*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Din 2007 scapat-am cumva, sa speram ca 2008 va fi mai bun, sau macar la fel de bun.
La multi ani cu sanatate!

Tania "sa va traiasca" pensiunea! s-o folositi cu succes! Ca rezervator de cazari on-line bag niste sugestii:
-v-ar trebui o pagina de contact, cu o harta, adresa/localizare; eu intotdeauna verific zona cand caut cazari; la fel la contact ar fi utila o adresa de mail pt cine are intrebari sau o cerere mai speciala (eu de ex intreb cum e cu copiii, pat suplimentar, etc)
-este f bine ca ati pus pretul sa stie omul din start
-pe pagina de rezervari de obicei se pune o singura steluta la campurile obligatorii; daca ati pus textul in romana spuneti mai bine campuri obligatorii in loc de required fields
-la formularul de rezervare camera dubla puteti pune optiunea pat matrimonial/paturi separate
-decoreaza casa pe exterior cu flori, ghivece, etc si baga poze pe site; pe prima pagina da foarte bine o poza cu casa cu flori pe la geamuri, balcoane geamuri (zic eu); bine, asta la primavara
-formula de incheiere pe pagina de bun venit parca ar suna mai bine: "Va asteptam!"
-pozele: cele mai faine sunt cele cu casa scarii; da f bine scara cu fier forjat si pardoseala de lemn; in baie ar arata mai bine daca s-ar vedea si niste prosoape, ceva care sa dea senzatia de cald, de locuit; incercati sa faceti poze fara blitz, poate n-ar strica sa va ajute un fotograf profesionist sau un amator pasionat de arta fotografica. Poza 3 e reusita, doar ca luceste un pic lumina pe dulap; poza 4 e cam stearsa/prea luminoasa; trebuie sa le faca cineva care stie sa jongleze cu luminile, detaliile, samd.
-la prezentare sau pe pagina cu oferta, scrieti dotarile: camera de baie proprie cu cabina de dus, apa calda non-stop, TV, etc; sugereaza cumva ca sunt standarde inalte de curatenie si confort, samd. (saltele confortabile - de ex pt mine conteaza) Chit ca dotarile astea sunt standard pt ***, nu toata lumea le stie si e bine sa apara negru pe alb pe site. Scrie ca ati deschis la sf lui 2007, ca totul e nou...
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Bine v-am regasit!

Ina , multa sanatate dragele mele chiar e rau sa stai sa nu poti manca nimic si sa stii ca toti petrec. I-mi pare rau ca Rachel sa schimbat de cand merge la cresa, dar comunitatea i-si pune amprenta asupra lor mai mult decat vrem noi. Te astept cu vesti bune

Bubamara , voi ce faceti? Cum se simte Raluca? Dar tu cum esti, te-ai reacomodat cu munca?

Roxana , ce face Alexia? sper ca e bine

Voi cum a-ti petrecut? Noi am stat acasa, in familie a fost chiar frumos, o sa pun poze zilele astea.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

tania-felicitari pt" noul membru "al fam! sa aiba viata lunga si imbelsugata!]
[

tania-indraznesc sa-ti fac si eu cateva sugestii- tablouri pe scara principala ,in camere ,in lobby.flori in camere.
- aveti acces la net si daca intra
in pretul camerei
-sa pui cateva atractii turistice din zona si cum se poate ajunge la ele
- free breakfast sau nu? (in calitate de turist eu apreciez enorm cand hotelu ne ofera gogosi dimeata, fructe ,juice, cereale pt copii, nimic sofisticat.eu am dat cateva sugestii, nu trebuie sa oferi tot ce a,m enumerat eu acolo. daca nu - cateva adrese din jur ,unde se poate manca bine si ieftin.
- filtru de cafea in camera sau nu?
bafta multa si poate va facem o vizita.

ina- sanatate multa , Rachel are ureche muzicala,mi-a placut cum canta ea.

negaracristina - super masa de revelion si poza in care dorm toti trei e de milioane.
miri- si noi avem nas curgator ,gat dureros -toata familia.
ce se mai potrivesc copii nostri.
ioana- felicitari pt micul crestin.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata, neata

Sa dea DD sa avem un an mult mai bun decat cel care a trecut, sa fim sanatosi cu totii, sa fim bucurosi si la punga grosi!

Sper ca toata lumea a petrecut bine, noi in mod sigur am facut-o...Miruna a adormit in seara de Rev la 12 fara un sfert, a is mama ca nici nu s-a clintit cand au dat astia cu petrade, era obosita cred, avand in vedere ca nu dormise nici dupa amiaza. La restaurant a fost super, muzica buna, papica ok..mai nasol a fost ca facand rezevarea tarziu am avut masa aproape de usa si era cam "frigulet" cand mai intra sau iesea cate unul, dar am vazut partea buna a lucrului..nu era fum

Tania sa aveti pensiunea plina de clienti...arata tare bine, sugestii vad ca ti-a facut Lavi asa ca nu mai am ce adauga, poate doar sa insist si eu pe treaba cu pozele profesionist facute, si mai multe flori...eu sunt adepta florilor, indulcesc orice spatiu.

Ioana sa-ti traiasca micul crestin

Lavi..cand ai rezervat ptr Spania ai dat un site aici, unde ai facut tu rezervarile, erau parca si sfaturi ref la cazari, hoteluri, etc...poti sa-l mai dai odata? Mersi

Miri cum e cu febra, mai are?

