*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 4
pumba spune:
leea - ai un fecior pe cinste ,cravata a pus capac.dar ,nici mama lui nu e mai prejos.
vazut poze cu - Daria vorbareata si papausa suparata.
-Rachel - o domnisoara eleganta .
-Rianna- e o dulce.
- Smadarandita care vrea fructe multe.
- un baiat de miri care se spala cu frisca
- baiat de hilde foarte studios si serios. si mama lui o craciunita foarte sexi
ando- nervi de otel, sanatate cu carul si la anu care vine, mult mai bine ,sa fie.
tania-nu am putut vedea pozele,vor parola si nu am,bafta pt contuar sa faci bani sa-i intorci cu lopata.
madutza- sa fie asa cum vrea sotul tau.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
catutza spune:
Roxana , ti-am lasat mesaj pe mess intra te rog mult ca vreau sa vorbesc ceva cu tine neaparat.
Pumba , bine a-ti revenit
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
crissy77 spune:
pischi, , da, ai ghicit chestia cu ochii.
miri, uite astia-s ochii iesiti din cap: .
anda, nu te mai scuza atata. Pacat ca noi nu te putem ajuta mai mult decat cu o vorba buna.
pumbaaaaa, vreau si eu asa sarbatori. Auzi... shopping, shopping si iar shopping. Am scris bine? Parca asa imi aduc aminte ca se dubleaza p-ul. Sa va fie de bine.
Cristina & Elise-Stefania
Madutza10 spune:
Gata imi fac testul in seara asta
Anda ,am folosit si eu testul de care spui cind am ramas insarcinata cu Orlando ,l-am repetat de vreo 3 ori ,a iesit pozitiv abia dupa 2 saptamini de intarziere si atunci am folosit un test barza sau cam asa ceva :)) ,eram in vizita in Pitesti la cineva si n-am gasit alt fel ,anyway fac in seara asta .
Am si eu o nelamurire cu privire la petrecerea Revelionului ,tu stai cu Nic acasa si sotul tau e la munte ??Dc nu te-ai dus cu el si Nichita ???
Noi plecam toti maine noapte la munte ,stam 5 zile ,mergem mai multe cupluri cu copii ,catel ,purcel ....
Fetele ,va anunt indata ce fac am rezultatul testului desi pe undeva sper sa iasa negativ,mi-e cam teama din cauza ca in ultimile 2 sapt am tot luat nurofen ,paracetamol si alte alea ca am fost cam racita iar de Craciun am cam baut niste paharele de gin tonic :((
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
A venit Mos Craciun
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
meems spune:
Anda, ai pupicuri si de la mine
Pumba, bine ati revenit! Ma bucur ca v-a priit California. Data viitoare tre' sa urcati si mai in nord, doar de-om mai fi si noi pe-aici...
Mara, tare dulce Flavia ta! Mi-a placut poza cu bigudiurile.
Madutza... hai spune-ne "verdictul".
Miri, am stat minute in sir sa vad toate filmuletele voastre.
Hilde, si pe voi v-am admirat!
CristinaN, si noi am facut juma' de noapte alba aseara, Rianna era tare in forma si nici vorba de somn la ea, asa ca pe la miezul noptii cand noi simteam ca picam din picioare, am luat-o la noi in pat si a adormit acolo... nu stiu cand ca noi sforaiam deja in minutul in care am atins perna cu capul. Acum e 9:30 si ea inca doarme
pumba spune:
madau - cum ti-a iesit cozonacul?
simona dragusin- e o frumoasa blondina ta ,e superba.
mara- Flavia e foarte eleganta
pischi-felicitari pt renuntarea la pampers
negaracristina- are mama o fetita gospodina foc!
meems- dimineata cum o duci la day care? doarme la pranz mult? bafta.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
meems spune:
Pumba, dimineata abia la 9:45 o las la daycare, si si-asa au fost dimineti in care a trebuit s-o trezesc ca altfel intarziam. La pranz doarme in medie cam 2 ore, dar au fost zile (rare, e-adevarat) cand nu a dormit deloc.
pischi2003 spune:
Madutza, pai Nurofen si Paracetamol se dau si la bebeloi, eu n-as avea asa mari emotii. Hai, nu ne mai tine-n tensiune.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
leea_cv spune:
Madutza haaai maica...de-atunci faceai pipi toate testele din depozite.Ori ne lasi sa ne treca sudorile...Apropo de Anda, ea si cu mine sintem singurele mamici singure din colectie.Ca bag sama nu erai pe faza cind s-a intimplat intimplarea.Sa speram ca nu ne inmultim.
Nu-mi descarca pozeleeeee
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
mara95 spune:
Multumim!
Noki, distractie placuta! Si eu as pleca la distanta, dar inca nu ma indur sa-mi las odorul acasa...desi la o adica.....
Cristina, sa aveti o noapte mai linistita decat precedenta
Hilde, de cate ori mai uit pe blogul tau, fie ca imi e foame , fie ca nu, sigur mi se face(foame)
Leea , si noi am facut la fel cu o parte din cadourile Flaviei:am considerat ca e prea devreme pentru ele si le-am pus la pastrare. Mi se pare frumos ca mergi la colindat, pe la noi mai mult copiii il practica.
Cu mosul a fost cam asa:eu eram copacul , iar ea maimutica:se tinea cu mainile si picioarele de mine, si nu a fost chip s-o mai coor de acolo minute bune de teama.
madutza, sa speram ca premonitia e corecta; si noi ne dorim al doilea bb,tb doar sa ne hotaram cand (cat mai repede)
anda, "si maine e o zi!" , si "nu-ti aduce anul, ce iti aduce ceasul", asa ca te rog mult , mult de tot sa fii optimista (din experienta proprie si nu numai)
miri, david e tare finutz, iar faza cu frisca e tare!A mai vazut undeva asa ceva sau a fost instantanee?
pischi, ti-am admirat mandretzea de fetitza!tare harnicutza si hotarata!
pumba, ma bucur ca v-ati distrat bine;la cate grade ati petrecut Craciunul?
meems, flavia nu refuza nciodata o coafura eleganta