Gravidute si mamici de Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by rubia

Angi felicitari multe din partea mea si un BB Viktor sanatos iti doresc.

Fetelor stiti ceva de streptococus agalactae iesit in cultura uretrala la sot
La el a iesit clamidia ,e-coli si streptococul de mai sus
De ce la mine in cultura vaginala a iesit doar clamidia restu...?

rubia, imi pare rau, nu stiu ce sa-ti zic....???

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele,

am vorbit cu Kriss la telefon, era mai bine ca ieri, bebe Viktor e frumos, cu gropita in obraji , ei inca nu i-a venit laptele, ii tinem pumnii!

a zis ca doar maine mai putem sa mergem, ne asteapta, nici o problema, luni cel mai probabil ii trimit acasa. ziceam max. o ora inainte de masa de pranz, asa de vizita scurta.
cine se mai baga? ne organizam, cine vrea sa-i dau pe PM numarul meu, ca sa ne vorbim.

va si BRAVO ANGI!!

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu vreau sa merg maine la Criss la maternitate dar nu pot in intervalul 11-13...Cine merge mai dupa amiaza? Parca programul de vizite e undeva dupa 15-16, nu?
Si eu stiu k e foarte obositor sa primesti vizite dupa nastere, dar e si atat de placut...Parca vrei k toata lumea sa vada ce minune ai facut..
Eu n-am primit foarte multe pt k majoritatea prietenilor n-au crezut k ne externeaza asa repede dupa cezariana si mai ales duminica...Au venit apoi acasa ,unde e si mai obositor decat la maternitate...

rubia: imi pare rau dar chiar nu stiu nimic despre asemenea analize...poate te vor ajuta aspirantele care se confrunta cu probleme de sterilitate masculina...Ai intrebat si acolo?

Madalina 20+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Numele meu e Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

DOC,eu pot maine pe la pranz,mai exact dupa slujba...adica pe la 12...Ar fi bine ,nu stiu?Mi-as dori mult sa-i vad dar numai pt. ca ANGI e de acord cu asta....Eu ,de ex,nu sunt genul...nu-mi place sa fiu vazuta in mom. astea...ca sa nu mai zic ca eu n-am vazut-o pe Isi frumoasa pana la 3 luniasa ca stiam ca nu tb. sa ma astept la complimente....
So,chip in taci!

MADALUTA,YANNIA,BISOUS,MAV,INA,FLORINA,A-DEJU,ANDICU,ERIS,MOKIKA,MAIA37,ABIBRINZA,LULU,CREEM,JOJO-MIHA,TINAS,ADRYANA

BINE AI VENIT INGERASH!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ooooooffff,mai fetelor ce rau este fara calculator...aseara credeam ca-i gata si iar s-a stricat ...Oricum azi s-a rezolvat si sper sa nu se mai intample ceva..cam mult de pe 24 pana acum nu am putut sa stiu nimic despre voi.
Angi ma bucur nespus de mult pentru tine ca esti bine si baietelul tau este sanatos Ai trecut peste acest impas cu bine si asta este cel mai important.Recuperare rapida si mult laptic!De regula cam in a treia zi trebuie sa-ti vina laptele.
Eu dupa ce am nascut nu vroiam pe nimeni in vizita decat sotul,mama,sora...
Va dragele mele

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 30+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angi sa fii fericita lina bebe Viktor sanatos si mincacios.

Cit despre mersul la spital... nu stiu ce sa spun... eu luni as putea, dar n-as vrea s-o deranjez. Pe zi sint acasa. Daca vrea cineva ... dati PM. Daca stabiliti ceva... spuneti-mi si mie.
Am trait niste emotii... citind pagina dupa-pagina.

Pup pe toata lumea. Pentru noi e greu ca inca nu ne-am mutat si sintem in provizoriat ..
a_deju,andicu, bisous, florin_a, jojo_miha, lulu 77, madaluta, mav, mokika, Adryana_4u, docdecap, madaluta, yannia

Desi am prins sarbatorile in renovari, mutat, impachetat ... pot spune ca este un sfirsit de an superb.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ingeras bine ai venit!

Scapa de moderare, scrie repede 10 mesaje ... si ai scapat...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

in sfarsit reusesc si eu sa scriu ceva aici.... fi'miu ma solicita...
asadar...ANGI, felicitari, bb sanatos, papacios si norocos ...
eu is tare fericita...am fost cu bb la dr de fam si l-a cantarit...imbracat avea la 3 sapt si 1 zi 5500 g... are niste falcutze... azi am reusit sa gasesc carutz care sa-mi placa ...de maine afara cu noi...
va pup pe toate
aaa, sa nu uit... cand mergeti la angi sa o pupati si din partea noastra, a mea si a lui luca.
gata, duty calls..

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, (adica Madaluta si Isidora), daca e s amergem impreuna, hai sa o facem pe la 2, ca sa putem cu toatele.
Madaluta, iti trimit PM cu nr. meu de telefon ,ca sa ne coordonam maine.

de dimineata o sun pe kriss,sa vedem ce spune si cum mai e.

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput