*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 5
miri__b spune:
Mara nu a vazut, banuiesc ca i s-a parut moale ca un sapun. oricum am intrerupt filmul si i-am dat start, asa ca acolo e doar jumatate. v-am zis ca pe mine nu ma amuza faza, dar filmam ce sa fac.si again eu nu apar in nici o poza.
si mai am un film interzis minorilor, asta cred ca a vazut in videoclipuri, hai ca va pun acum si variantele cenzurate inainte,fara critici va rog!
Pumba parca la Tania mergeau pozele tot cu adresa si parola de la yahoo.pusesi poze? lasa carnatii.
Meems multumim ptr rabdarea cu care ai vizionat.
Cristina stiam ochii, nu intelegeam de ce se maresc asa de des. eu vazusem numai odata ptr Madutza.
hai ca bag acu filmul pana vine vestea Madutzei
pumba spune:
miri - maine dimineata la cafea te vei delecta cu pozele mele, parol!vine baiatu cu pozele, ca ma tot uit dupa berea aia.
pischi - sa fi fost 15 grade,palmieri si iarba verde si ne-am intors la -3-5 grade brr,brr
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
miri__b spune:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4992d64df696e870ce00de&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ma duc sa bat si copilul si tatal ca nici acum nu doarme.il aud cum spune poezii si numara,enumera toate cunostintele...
miri__b spune:
Pumba vezi ce face ginerit-o, ai grija ca te pupa pe tine nu pe Adeline.iarasi spun lasa carnatii si berea!hai cu pozele ca eu nu beau cafea!
ma duc totusi sa cumintesc copii.
pischi2003 spune:
Madutzaaaa, eu inca mai astept!!!! Da's cam chioara de somn, restul au adormit.
Miri, vazui si chestiile necenzurate. Maaiii, da' iubaret e. Ca si ceilalti de varsta lui, de altfel.
Ce m-am enervat. Cica m-au selectat la Ghiceste sunetul, l-am ascultat de n-spe mii de ori si cand am trimis raspunsul nu mi l-au validat, ca nu as fi completat nik. Am ramas c-un gust amar. Pai scrisesem ceva, bun-rau, era un raspuns. Sau m-oi fi gandit prea mult. Hmmmm, tot amar e gustul.
Ioana, sa va bucurati de botezul lui Stefanel maine(ce mai, azi) si sa fie sanatos tun pentru asta. Asteptam povestirile de dupa. Si poze, of course.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Madutza10 spune:
Fetele ,testul a iesit negativ dar pentru mine nu inseamna nimic ,cand am ramas gravi cu Orlando mi-a iesit pozitiv abia dupa 2 saptamani de intarziere ,imi iau teste multe cu mine la munte :)
Am avut musafiri d'aia n-am intrat mai devreme sa va zic
Pupici
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
A venit Mos Craciun
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
pischi2003 spune:
Madutza, hmmm, tinem pumnii sa fie dupa dorinta voastra.
Cine s-a culcat la 12 noaptea, la 6 dimineata voia sa se joace cu trenuletele Thomas (pe care le facea gramajoara prin diverse locuri ale pilotei) si-mi explica , ca are muci. Alex, evident, care acum doarme de rupe. Sper sa tin in frau treaba cu mucii ca, de nu, s-a dus calatoria noastra de anul nou.
Meems, ti-am vazut pozele, ce mi-au placut ca erati multi - si mari si mici, de puteau sa se joace intre ei. Dulcica foc Rianna pe langa bradut.
S, Pumba, le-am vazut si ale tale. Se vede c-a fost o vacanta frumoasa. Ai 2 printese grozave, ca si mami de altfel. Era Monte Carlo, pe undeva, pe acolo??
Noki, am uitat sa zic, spor la shopping in strainataturi.
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
pischi2003 spune:
Feli, care Lego l-a primit Ilincuta de la mosh?
Mara, pai cam asa a fost si prima intalnire de anul asta cu Mosul. Se agata de mine tare-tare. La al doilea, cel de acasa, s-a mai imbunat.
mara95 spune:
miri, nici eu nu apar in pozele flaviei, decat f rar, pentru ca majoritatea eu le fac;dar de ceva zile, s-a schimbat:Flavia stie sa faca poze ; am si eu mai multe poze:fara cap, cate un picior,un ochi, dar ce conteaza, sunt eu!!!!
vad ca david stie poezii;flavia nu prea vrea sa zica nimic, in schimb canta, ia un spray pe post de microfon si lalaie. plus ca mai si danseaza; de vorbit, nu o prea intelegem, lucrurile au denumirea data de ea, de cele mai multe ori, difera major de denumirea reala
pumba, credeam ca e mai cald; nu am avut ocazia sa ajung in California