Noi avem niste prieteni care pleaca pe 20 ian la Viena, la shopping, cred ca vom pleca si noi cu ei...inca sunt in dubiu, ma mai gandesc. Ar fi frumos

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetele, va pupa Miha06 si va roaga sa n-o stergeti din listuta, dar a lucrat foarte mult in ultimele luni.

pischi iti eram datoare cu ceva: Lego luat de Doru e acesta.
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Generice-1071/LEGO-Duplo-154/3889/Duplo-Cuburi-oras.html
Sa vezi ce castele si avioane ii face Doru Ilincai, trebuie sa le pozez ca sunt tare frumoase!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Ptr ca tot am timp liber si am primit si pozele facute de tanti fotografa la ziua Mirunei..am mai pus o tura de cateva www.flickr.com/photos/madau/2158080148/in/set-72157603478525150/" target="_blank">poze noi cu Mirunici

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bun gasit in Noul Ani mamici si pitici!!

Pe noi ne gaseste muciosi, mai mult Anna care nu mai scapa de muci si ma trezesc noaptea de 2 ori sa o desfund ca nici nu poate sa suga.

LAVI, PUMBA, MADAU - multumesc mult pentru sfaturi - foarte binevenite!

Voi completa site-ul cu informatii, asa e, sunt necesare, vreau sa schimb si sigla ca e ceva facut la repezeala si nu-mi place. Din pacate eu fac siteul cu un site builder oferit de cei care ma gazduiesc si e destul de restrictiv (altfel nu ma pricep) si nu vreau sa mi-l faca altcineva pentru ca nu vreau sa depind de nimeni cand vreau sa adaug/schimb vreo informatie (firme care nu raspund la tel sau care iti fac modificarile intr-o saptamana, ca am patit-o). Asa ca incerc eu sa ma pun la punct.

SI eu sunt inebunita dupa flori, pentru primavara sunt programate urmatoarele: grad de lemn, amenajare terasa si gradina, jardiniere de fier forjat si flori la toate ferestrele. Acum am bagat doar florile rezistente, prin spatiile comune.

Cu tablourile...hm...am avut eu o ambitie . Mie imi place sa pictez si ma gandeam ca poate voi avea timp sa fac eu ceva (aveam idei pt fiecare camera)...ei, uite ca nu mi se arata si cred ca voi renunta - voi picta la pensie . Asa ca trebuie sa achizitionez de undeva tablouri.

PUMBA da, micul dejun e inclus in pretul camerei si cafea+ceai sunt la discretie tot timpul zilei. Turistii mai au acces si la bucatarie, care e utilata cu tot ce au nevoie, daca vor sa-si faca si eu ceva de mancare in timpul zilei. Luna viitoare intentionez sa aduc frigidere/minibar in camere.

Internet va fi wireless. Luna asta sper sa-l instaleze - au zis maxim 30 de zile.

Am notat sfatul cu pozele, da aveti dreptate!

Multumesc inca o data si sper sa apuc sa intru mai des sa citesc despre petrecerile de sfarsit de an ale colectiei!

Mergi la inceput

Si inca cateva www.flickr.com/photos/madau/2157310673/in/photostream/" target="_blank">POZE DE LA CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Va salutam si noi de la minus 25 de grade! este frig de ingheata si pietrele!

Sa aveti un an bun-bun, cu tot ce va doriti!

Tania, sa stapaniti sanatosi pensiunea, eu parca il si vad - in ani- mare manager pe Che, dictand pe-acolo ce-i de facut.
Mi-a placut ca este curat si nou, asta conteaza cel mai mult. Vroiam sa-ti dau si eu sugestia cu tablourile, eventual poti pune cite o imagine alb -negru cu locuri importante din Sibiu sau peisaje, ceva mai neutru, sa placa ambelor sexe, daca sint prea multe floricele si brizbrizuri nu-i pica bine unui barbat.

Cata sintem mai bine, multumesc, eu sper sa-si intre in rutina si sa ne potolim cu noptile nedormite. Asta-noapte pe la 3 auzeam prin vis "mamaaaa...mama" de undeva de departe...si cind ma trezesc, fata mea era pe jos la bucatarie, ma cauta de zor. I-am spus lui barbatu-meu sa puna lanturi la usi ca o sa ne trezim ca fata pleaca teleleu pe strada in miez de noapte, dar el zice ca nu are atita forta sa deschida. Am montat si portita intre dormitoare ca sa nu poata fugi, dar incepe sa urle, sa traga de ea, ca nu-i place sa fie ingradita - de, d-rei ii place sa aiba acces peste tot!- asa ca am scos-o si pe-aia. Ce mai, declar tare ca sintem doi parinti neputinciosi in fata cerintelor si fitzelor fetei noastre. O sa ne pape de vie micuta sagetatoare, ne-am gasit "nasa" big time!

Mada, superba Mirunica-cu-suzulica, frumusica foc!

Nu s-a deschis subiect pentru mezina colectiei?

Vreau sa urez aici celor la care sint restanta ( de la data de 19 incoace) " sa va traiasca copiii sanatosi, voiosi si falnici, sa va bucurati mereu de ei si sa aiba o copilarie lipsita de griji!"

Dariuca, mezina colectiei, La Multi Ani, sa stralucesti precum stelutele, sa-i incanti pe toti in jurul tau cu vocea cristalina si cu voiosia ta, sa fii sanatoasa, cuminte, sa ramai isteata asa cum te stim noi!
Cami, sa-ti traiasca fetitza, sa fiti fericiti!

va pup pe toti!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

inainte sa o duc pe Claire la scoala vreau sa urez pt Daria cele mai calde urari,sa fii sanatoasa,fericita micuta printesa,inconjurata tot timpul de cei dragi.
La multi ani,Daria!
Cami- sa te bucuri de fetita ta desteapta si dulce!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput