Gravidute si mamici de Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, ce-mi place sa vad atata emotie ...parca am fi surori...atat de mult ne gandim noi unele la altele....ce frumos...sau o fi doar din cauza ca suntem gravide si acuma sentimentele se amplifica???
Va pup pe toate dragele mele..

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, chiar daca scriu rar, va citesc mereu... Dar am impresia ca voi v-ati legat foarte mult, v-ati cunoscut personal, iar eu am cam ramas pe dinafara, fiindca n-am putut niciodata sa ajung la intalniri... Asta e motivul pentru care scriu mai rar, nu va suparati pe mine (dar macar la citit sunt constiincioasa)...

Monica, tare as fi mers si eu sa o vad pe Kriss si pe bebele ei! Chiar daca nu ne-am vazut niciodata pana acum la fatza, eu ma simt apropiata de voi, si mai ales de fetele de la odiseea noastra... Dar pe de alta parte mi-e teama sa nu-i duc niscai virusi, ca pe fi-miu l-a apucat o raceala nasoala, care m-a cam luat si pe mine vad... Asa ca mai bine nu vin... Dar te rog mult sa o pupi si din partea mea!

Tina 33+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 7 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor s-o felicitati pe Angi si din partea mea.Eu cat am fost in spital imi doream sa nu se mai deschida usa.Noi eram 3 in camera si nici o data nu eram doar noi,cel mai grav era cand ne veneau musafiri la toate o data.Doctora mea nu venea dimineata ,ca toti ceilalti medici,ea venea pe la 1.30-2 si s-a nimerit o data sa fie camera plina,a dat pe toata lumea afara.Si apoi acasa iar vizite,foarte obositor la inceput,cel putin pt mine asa a fost.
Noi am fost azi sa ne uitam de un loc de casa,suntem tare nehotarati nu stim daca sa ne luam apartament sau sa ne facem casa.
Va pup pe toate,noapte buna !

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Fetelor ..cand mergeti la Kriss?
Poate vin si eu ?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

neata fetele!!

Tinna, sa stii ca eu am tot propus intalniri in alta zi decat miercuri, pentru ca stiu ca tu nu poti. da' si daca nu ai venit (sa stii ca nu ne-am vazut cu toatele) nu inseamna ca nu te asteptam sa scrii si aici! (oricum, suntem vreo 6 de ianuarie-februarie, o mini-odisee de Cta)

te si sa scapi repede de virusi!!

azi am facut 39 sapt.

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata..
pentru mine e foarte bine daca mergem dupa 13...Am vorbit si cu a_deju si ar vrea sa mearga si ea , numai k depinde de programul lui eric...A ramas insa sa mai vorbim...
Monica:ne intalnim la spital, nu? la ce ora pana la urma?

Madalina 20+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

buna fetele

si eu va scriu mai rar, pentru ca am avut o sarcina destul de usoara pana acum si mi-a facut placere sa va citesc ca sa mai aflu cate ceva, insa nu prea am avut nimic de spus...

acum vreau s-o felicit pe angi pentru bb Viktor si sa-i urez un baiat sanatos si ei sa isi revina repede.
on afara de asta, eu sunt in sapt 29 din cate stiu eu, desi calculele astea ma cam termina. ar trebui sa nasc pe 20 martie sau pe 14, sau pe 10... data de 10 e stabilita de mine, sa vedem acum cine are dreptate.... am pus multe kg...(23).... dar sper sa am vointa sa imi revin dupa nastere, chiar daca dureaza mai mult.. uneori abia ma misc, abia respir... imi e cam greu dar asta e.. totul pentru copil, nu?

am si o intrebare pt coi. cum procedati cu doctorii de sarbatori? m-am tot gandit di nu stiu cum sa fac, sau daca sa fac ceva. pe mine m-a mai chemat dupa revelion, cam pe 7... voi duceti ceva? e mai bine, e mai rau.... poate ma ajutati cu un raspuns.

va pup pe toate si va urez sarcini usoare si copiii sanatosi

roxana, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Uf! ce rau imi pare ca am intrat asa tarziu ca as fi venit si eu sa ii vad pe Angi si pe bebe Viktor! Banuiesc ca deja sunteti acolo. Pupici celor doua vedete din partea noastra in caz ca cititi forumul inainte sa plecati.
Toata ziua am umblat.... si acum ma duc la treaba la bucatarie. Noi stam acasa maine seara dar am facut mancare ca si cum am avea invitati! Asa ca ..... cine se baga?

Jojo - si eu sunt in aceiasi dilema si vreau sa evit agentiile imobiliare ca iti iau si pielea de pe tine. Si din cauza asta merge mai greu ca au acaparat ei tot. Eu as prefera o casuta ca m-am nascut si crescut la casa si nu stiu daca m-as putea acomoda la bloc.

Monica - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (4luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Buna fetele!Vine Anu nou!Doamne ce a mai trecut timpul!Parca mai ieri eram cu burtica la gura!!
Am reusit si eu sa fac cate ceva pt revelion:sarmalute, un tort, o salata boeuf, mai am de pregatit fripturile si cam atat.Vom face acasa.Din pacate finantele ne depasesc!Mi-ar fi placut sa ies undeva ca na dc nu acum cat sunt tanara apai cand??Asta e!Sa fim noi sanatosi
Oboseala e la maxim!Ana ma solicita ff mult.Uneori parca simt ca imi pierd rabdarea cu ea asa de terorista mica ce e.dar imi place de ea ca se dezvolta frumos!E tare smechera si inteligenta!

Va pupic pe toate!

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mai fetelor, mamici de Teodori si Teodore - m-a sunat soacra-mea sa imi ureze sa ne traiasca baiatul.... LMA .... cu numele de am ramas interzisa..... si am intrebat-o ..... dar ce zi e azi? .... si a ras de mine ca nu stiu ca azi e ziua de nume a lui bb.... voi stiti ceva?

Pupici pentru mamici si burtici!

Monica - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (4luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput