Gravidute si mamici de Constanta (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Yannia spune:
Pentru ca aici mai sunt 3 ore pana la Anul Nou, va doresc din suflet ca anul ce vine sa va aduca cele mai mari realizari, sanatate voua si famiilor vostre si sa aveti un an imbelsugat!
Dragi mamici, sa aveti copiii santosi, iar noi gravidutele sa avem sarcini usoare si cei mai sanatosi si frumosi copii! La multi ani, dragelor!
21+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
docdecap spune:
LA MULTI ANI!!
va urez sa aveti un an cu cel putin 730 de evenimente fericite, distribuite uniform cate 2 in fiecare zi!! si atentia sa le traiti la maxim!
noi suntem bine, am trecut in formula 2 in 1 in 2008, desi o contractie dureroasa pe la 6.30, care m-a trezit din somn, m-a cam pus pe ganduri! dupa a doua am luat un no-spa si s-au linistit, dar orisicat... e dupa colt!
Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
isidora spune:
LA MULTI ANI!
DOC,la mine se vad pozele...E posibil sa le pot vedea eu si voi nu???
Multumesc oricum,sa vad daca pot sa le transfer in alt cont...
Moama...,.ce festin ati avut?Si cum te mai simti?Nu nasti ,nu?
Da-ne de veste...
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(32 sapt) cu 
Poze la http://www.kodakgallery.eu.com/AlbumMenu.jsp?folderid=0&view=1&sort_order=&albumsperpage=&displayallyears=0&&localeid=en_GB_EURO
myral spune:
LA MULTI ANI, FETELOR! MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC! UN AN 2008 CU BEBELUSI SANATOSI SI FRUMOSI!Sper ca nu m-ati uitat de tot, imi pare fffff rau ca nu am mai avut timp sa intru, bebelusa mea a fost tare colicoasa vreo 2 luni, sotul mai mult plecat, destul de greu, dar sper ca de acum voi avea mai mult timp si voi scrie mai des.Am citit putin din urma... Angelique, felicitari, bebe Victor e superb!Madalina, pleci la Paris, ce frumos, distractie placuta! Va fi greu fara Darius dar mai e nevoie si de cate o vacanta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Madalina acum am realizat, bebe e fetita
sa se nasca sanatoasa si norocoasa
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
eris spune:
Fetelor un an nou fericit, plin de realizari, de gravidute sanatoase si curajoase si de bebelusi sanatosi si mancaciosi
Doc urmezi tu si eu dupa tine,am niste emotii,acum am inceput sa ma panichez.Cand ma gandesc ca mai am doar vreo 23 de zile...dar abia astept sa-mi tin printisorul in brate
Mada 37+
Ianis Cristian
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AMR:maxim 3 saptamani!!
Ingerash_M spune:
Acum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de nea intregesc magia sarbatorilor, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua, de minunea vietii, de darurile mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului!
Va poop pe toate!
Mihaela
6s
ina78 spune:
La multi ani!!!
Noul an sa va aduca numai bucurii, sa aveti parte de satisfactii, sa fiti sanatoase si voi si familia si ingerii pzitori sa va fie in preajma.
Noi am petrecut un Rev in familie, insa un festin culinar, tot peste am mincat... somon. Cred ca acum am depasit sigur 10 kg ... in 5 luni... stau bine? 
Va pup cu drag.
eu - Ina
- puiutul meu
ina78 spune:
Am vazut pozele... Viktor e un bebit superb... si acum dau din picioare vreau si eu un bebe asa frumos...
Acum realizez iar ce minunatie am eu in burtica.
Angi sa ai un bebe mincacios, cuminte si frumusel (vad ca e deja) ... Arati superb. Credeam ca dupa nastere esti ca dupa ... o lupta ptr supravietuire dar tu vad ca arati superb... parca nu ma mai tem asa tare.
Va pup pe toate. Mai dati vesti despre Angi.
eu - Ina
- puiutul meu
andicu spune:
LA MULTI ANI SI UN 2008 PLIN DE SANATATE, BUCURII SI PROSPERITATE! 
Angi, felicitari pt un bebe asa frumos si pt ca arati asa bine!
Viktor seamana cu tine, asa mi se pare! 

Monica, tin pumnii pt un bebe de 2008 sanatos si o mamica viitoare curajoasa si cu mult laptic! 
Florin_a, vazut pozele, Ana-Maria e o dulce! are niste ochisori tare expresivi! 
Va
si pe 2008! si www.youtube.com/watch?v=SJ_iJFQ_V6w" target="_blank">aici avem un filmuletz pt voi cu Filip , mai exact o premiera! ![]()
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun

Cum crestem noi