*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)
Raspunsuri - Pagina 14
miri__b spune:
cand sa ma asez la calc m-a luat fi-miu"dete utu" ad da-te ca matur.
am desfacut bradul si au curs ace din el. tipa"atu atu nu peaca"bradu bradu sa nu plece.
am inghetat pe afara, s-au udat cizmele ca m-a trimis nuti dupa piine si am umblat juma de cartier sa gasesc.pe jos normal. toata lumea merge pe strada ca pe trotuar sunt nametii peste genunchi.
Madau voiam cu avionul dar nu pot inainte de 25 ian ca avem inchideri de trimestru, stii cum e in conta cu declaratii, bla bla.de ce nu cumperi sanie de la real ca e aproape de tine?
madau spune:
Acu' am venit de la deszapezit, 2 ore am dat la lopata, ma dor mainile de mor..sunt inghetata tun, nu va mai spun ca "i-am trecut Dunarea" pe toti primarii, cu mic cu mare, e jalnic, pe stradute abia se circula.
Am fost la Real si n-au sanie, Miruna a stat si ea pe langa mine si m-a ajutat la dat zapada, ea cu lopatica mica...apoi am trimis-o acasa cu mama, ca era deja rosie ca focul la fata si mi-a fost teama sa nu raceasca.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Mada , ce fel de sanie ai luat? Cati bani? Are si spatar? Eu am la mama din lemn dar sta tocmai in Rahova si slabe sanse sa ajung dupa sanie mai ales pe vremea asta si nu are spatar Iar cu zapada...cred ca vor mai trece cateva zile pana cand vor curata ei toate strazile, eu am noroc ca stau pe strada principala si e ok, dar printre blocuri pe stradutele laturalnice nu mai ajunge plugul.
Pumba , multumim de complimente .Ce ai facut cu Claire cu dintisorii?
Mie i-mi place de mor ce e afara, m-as duce eu sa ma dau cu sania si sa fac ingerasi pe zapada, dar nu am cu cine ca Mihai e la munca si doar cu Bia nu ies ca nu ii place zapada, am deschis azi geamul sa dau zapada de la geam si ea se uita curioasa , cand i-am dat sa puna mana pe ea a inceput sa tipe ca e rece si sa o sterg ca e murdara
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
melku spune:
si mie imi place mult zapadaa!!!
lasati masinile, grijile si bucurati-va de ce-i afara!!
noi suntem inca la barlad. a venit un mare ger, dar zapada ioc!!
pentru cine sta la caldurica si are timp de forum, clatiti-va ochii cu DARIA DE SARBATORI!!
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
pumba spune:
melku-frumoase poze,frumoasa fata ta si admosfera de sarbatori de la Barlad.
ok ,la sanius nu sunteti,pe forum nu va vad ,deci pe unde umblati doamnelor?
noi ne luptam cu raceala de anul trecut si oboseala acumulata di vacanta ,as dormi ore intregi ,dar din pacate nu se poate.
catutza- azi incerc sa-i fac o programare la un dentist de copii sa o rezolve sub anestezie ,ca altfel ar fi dezastru si nu vreau sa o traumatizez.
ah,si la noi e soare si vreme buna ,visam la troieni, zapada si sanius( 11 grade azi).
leea ,anda - ce faceti?
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)