Gravidute si mamici de Constanta (12)
Raspunsuri - Pagina 11
dmtr_anca spune:
La multi ani ! Un an nou fericit si plin de succese,impliniri! tuturor mamicilor si gravidutelor.
Adryana_4u spune:
am intrat un pic, asa, in control, sa vad daca a nascut cineva in agitatia de revelion?
La multi ani pe 2008
Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt
BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Adryana_4u spune:
Sa va aratam si noi poze mai noi cu burtica, facute in noaptea de anul nou:
http://good-times.webshots.com/photo/2172761930102157319EhqQRe
Poftim!
Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt
BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Yannia spune:
Florina, m-am uitat la pozele voastre si pot spune ca ai o fetita ca o papusa, frumoasa foc. Si nu stiu de ce, dar imi pari cunoscuta, insa cred ca doar mi se pare, dat fiind ca esti din Navodari iar eu acolo am trecut de vreo 3 ori in viata mea. Indraznesc sa te intreb ceva, fiindca tot vorbeau fetele despre case. Acum 2 ani am cumparat un teren in Navodari si la inceput l-am luat in ideea unei investitii, insa mai nou, ne gandim sa ridicam o casuta acolo. Terenul e pe str.Muzicii. Ce parere ai de zona respectiva?
21+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
isidora spune:
DOC,esti mai bine,mama?
FLORINA,sa va traiasca fetita,e scumpa foc iar voi o familie frumoasa!
ANDICULE,am murit de ras! Cum ati reusit mai sa prindeti un asemenea moment?Si ce bine se potriveste pe YOU TUBE...iMI AMINTESTE de gagurile cu copilasi de la tv....E tareee...Mai da obosit mai era baiatu',facuse si el Revelionul,nu?
ADRYANA,frumoasa burtica si tu la fel!Nu te-ai schimbat prea mult fata de pozele de la acte pe care le-am vazut ultima data...
Acum sa va arat si burtica mea....sa tineti cont ca am pus 11 kg. pana acum si as mai vrea macar vreo 4 ...sa vedem daca am succes...
Sper sa e vada link-ul de data asta daca nu ma las de meserie
...
Noi Rev. l-am facut singurei acasa...la 4 dim ne-am dus sub paturica,nimic interesant,nici macar n-am mancat mare lucru...iar din sampania care era mai buna-Martini-eu n-am baut decat o gurita
....
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(33 sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
Yannia spune:
Isidora, ce dulce e fetita ta! Doamne, ca frumoasa e! Vreau si eu!!!!

Andicu, acum am vazut si eu filmuletul cu Filip. Am ras cu o pofta.... Super tare si scump foc, manca-l-as eu pe el de somnoros!
Mai, fetelor, ziceti-mi si mie cum va ies copii atat de reusiti? Mai pot face ceva in sensul asta sau zarurile au fost deja aruncate?![]()
Adriana, chiar ca nu te-ai schimbat, esti la fel de draguta. Si ce putin mai ai pana la intalnirea cu Bianca! Venim si noi tare din urma, numai ca eu m-am cam deformat, am luat deja 8 kg.
21+
AngeliquedeS spune:
Neata, iubitele mele dragi.
Inca nu am citit din urma. Sper ca nu m-ati dat disparuta, doar ca am fost atat de prinsa cu problema cu alaptarea ca am fost la un pas de disperare, am vrut sa renunt ca nu mai puteam, plus ca am fost la un pas de depresie. Laptele nu venea si pace si cand in sfarsit mi s-au umflat sanii erau plini de galme si ma dureau groaznic. In plus eu mereu am avut o problema, imi era imposibil sa imi ating si sa imi strang sfarcurile asa ca acum a fost un cosmar sa trebuiasca sa fac tocmai asta. Eu toata noaptea de revlion
m-am muls la pompa si am scos abia 15 ml de lapte!
Oricum l-am tot pus pe Pupi la piept si il tineam chiar si 2-3 ore, tot nu se satura dar macar ma desfunda. Nici pomeneala sa imi curga sanii ca la altele, cum aud povestindu-se, daca storc ies cateva picaturi chiar si acum, dar macar vad ca de la o zi la alta e tot mai bine, poate rezolvam pana la urma. oricum trebuie sa ii dau si supliment cu siringa ca altfel era deja nasol, scazuse in greutate, facaea pipi rosu si era apatic, m-am speriat. Acum vad ca pt prima data dupa un supt de 20 de min de la un singur san a adormit fara sa ceara supliment. Oricum noaptea asta a fost pt noi una alba ca l-a durut burtica, era constipat rau si a plans intr-una. Acum slava Domnului s-a linistit. Cand ii faci treaba aia cu termometrul in fundulet ca sa nu mai fie constipat, cat trebuie sa ii bagi termometrul? Mai mult de un centimetru? NU radeti de mine, va rog, dar mi-a fost frica sa incerc...
Trebuie sa il laud pe iubitul meu
. Ma ajuta extraordinar de mult, tot ce fac eu cu Pupi face si el, mai putin sa ii dea sa suga, of course
Zici ca toata viata a crescut copii.
