*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani fetelor!
Noi suntem bine, nimic nou, ne-am distrat prin Bucuresti, dupa cum arata orasul cred ca suntem singurii care nu au fugit la munte

Sambata am fost la Kiddyland, a fost frumos, era si mai frumos daca nu se nimerea o petrecere de copii mai mari. Mama, ce-or manca copii aia ca erau si grasi si zgubilitici rau de tot, iar personalul era intr-o zi proasta, nu se uitau deloc la ei, trebuia sa ma uit dupa Ilinca sa nu o faca pilaf.
faza nasoala a fost cand a luat-o o fetita si o impingea printr-o nia ca sa scape de ea (ca acolo cica era locul ei de joaca) iar fii-mea s=a speriat momentan (cand am ajuns la ea plangea) dar noroc, ca a uitat repede. Ma rog a mai primit si tati niste mingi de plastic in cap ca era bataie dar ce sa-i faci, prea multa ciocolata si cola strica tineretul din ziua de azi, maica

Azi o vom lasa pe Ili la bunici, iar noi vom petrece la un restaurant, sper sa fie ok, nu de alta dar bunicul a zis ca daca se sperie Ilinca de artificii ne cheama acasa

Ina din ce povestesti tu, imi place tot mai mult stilul de viata canadian
Insanatosire grabnica tie si lui Rachel!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Intru sa urez si eu sanatate multa colectiei dragi si multe bucurii in noul an

Alex inca are muci, nu-i mai curg pe fata, dar ii aud in nasuc, se plimba pe traseu. So, bye-bye Suceava, unde voiam sa mergem la fina noastra. Fina are 2 ani si 8 luni si tocmai a scapat de-o tuse care a chinuit-o o luna, nu putem merge noi cu alti virusi, s-o ia de la capat. Suntem cam descumpaniti, de mancare n-am pregatit mare lucru (stiam ca nu vom fi acasa), probabil vom bea paharelul de sampanie si somn de voie.

Ina, sanatate maxima si las' ca-i buna si supa de pui

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI !
Va dorim sanatate, bucurii, voiosie si un strop de noroc pentru a vi se indeplini toate dorintele pentru 2008!
noi vom petrece acasa, am gatit, am terminat curatenia, speram sa nu se sperie Serban de la zgomotele de artificii... va dorim petrecere frumoasa si iubire multa in noul an!
STEFANALEX, cu scuze pentru intarziere, la multi ani puiutului tau! sanatate, fericire si noroc in viata!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani dragelor si dragilor, fie ca noul an sa ne aduca numai bucurii, sanatate, noroc si fericire!!!!

Noi vom merge la un restaurant diseara, mi-e tare teama cu pitica, ramane acasa cu mama si la 12 cand vor da astia cu petarde si artificii mi-e sa nu se sperie tare si sa nu se mai inteleaga cu ea.

Pupici, ma duc sa calc lucrurile ptr diseara si sa strang nitel..maimutza doarme cu tasu'

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Gospodinutze, gata treaba?
Am intrat sa va urez "La multi ani!", noul an sa va gaseasca cu inimile impacate si cu bani multi in buzunar! Sa aveti un an prosper!
Ina, m-au uns pe suflet urarile tale. Insanatosire grabnica.
pischi, sanatate Alexutei.
Cami, noi pe 2 dimineata plecam la Barlad (unde nu avem net) asa ca urez de pe acum pentru Daria cea draga un calduros "La multi ani!".
Back to work, ca soacra-mea s-a intins toata bucatarie cu o amarata de ciocolata de casa si ma umplu de nervi.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani si numai impliniri, multa sanatate!
Flavi a racit, e infundata si parca incepe sa raguseasca, dar tot plecam la nasi, speram sa fie bine.O infofolesc pana acolo sa nu ia aer rece.

Distractie placuta, oriunde v-ati afla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

VA UREZ UN AN NOU LINISTIT, PLIN DE BUCURII, SI SANATATE. VA PUP

LA MULTI ANI!!

Vladut este mai bine, nu a amai avu scaun de ieri, nu-l mai doare burtica, mananca f putin.
de-ati sti ce a slabit!! l-am mangaiat ieri pe spate si ii este iesita sira spinarii inafara de zici ca frecam pietre.

ANDA iti sunt datoare cu un raspuns: i-am terminat tratamentul lui Vlad contra giardiei noi nu am facut nici macar copro. dar saptamana viitoare ii refac analizele si daca tot mai are trecem si noi la tratament.

io-s lesinata si terminata psihic. am plans astazi de m-am topit. Alex nu doarme decat in brate, leganat pe picioare sau afara in carut. problema e ca nici nu sta altdfel decat in bratele maica'sii.
Vlad urla din orice motiv, azi noapte la 01.30 a venit Cristi sa-mi zica ca nu stie ca sa-i mai faca si ca a trezit juma de bloc sa vadf eu ce vrea. cand colo lui vlad ii era foame, vroia lapte. dar mi-a trebuit 15 minunte pana mi=am dat seama ce vrea timp in care el a urlat, normal.
numai pot.
dar trec ele si relele astea. sper mai repede altfel raman cheala.

[/b]INCA O DATA LA MULTI ANI CU SANATATE[/b]

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, in prag de Sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste Sfinte Sarbatori!

Un An Nou Fericit si....

La Multi Ani!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

vreau si eu sa va urez

Un An Nou Fericit, bogat in bucurii si plin de lucruri frumoase!!

Va imbratisez cu mult drag!

Pentru cele care doriti sa vedeti ce am facut cu pensiunea, am pus poze pe site. Nu mi-ar strica si sugestii, mai ales de la prieteni cum va am pe voi . Poate bagati un ochi www.pensiuneafortuna.ro" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi! Se putea sa treaca anul 2007 fara sa va mai dau si io o veste?Multumesc tare mult pentru gandurile bune si urarile de drum bun adresate!!Sunteti o colectie de mamici...de milioane!

Noi suntem bine, in Viena, oras de care m-am indragostit definitiv. Am vizitat o gramada si mai avem inca 2 zile la dispozitie! Sarah e super ok, cu iubita ei Aghi, la Bistrita. Cica intreaba mereu de mine dar stie ca tati si mami sunt "a Biena sa aduca giucarii".

Nu am apucat sa citesc in urma decat asa...mega fugitiv, asa ca doar Madutzei ii urez sa fie asa cum isi doreste ea: bebe sau nu!

Noi o sa facem Revelionul pe strazi, in ritm de valsuri vieneze, langa Stephans Dom, biserica mea de suflet.

Va urez inca odata un AN 2008 mai bun ca toate de pana acuma, plin de impliniri, bucurii, inspiratie si armonie pe toate planurile!!! LA MULTI ANI!!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput