Noi de Craciun am facut 6 ani dar spre rusinea mea acu' mi-am amimtit citind mesajul tau ,n-am sarbatorit pentru asta deloc ,am petrecut pentru Craciun si atit.
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
A venit Mos Craciun
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
miri__b spune:
A venit o fetita de 3.5ani in vizita. nu mai era nici o jucarie in sac, nu aveai pe unde calca. vorbea continuu, Sorin se uita cu frica "asa o sa vb si David?"
so, nu apucai sa vad poze de Pumba.
Maduza -drum bun, zapada multa, petrecere frumoasa.
Madau ohohoh..la cat mai multi ani impreuna,
Mara super, deci tre sa-l invat si eu pe al meu copil sa faca poze.nu te gandi la Luceafar, nu e Daria, cutzt ctzu na Grivei, tici tica si pisicutA PIS OPIS PIS. e de filmat ptr ca stalceste cuvintele la greu.
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by mirib
Sunt momente in care imi pare fff rau ca nu am darul de a consola pe cineva.so Anda...pupici dc iti fac bine.dc simti nevoia de iesire adu copilul in Berceni. iti garantez ca nu-l batefi-miu, pisica nu am.
Anda poneiul ala e fte mare, mananca fan si nu mai stiu ce face.a pus Madutza poze cu el dar poate e o ruda al aluia scump.tin minte ca a zis ca a dat o gramada de bani pe el.
Mara chiar ca e eleganta Flavia.si ce ochi
apropos de ochi Camelia mai pune poze cu Dariuca, ca la filme fara sonor nu ma uit ca sparg calculatorul.
Hilde chiar ma gandeam ce bunatati ai facut de Craciun.ai mai facut tort si ieri ptr Stef?subscriu la afirmatia Cristinei.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44d498b9dd2483973e9125&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">David in decembrie
Miri draga, iata cateva POZE cu DARIA!!!
Vazut filmuletz cu David poznash! Las' ca-i face bine frishca la ten!
Anda, pentru tine un dulce-dulce de imbarbatare! Eu tin pumnii sa scape Nik de infectie cat mai repede ! (Pacat ca tati de Nik a "fugit" la munte...)
Simona, am uitat sa-ti spun, e superbissima printesa ta!
Unde vad restul pozelor ... de Pumba, Meems ? Snapfish?
EDIT: Vazut pozele Mihaelei (Meems) - sunteti foarte frumosi cu totii! Imi plac pozele, redau foarte bine atmosfera de sarbatori de la voi! Sunteti fericiti si frumosi! Rianna si restul copilasilor sunt adorabili!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
crissy77 spune:
madau, la cat mai multi ani impreuna. Pofta buna
madutza, drum bun si petrecere frumoasa.
Cami, pozele le gasesti in contul comun de e-mail. Eu vreau sa vad un filmulet cu Daria, cum spune ea poezia lui Mos Craciun . Exista asa ceva?
Simona, acum mi-am amintit si eu... E o frumusete Patricia. Ma bucur ca a fost alarma falsa chestia ce te-a retinut departe de noi.
mima, Elise doarme de vreo 2 luni numai in pat cu noi. Chiar daca o mutam la ea in patut dupa ce adorme, se trezeste pe la 2-3 si "mama, ai" adica sa o iau la noi in pat. Despre pozele voastre... no coment. Imi place cand e casa plina. Sunt vreo doua poze cu Rianna si inca o fetita, zici ca-s surori. A, si una cu sotul tau cu un baietel in brate zici ca-s tata si fiu .
Noi pe 2 ian 2008 mergem cu semanatul la... Barlad. Fara sa-i anuntam pe ai mei . Face maica-mea infarct langa usa cand ne-o vedea pe toti trei.
Cristina & Elise-Stefania
pumba spune:
pischi- in poze era Las Vegas,
madau- sa fiti fericiti,sanatosi si sa realizati tot ce v-ati propus impreuna!
madutza- drum bun , multa zapada si distractie placuta!
hilde- ce meniu faci de revelion?
mara- era destul de cald - eu eram echipata cu haine groase ,luata putin prin surprindere ,nu ma asteptam sa fie vremea asa de calda.
sa va spun o faza de rasu plansu- Adeline - a dormit cu noi in vacanta si aseara am gasit-o sub PAT, nu stia pe unde sa iasa ,banuiesc eu ca era confuza si nu stia pe unde se afla..
ma duc sa fac lista de cumparaturi,dupa o vacanta de 2 sapt acum inapoi la cratita
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Madutza10 spune:
Am mai pus poze de la Craciun si party-ul de Craciun :
http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/A%20venit%20Mos%20Craciun%2007/
Fug la treburi ,pupici!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Craciun 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
meems spune:
Madau, felicitari si casnicie fericita in continuare!
Madutza, drum bun si distractie placuta.
Cami, multumim de complimente
CristinaN, fetita cealalta din pozele cu Rianna e nepotica noastra, deci fetele sunt verisoare si de-aia probabil ti se pare ca seamana asa bine. Iar legat de comentariul celeilalte poze (cu tati si Jonathan in brate - un alt nepotel), e randul meu sa Nu vreau nici un apropos de bb2
Anda, cum mai sunteti voi?
catutza spune:
Pumba , am vazut pozele voaste, tare mult mi-au placut Ce fac fetele ? De ce a plans Adeline in masina?
Madutza , drum bun maine, distractie placuta la munte, si sarcina usoara.Ai grija de tine pe acolo mai ales acum ca esti burtici
Mihaelutza , ce faci "vecina" tot la parinti esti? Cum a ramas cu revelionul il petreci sau nu la bai?
Noi azi am fost la mama la curte la un gratar a fost placut dar foarte frig afara nu se putea sta prea mult din pacate. Bineanteles ca Bia e si mai rasfatata acum, asa se intampla mereu dupa ce merge la bunici.
CristinaN , de ce nu incercati sa o lasati pe Elise sa doarma singura in patul mare si sa dormiti voi in alta camera? Noi asa am facut pana la urma si am scapat de dormit cu ea in pat.Voi cand va mutati in casa noua? V-ati luat frigider/aragaz/masina de spalat? Ca stiu ca intrebai de ele acum ceva vreme.
Inutza , ce faceti voi, de ce nu mai ne dai nicio veste?
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miri__b spune:
ete de aia e mai bine sa fiu eu fotograful. maaama ce mamici frumoasa vazui!nu mai belesc ochii ca deja imi ramasera unghiile in gat.
am vrut sa intreb si cum se fac copii cu ochi negri frumosi pee Camelia,Mara si Madau dar m-am razgandit ca nu mai fac altul.
macheama datorii, dar ma voi intoarce.