*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor maine schimb si eu semnatura, intru in sapt 34! Am ajuns sa am asa o stare cand numar saptamanile astea! Vreau sa ajung si eu intr-o saptamana mai avansata cand bebele nu mai e considerat prematur, asta e stresul meu...

Tina 32+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Para aia tot nu-si face efectul. Cred ca o sa mai fac o incercare de somn... Noapte buna.

Irina 36+Ileana

Mergi la inceput

Irina si mie tot la spital mi s-au rupt membranele (si tot atunci si dopul), cand ma consulta moasa... Cred ca ea mi le-a rupt, nu s-au rupt ele de la sine...

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Noapte buna Miri! Noapte buna Irina! Noapte buna la toate zuzicile care dorm acum! Eu cred ca mai stau un pic, dupa care ma duc si eu la culcush...

Bb2 e tot baietel!

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Mai scriu un mesaj, sa vad daca o sa capat o steluta, si ma culc pe urma...
Si eu schimb maine semnatura...Doamne-ajuta sa trecem de anul nou! Nici tu nu mai ai mult, Tinna. Si eu abia asteptam saptamana 37...care, iata, se incheie maine.
Va mai pup o data de noapte buna.

Irina 36+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Helau, helau! Am fost si eu prin vizite, am ajuns de curand acasica, am bagat niste rufe la masina ca e trecut de 00:00, deci nu mai e sarbatoare...

alinaa, si mie mi s-a rupt sufletul ca am spart niste banutsi la Mother Care... Acum am facut o socoteala si avand in vedere ca am luat hainute pana la o luna trebuie sa il schimb pe bb de 2 ori pe zi ca sa apuce sa le "poarte" pe toate macar o data ...
Cat despre chestii ieftine de-a dreptul... Am fost azi in Carrefour si am achizitionat 4 scutecele de finet la 5 ron bucata (75 * 82 cm), prosopele de baie inca 2 tare dragalase, dar cam micute, ce-i drept (80 * 80 cm) - unul 8 ron, celalalt 11... Am gasit cearsaf de frotir d'ala pe elastic la 20 ron... Si unul de tricou la 10 ron... Aaaa si am mai luat un set Avent de 2 bibe d'alea de 260 ml cu 40 ron (in Cora sunt 27 lei bucata, in Carref. 25... deci setul mi-a adus cel putin 10 ron ) => m-am facut o zgarie branza, ca ma apropii de fundul sacului... Aaaa si am vazut si eu scaunel d'ala de la Bertoni... Dar eu raman la balansoar, ca si asa n-am masina. Am comandat si pe net un cosulet de nuiele cu o lenjerie de-ti vine sa o mananci! Din pacate e SH... ... Dar nu-i mare branza, spala mami si da cu dezinfectant de la chicco! Oooof si aveam atatea de spus..
Aaaaa, miri_mik, intri la date contact zuze pe mailu' comun in stanga mijloc si acolo vezi ca in afara de mailurile primite e unul de la mamici de ian-feb cu toate datele listate... Sper sa te descurci data viitoare! Btw, nu am citit eu bine, sau mamicuta cu mesajul era Mariaana? Puteti sa imi spuneti si mie povestea ei, va rog?

Angelique, tinem pumnii.... Eu zic ca o sa nasti natural... si enjoy!

36+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Noapte buna, irina si Miri

Tinna, eu totusi ma asteptam sa doara mai tare contractiile astea. Adica e clar ca nu sunt nedureroase, dar eu ma asteptam sa doara, frate. Zdravan. Sunt aproape dezamagita... Poate ma apuca dupa aia de nu le pot duce

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 28!

Mergi la inceput

Mitsule bine ai venit aici la huhurezi!

Ange, vad ca pana acum la tine simptomele sunt ca la prima nastere a mea... Constractii nu prea dureroase (parca am avut cicluri la viata mea care m-au durut mai tare), si la inceput destul de rare... S-au indesit spre dimineata, cand m-am dus si eu la spital... In acelasi timp cu mine mai venise o fata care tipa de durere... iar eu nu prea intelegeam asa... Mie nu-mi venea sa tip, ca nu ma durea chiar asa tare...
M-a durut mai rau doar in ultima ora inainte sa nasc propriu-zis... am scris si eu povestea nasterii cu mai multe detalii la semnatura

Bb2 e tot baietel!

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Btw, nu am citit eu bine, sau mamicuta cu mesajul era Mariaana? Puteti sa imi spuneti si mie povestea ei, va rog?

Da Mitsu, Mariaanna era mamicuta cu mesajul ala f f trist...
La cap. 100 (pag. 10) este un post al Cretei cu niste sms-uri pe care i le-a trimis azi Creata si cu ce i-a raspuns Mariaana... daca vrei sa afli mai multe despre tragedia asta...

Bb2 e tot baietel!

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Tinna, am citit povestea nasterii lui Andrei demult .

Sa stii ca e exact asa cum spui. Adevarul e ca eu sunt si rezistenta la durere, dar parca nici chiar asa.

La ce medic mergi acum?

Mitsule, ce de cumparaturi ai facut? Ai loc sa le pui pe toate? Sa le stapaniti sanatosi!

Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: Pana pe 28!

Mergi la inceput