In incheiere, va spun ca suntem nebuni dupa Pupi, suntem extaziati, de cand s-a nascut nu am dormit decat 2 ore pe noapte dar nici nu simt, merita orice eforturi. SI lipsa de somn nu se datoreaza faptului ca Pupi nu ar fi cuminte, cat problemei cu laptele. Sper sa reusesc. Operatia e ok, doar ca am cam fortat-o in ultimele zile si ma doare in partea stanga. Mai am de dat 2 kg jos si sunt ca inainte. Burtica insa mai trebuie sa se traga dar de la o zi la alta e tot mai bine. Cam astea sunt vestile.
Sa nu uit, fetele care nasteti natural, sa stiti ca neaparat aveti nevoie de cel putin doua pachete de vata mari, pt ca eu credeam ca numai dupa nastere trebuie vata, dar trebuie si inainte pt ca odata va rup apele si apoi cand incepe sa se dilate colul sangereaza si eu habar nu aveam. Asa ca jumatate din tampoanele facute intr-un pachet le-am consumat de la 9 pana la 1 cat am stat in travaliu,
Pupici, 
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , Mare, Munte, Flori
eris spune:
Angi am vauzt pozele lui Victoras,ce frumos e!Abia astept sa-l tin si eu pe printisorul meu in brate.Stai linistita ca o sa vina si lapticul si Victoras o sa aiba papica.
Aseara am vb cu 2 colege care au nascut in ultima saptamana.Intai am vb cu cea care a nascut super usor si parca mai prinsesem curaj
apoi am sunat-o pe cealalta care a avut o nastere prematura si care s-a chinuit vreo 3 zile si din momentul ala curajul meu s-a dus pe apa sambetii.Maine mergem la control sa vedem ce ne spune dr.Am niste emotiii!
Mada 37+
Ianis Cristian
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AMR:maxim 3 saptamani!!
docdecap spune:
buna dimineata!!
sa stiti ca de acum incerc sa semnez condicuta zilnic, sa nu intrati la idei!!
Angi, bine ai revenit acasa, si ma bucur ca te-ai descurcat cu lapticul. iti spuneam si la spital, despre nastere cred ca nu-mi mai trebuie sa citesc nimica, m-am apucat (de ceva saptamani deja) sa ma informez despre alaptat, ca stiu ca dup-aia mai greu cu timpul...
Isi, ai o fata sa-ti traiasca!! daca si al doilea era fetita, poate ne incuscream! da' cine stie, poate ne incuscrim si asa ![]()
iti scriu in mesaj aici cum sa pui link-ul de poze care sa nu mai lateasca pagina de forum, textul il pui pe care vrei tu, dai 'reply with quote' la acest mesaj, ai iconita fix deasupra mesajului meu ultima din dreapta, copiezi (cu selectat text si apoi copy) ce scrie de la steluta pana la steluta si pui la tine in semnatura (cu paste).
* www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> poze Adina
*
sper ca e ok. in loc de Poze Adina scrii ce vrei tu sa apara.
Andicu, e mortal Filip! de somn mai avea oscilatii, da' la mancare era clar ca nu aveai cu cine vorbi!
deci care e ordinea de acum: eu, Eris, Adryana si Isidora? uite, Tinna nu stiu pe unde se situeaza. eventual urmatorul capitol punem pe prima pagina DPN -urile, sa stie tot poporu'
va pupic, si trec la documentare pentru alaptat, sa stiu cat mai multe lucruri!
Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
florin-a spune:
Multumin pt complimente!
Cat despre teren ce sa iti spun:eu de fel sunt Constanteanca.In Navodari sunt de 4 ani de zile-adica de cand m-am casatorit ca nu ne-am putut permite un apartament in Constanta deoarece erau prea scumpe.Am colegii de serviciu insa care locuiesc pe strada Muzicii.Din cate stiu de laei e ok pentru casa!Dar daca imi dai cateva zile iti spun in ce stadiu se afla strada.Adica:e pietruita sau asfaltata, are retea de gaze si apa(asatea din cate stiu eu sunt).Cu curentul mai sunt probleme uneori, pt ca s-au tot construit case iar transformatorul uneori nu facea fata.Si mai auzeam pe unii colegii ca li s-a stricat masina de spalat sau cuptorul cu microunde.Dar ti-am zis lasa-mi un pic de timp si iti spun exact ce si cum.O sa fac sapaturile de rigoare![]()
Te pupic!
NB!Si cine stie poate in cele 3 dati am trecut una pe langa alta![]()
quote:
Originally posted by Yannia
Florina, m-am uitat la pozele voastre si pot spune ca ai o fetita ca o papusa, frumoasa foc. Si nu stiu de ce, dar imi pari cunoscuta, insa cred ca doar mi se pare, dat fiind ca esti din Navodari iar eu acolo am trecut de vreo 3 ori in viata mea. Indraznesc sa te intreb ceva, fiindca tot vorbeau fetele despre case. Acum 2 ani am cumparat un teren in Navodari si la inceput l-am luat in ideea unei investitii, insa mai nou, ne gandim sa ridicam o casuta acolo. Terenul e pe str.Muzicii. Ce parere ai de zona respectiva?21+
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png