*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 13
catutza spune:
Miri , vineri dimineata ma duc la cora, sper sa gasesc. Spuneai ca te-ai ingrasat si ca vrei sa scapi de kg...cum?
Am pus poze noi la semnatura la decembrie, daca vreti sa ne vedeti.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miri__b spune:
Catutza dupa standardele nutritionistilor am trecut de la supraponderala la obeza.asa ca trec si de la nutritionist la chirurg.acum ma documentez. nu vreau sa dau amanunte ca nu sunt sigura dc o sa fac ceva,dc o sa fie prea scump...dar ma documentez.m-am saturat sa dau jos si sa pun la loc ce am dat plus 2 kg.ei las ca nu vreau sa ocup spatiul cu lamentarile mele.
la teorie sunt as cand e vba de regimuri de slabit.
lavi02 spune:
Azi au plecat fetele cu Virgil la Alba, la bunici, maine Virgil pleaca de acolo spre Bucuresti, gata vacanta.
Eu mai raman la Timisoara (deja mi-e dor de ele de ma inec ) e foarte posibil sa-l opereze pe tata luni. Pana atunci sta in spital, starea in general ii e buna, mai face fitze si se alinta cu noi .
Drept consolare azi am bagat cu sora-mea o shop-aiala la Mall, mi-am inecat amaru' intr-o pereche de cizme misto, de purtat la fusta, captusite cu piele (le caut de anul trecut ) si o bluzica de la Mango; la Kenvelo deja n-a mai ramas mai nimic, noroc ca ne-am luat din Alba cate ceva.
Urmeaza sa-mi mai inec amaru' si doru' in haine pt fetite zilele astea; profitam de zilele pana la operatie cat starea tuturor e OK.
------------
madau am rezervat pe mai multe site-uri pentru Spania.
De exemplu link-uri directe la hostal-uri gasesti aici:
http://www.madridman.com/seville/sevillehostels.html
(hostal sau pension = pensiune; hostel sau albergue juvenil = hostel de-ala pt tineret cu multi in camera si baia pe hol)
site cu pareri despre hostaluri aici:
http://www.infohostal.com/guia/sevilla/sevilla/2351/alojamiento/hostales.html
(astea sunt pt Sevilla, dar sunt pt toate orasele)
Hostaluri prin Sevilla am mai cautat si pe site-urile astea:
http://www.sleepngo.com
http://www.sevilla5.com/
Circulatia trenurilor:
Trenuri: www.renfe.es ("CFR"-ul lor)
www.bahn.de - al nemtilor; cel mai tare site de trenuri in toata Europa
Acum depinde ce cauti exact.
Ina ce belea de enteroviroza pe voi de sarbatori! Sanatate multa! Nu-ti fa griji de sarmale ca sunt bune si mai incolo!
Anda sa se rezolve toate cu bine, incepand cu buza lui Nichita!
Te sustin in ideea cu Elocomul; o avea efect imediat pe orice bubita/roseata, dar sa nu omoram tantarii cu tunul.
Si eu o inteleg pe Silvia si am citit si eu ca la varsta lor se feresc instinctiv de cei bolnavi, handicapati, samd pentru ca isi iau modelele dintre oamenii sanatosi, tineri... au o frica instinctiva sa nu devina la fel; de-asta au si tendinta naturala sa excluda nici cu copiii cu handicap, saracutii.
Pe de alta parte trebuie sa intervina incet-incet si educatia, si empatia si toate astea... dar merge incet, nu pot sa-i impun...
roxi nasoala treba cu plimbarea la spital de Revelion si la fel cu incheietura fetei.
pumba spune:
catutza - e o papusa fata ta! ii sta foarte bine in portocaliu si e o nebunatica cum bea ea catarata pe canapea.
madau- Miruna o frumoasa ,iar voi sunteti o pereche foarte reusita. unde-i catelu? pune ceva poze cu subiectu.
roxi- bine ca ai rezolvat cu mana .
miri- baiatu asta al tau e destept .ce sa mai zic ? poate o invata pe viitoare lui sotie sa zica ceva .sau o vrea asa mutulica?
si asta e valabil pt tine- nu bei ,nu fumezi ,nu consumi cafea, ai un baiat destept foc....esti o femeie si mama perfecta in concluzie.( toate avem mici defecte pe ici pe colo,eu am cu caru dar...asta e).
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
miri__b spune:
neata
acu ne-am trezit, ad s-a mai trezit D odata dar dc a vazut ca nu vreau eu sa ma trezasc s-a culcat la loc.
asa ca am de gand sa hranesc copilul si sa-l duc afara putin. la noi ninge frumos si nu mai viscoleste.
Pumba poti sa vinzi zapada eschimosilor, stii sa faci lobby ptr nor-mea.
Lavi sa porti sanatoasa cizmele!off ce-am mai cautat si eu o pereche... tot mai caut. si sanatate multa tatalui tau.
Sorin s-a dus la munca fara masina, maica-mea nu s-a dus deloc.
felicia74 spune:
Neata!
