*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (101)*
Raspunsuri - Pagina 12
IrinaL spune:
Miri, Angi, multumesc de raspunsuri. Am sa incerc... N-am prune, dar am o para, ma duc s-o servesc cu apa minerala. Imi rezerv placerea uleiului la urma, daca nu merge cu para...
Irina 36+Ileana
Tinna S. spune:
Mai fetelor daca m-ati fi vazut pe mine acum 7 ani cum eram... N-aveam nici un stres ca urmeaza sa nasc... Aveam DPN intre 5-9 ianuarie, si mie nici nu-mi trecea prin cap ca as putea sa nasc mai repede si dr. meu sa nu vina la nastere (fiind in preajma sarbatorilor)... Eram taaare linistita si inconstienta...
Pe 31 dec. nici nu banuiam ca o sa nasc a doua zi pe 1 ian... M-au apucat contractiile in noaptea de Revelion pe la 2, si la 10 dimineata am nascut! Iar dr. meu a venit la nastere, desi l-am anuntat in dimineata aia! Si nu era nici cherchelit dupa Revelion!
Tina 32+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 8 saptamani !!!
AngeliquedeS spune:
Tinna, mai bine ca tine atunci, nu ai fost stresata, nu ti-ai facut griji. Noi de cate ori nu ne-am dat de ceasul mortii pe-aici de la ganduri adesea inutile!
Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: Pana pe 28!
IrinaL spune:
Angi, nici eu n-as putea sa dorm in locul tau (vad ca nu pot nici in propria mea piele).Oricum , e bine ca stii ce ai de facut...
Tinna, de unde stii ca ajung la timp? Ca nu poate sa dureze asa putin, nu? Sau poate?... E nasol sa nu dormi noaptea, parca totul pare mai greu...
Irina 36+Ileana
Tinna S. spune:
Asa e Ange, dar acum vad ca nu mai sunt asa... Desi mai sunt cateva sapt bune pana nasc, deja imi fac griji daca dr. mea o sa vina sau nu la nastere... Trebuie sa vb cu ea din timp sa ma asigure ca vine!
Dr. meu de la prima nastere a murit din pacate, D-zeu sa-l ierte, si acum am alt dr...
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 8 saptamani !!!
Tinna S. spune:
Irina, eu nu cred ca poti sa nasti asa de rapid, chiar daca esti la a doua nastere... Niste simptome trebuie sa ai totusi cu cateva ore inainte, chiar daca travaliul e mai scurt... Si te prezinti atunci la spital... Eu asa cred, si eu fiind tot la a doua nastere acum...
Bb2 e tot baietel!
AMR 8 saptamani !!!
IrinaL spune:
Pe4 mine data trecuta m-au apucat contractiile pe la miezul noptii, dar nu l-am sunat pe dr, sa nu-l deranjez... Si dimineata parca se potolisera, asa ca m-am dus la spital pe la 5 dupa-masa. Si intr-o ora eram gata... Erau slabe contractiile, aia e... Dar de dilatat, ma dilatasem, nu stiu cum...
Si de asta mi-e frica acum, sa nu ajung tot asa, in ultimul moment...
Irina 36+Ileana
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by IrinaL
Pe4 mine data trecuta m-au apucat contractiile pe la miezul noptii, dar nu l-am sunat pe dr, sa nu-l deranjez... Si dimineata parca se potolisera, asa ca m-am dus la spital pe la 5 dupa-masa. Si intr-o ora eram gata... Erau slabe contractiile, aia e... Dar de dilatat, ma dilatasem, nu stiu cum...
Si de asta mi-e frica acum, sa nu ajung tot asa, in ultimul moment...
Irina 36+Ileana
Daca zici ca te-au apucat contractiile la 12 noaptea si te-ai dus la spital abia la 5 dupa amiaza, da, te-ai dus cam tarziu intr-adevar! Acum nu trebuie sa mai astepti atata, mai bine te duci mai devreme...
Hai nu mai fii ingrijorata, trebuie sa crezi ca o sa fie bine! Te pup!
Bb2 e tot baietel!
AMR 8 saptamani !!!
IrinaL spune:
Si habar n-am cum e sa ti se rupa apa, ca mie mi-a rupt membranele la spital. Si nici dopul ala nu l-am vazut, nu stiu decat cum sunt contractiile... Si daca alea or fi tot slabe...
A propos, Tinna, si pustiul meu e tot capricorn, de 4 ianuarie.
Irina 36+Ileana
IrinaL spune:
Acum cred ca ma duc la primele contractii dureroase, asa sunt de stresata. Dar atunci erau neregulate si slabe, am putut sa si dorm in noaptea aia. Dar am fost si inconstienta... Pup, ce bine ca nu te-ai culcat, acum parca m-am mai linistit.
Irina 36+Ileana