*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 12
miri__b spune:
phuuu! bine ca am forumizat ca uitam de ziua mezinei.
sper sa u va suparati ca am deschis eu subiec, nu am talentul oratoric sau vechimea voastra.important e sa scrieti voi mai bine. asa ca va invit la eveniment!
LMA Daria by CameliaDaniela
miri__b spune:
seara buna dragelor!
au fost finii pe la noi cu sorcova, abia acum am intrat pe DC.
am dormit cu fi-miu in fiecare zi la pranz si seara pauza, stateam pe net pana pe la 2-3 dimi,dimineata eram KO logic ca D se trezea la 8-8.30. si oluam de la cap la pranz. cred ca am mai pus ceva kg,cu toate ca nu am mancat mult, si mai putina mancare, si mai putine dulciuri, dar leneee cat China.dar am hotarat sa tratez problema medical, sa vad cat costa mai intai.
David invata pe zi ce trece mai multe,ma uimeste cat de repede retine o gramada de chestii,acum imi spune alfabetul cu"a si b langa c si d"repeta dupa noi totul, nu i-a placut sorcova, n-a vrut sa o repete.
dc il pun pe olita plange cu o jalee, m-am gandit sa nu-l fortez, las ca o sa-l puna iar bona de sapt viitoare.am pus si o poza in care era D cu bonul impreuna.
am mai intrebat si eu dc vorbesc copii vostri in engleza dupa BE.e bine sa o faca?
anul asta sper sa invete si al meu copil sa manance singurel si sa scapam de scutece!
febra nu a facut, mucii ii aud dar nu prea curg.azi a venit prietenul lui Horia, asa de tare se bucura al meu, tipa, sarea, topaia,era super fericit, pe cand Horia nici nu l-a bagat in seama, a alergat la masinutele lui D.
Tania eu cred ca tre sa-ti alegi un public tinta, si sa oferi facilitatile care sunt necesare lui. de ex eu acum cand caut cazare iau numai dc are un loc de joaca amenajat ptr copii.in rest cum spune Lavi, niste flori, un balansoar in poze cred ca te separa de concurenta.
miri__b spune:
ca tot zise Madau de Viena nu vrea nimeni sa mearga un wk cu mine? vreau sa plec pe 25sau 26 ian pana pe 27, si Sorin nu vrea sa mearga.
miri__b spune:
hai ca nu ma mai opresc din scris.Madau imi place portretul Mirunei, e frumoasa!si mi se pare ca ai mai slabit!
roxisialexia spune:
LA MULTI ANI!
Noi am facut revelionul cu niste prieteni, alexia a fost la bunici... nu s-au culcat pana la 12 noaptea si a fost tare fascinata de artificii.
Eu sunt libera pana pe 7 si ma ingrozesc ca nu stiu ce am sa fac cu alexia in casa pe vremea asta .Aseara la ora 21 tragea se usa ca vrea sa plece afara, sa o inclatam...si-a pus geanta pe umar( mai nou nu pleaca fara ea ).
eu imi doresc ca fata mea sa nu mai planga si sa nu se mai miorlaie non stop , de cand se trezeste incepe cu urlatul si tavalitul pe jos..culminand cu pusul in pat pentru nani cand este un pachet de nervi...da din picioare, se incordeaza, urla.
cata, saru'mana de intrebare. Alexia este bine, am ajuns cu ea la spital pe 31 decembrie seara, pentru ca am tras-o de mana ca sse ridice din pat si iar si-a scos articulatia de la cot, e a treia oara cand ajungem la spital pe tema asta, aproape ca am invatat care este miscarea de a pune inapoi osul.Si culmea este ca cica nu trece sensibilitatea asta pana la 5 ani, cica trebuie sa am grija sa nu o mai trag de manute..are niste articulatii asa de firave .
Ma bucur ca voi ati petrecut frumos.
meems, tare frumos ai mai scris .Si eu ma bucur ca va cunosc, colectia face parte din viata mea
ina, dragele mele, va doresc sa va faceti bine repede . Valeu mama cate grade sunt la voi si eu ma plang de viscolul nostru .Dar ce cauta rachel afara din camera in toiul noptii???
tania, exact ce a spus si miri, trebuie sa vezi cine sunt clientii tai, nu am vazut dormitor cu pat matrimonial( eu le prefer), trebuie sa incalzesti cumva atmosfera camerelor. incearca sa iei legatura cu ionikka poate te ajuta cu niste foto profi si stiu ca face si picturi faine.Si multa publicitate, agentii, internet etc..
mada, tu stii ca mie imi place de miru mult de tot, de ce ma lasi sa ma chinui si pui unele pozele cu fundul in sus( acum e mai bine dar ultima data le-ai pus cu gramada).E o scumpa, m-a uimit ca suzeteaza..nu stiam ca inca sunt prietene.Apoi tu madame, parca nu mai fumai !!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
melku spune:
Buna seara si La multi ani cu sanatate doresc intregii colectii!!
Sa ne aduca 2008 numai bucurii!!
Am intrat special pentru mezina, sarbatorita zilei!!!
slaba miscare pe aci. inca mai sarbatoriti? noi am cam terminat. azi chiar am lancezit la maxim. suntem la barlad, a venit un ger maxim si pe aici asa ca stam in casa si depanam povesti.
daca o sa mai am liniste asa, poate pun si niste poze cu noi!!!
va pupam si urez si aici un maaareee La multi ani piticei piticilor colectiei!!
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
xandra28 spune:
hello fetelor si la multi aaaani!!!
am intrat sa va spun ca vlad a urmarit pozele mirunei cu strigate de admiratie, a fost extaziat de micul spiridus!!! :)
sper ca ati p[etrecut frumos, la noi a fost ok, dar casnic, batraneste.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI !!! Sa ne dea Dumnezeu un 2008 plin de sanatate, realizari, bucurii si voiosie!
Va multumim din suflet tuturor pentru urarile de "la multi ani"! Miri -am ! Cum e David? Sper ca e bine-bine!
Ne-am intors si noi azi de la Busteni, dar nu am sarbatorit-o pe Dariuca inca ... petrecerea cu copilasi o organizam sambata! Atazi i-am dat cadourile noastre de care s-a bucurat fff mult ! (un lego duplo, o papusica, un ursulet si hainute)
Edit: Miri, acum am citit si eu mai atent acum despre David si ma bucur mult ca este bine! Tinem pumnii sa nu se complice treburile!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
catutza spune:
Buna seara!
Roxana , ma bucur mult ca e bine Alexia! Va -am si aveti grija de voi mai ales tu de burtica.
Camy , unde a-ti fost la busteni, cate zile? Pune poze si de la munte si cu Daria ochioasa si sarbatorita.
Felicia , cum a fost la restaurant de revelion?
Mada , am vazut si pozele voastre cu Miruna printesa, e o scumpa si ii sta bine in mov.
Pe mine ma zapaceste Bia cu papusa pe care a primit-o de ziua ei, o plimba prin casa, o leagana ii canta...o adevarata mamica . As vrea sa ii mai iau una, tot asa mai mare dar nu din plastic, aveti ecva idei?
Ina , ma bucur ca va simtiti mai bine, inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. Rachel a coborat singura la bucatarie? Eu sper ca ai glumit ca in curand va iesi din casa :)
Helep , voi ce faceti? Cum se simte blondina ta? Se mai apropie de foc?
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miri__b spune:
Catutza am vazut o papusica ca a Sarei din material doar, ad mergea bagata la masina de spalast. in cora sapt trecuta.