Dupa ce azi am incercat sa ma duc la serviciu ca un angajat model ce sunt si am inghetat o ora in strada ca asteptam pe cineva sa ma ia cu masina, iata-ma acasa, incalzindu-ma cu o tuica fiarta. Am sunat ca azi nu ma duc, poate totusi nu ma dau afara
Halal inceput de an! Dar ce frumos ninge.... Cum e cu incalzirea aia globala?
Stand sa asteptam colegul (care cred ca ramasese si el inzapezit sau se decisese sa nu mai vina la serviciu asa cum ar fi facut orice om destept) am vazut cum o masina de la urban (aia de se ocupa de dezapezire) trage pe dreapta ca sa-si mai aiba soferul parte de un pui de somn de juma de ora. Insa cand s-a trezit surpriza! Masina de dezapezire se inzapezise Va mai mira ceva in Bucuresti?
Si acum pauza, mai scrieti si voi ceva, ca deocamdata doar citesc, nu mai nimeresc tastele din cauza de tuica fiarta la bord.
PS: Catutza, am petrecut minunat, ca am fost cu prietenii, insa la 4 dimineata am cedat si am fugit acasa din cauza fumului (AC in restaurantele din romanica nu exista?).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
La multi ani, colectie draga! Sa aveti un an bun, cu sanatate, fericire si belsug!
Am tot tras cu ochiul pe-aici zilele astea, m-am bucurat de fiecare mesaj de-al vostru dar si de perioadele de pauza (semn ca lumea isi traia viata)
Noi am avut o vacanta destul de linistita, in jurul casei si al puiului, pe care l-am rasfatat la greu. Mese in familie, revelion pe-acasa, culcat tarziu si sculat devreme... Ma bucur ca am reusit si ceva lecturi si filme, iesit la zapada si sanius, intalniri cu prietenii... Cam asta a fost, presarat cu fazele facute de pui
Acum incerc sa-mi revin dupa atata concediu, cred ca asta face toata lumea azi, maine... Back to work, back to reality Inca vreo luna, dupa care probabil o sa intru in prenatal. Inca mi-e teama de facut planuri...
Madutza10 spune:
Hello!!
LA MULTI ANI COLECTIE DRAGA !!!Sa aveti un an mult mai bun si mai fericit !!
Noi ne-am intors azi-noapte de la munte ,a fost super frumos ,am avut copil model ,nu s-a imbolnavit desi l-am tinut prin zapezi ,pe partie destul de mult ,nici n0-am simtit ca sint cu copilul pentru ca s-a jucat tot timpul cu ceilalti copilasi ,a fost tare cuminte .
Am avut mare noroc c-aqm hotarat sa ne intoarcem aseara avind in vedere ce conditii meteo sint azi ,am fi ramas acolo cine stie cite zile....Poate revin mai tirziu sa va mai povestesc una alta ,acum am o gramada de treaba ,multe rufe de spalat ,desp[achetat bagje ,etc.
poze avem multeee ,o sa-mi fac timp sa le pun ,pupici
p.s Uitasem ce-i mai important sa va comunic ,mi-a venit CM a doua zi la munte ,asa ca nu vine bb 2 ,nu inca :)
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Craciun 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
felicia74 spune:
http://www.dropshots.com/teodora15#date/2008-01-03/11:26:24
filmulet proaspat-proaspat. In fundal e tati care da zapada[:d] De fapt a pus-o pe Ili sa-i faca treaba
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Fratilor ramaseram inzapeziti...nu asta ar fi problema, Marius dupa ce a dat 1 ora zapada de pe masina dimineata, s-a hotarat ca nu iese cu ea nici sa fie nebun...daca ii ocupa locul vreunul, tre sa faca curatenie in altul, asa ca a plecat cu taxiul pana la birou. Eu mor de nervi ca n-avem sanie ptr copil
Roxiam observat si eu treaba cu pozele, nu stiu ce draci au astia de la Flickr, ca eu le pun ca lumea, le rotesc, si desi le salvez asa, tot rasturnate raman. Imi pare rau ca a trebuit sa-ti sucesti gatul. Cat despre fumat...nu fumez, m-am prostit si eu cu vreo 3 tigari, de sarbatori asa
Cata eu i-am luat Mirunei cateva papusi de pe LR, din cauciuc, super ok.
Pumba poze cu catelul n-am, ca inca nu l-am luat. Ne-am razgandit, o sa-l luam dupa ce ne-om muta
Miri multam de compliment, n-am mai slabit sa stii, am exact greutatea de dinainte sa raman gravida cu Miruna. Tu cu ce vrei sa mergi la Viena, cu masina? Hai ca intreb exact cand pleaca prietenii nostri, si in cazul in care ne suprapunem cu datele de plecare, si ne hoataram si noi ca mergem, te luam cu noi.
Lavi mersi de linkuri. Sanatate tatalui!
Tot imi fac curaj sa ma duc sa-mi deszapezesc masina...dar ma uit pe geam si-mi trece
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2