LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

i-am dat in seara asta borcanel de hipp chiftelute in sos de rosii (dianocica_- buuuune )... eu n-am mai vazut borcanele din astea, ca in romania, evident ca nu se gasesc... pai chiftelutele respective erau niste buline rotunde care nu aveau 1 cm diametrul (cam jumate dintr-o tableta de nurofen ).. ma asteptam la niste chestii mai mari :))... in fine, au fost f bune, le-a papat ... a fost terci toata bucataria, ca evident, le-a mancat cu manuta, bucatica cu bucatica... inca mai miroase a chiftelute si sos de rosii desi am spalat-o cap-coada ... intre ingituituri ii mai bagam si eu in gurita 1-2-3 bucatele gata strivite cu paine inmuiata in sosul ala .. a fost yammmii! declar seara asta un succes! ...am uitat sa precizez ca a mancat cam in 40 min jumate de borcanel de 125 ml , dar e fff bine, tinand cont ca de abia de curand mananca bucatele
edit: despre www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=1174" target="_blank"> asta vorbeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, minunatelor!
Noi am petrecut Craciunul in familie si tare bine a fost!

Am vazut poze cu copilasi frumosi si dulci (Denis, Andrei, Alessia, cele 3 iedute ale Sarytei, Gargarita, David)

Asiza, Alexandra, Dorsilia, multa sanatate puiutilor vostri!
Dbunny, sanatate multa lui Daniel! Felicitari pentru cetatenie!
A_deju, iar e motanul in greva foamei?! Of, nasol! Sper sa-i revina repede pofta de mancare!
Raluca, Shoshika, Danita, felicitari fulguletilor vostri pentru primii pasi!!!
Bambo, imi pare rau de accidentul sotului tau! Slava domnului ca el nu a patit nimic!
Dianarus, e un scump Marc! Cu ce pofta rade, dragul de el, si ce viteza are!
Aelita, felicitari!!! Bravo, mamico! Sa dea DD sa fie sanatos si voios!
Ruxandra, Matei e baiat mare, mai, daca coboara singurel partia! Bravo!
Kikineata, of, doamne, saracuta gargarita, sa o coasa pe viu! Pupam dulce fata frumoasa si ochioasa, sa treaca repede bubita! Nu te mai invinovati, ca asta e! Oricat am fi cu ochii pe ei, tot se lovesc, tot cad.
Ancader, bine ai revenit! Te asteptam mai des pe la noi. pentru povestea nasterii!
Saryta, felicitari Antoniei pentru maselute! Sa iasa si celelalte la fel de usor!
Ktrinel, felicitari si tie pt cetatenie!

Nicole de OanaCat
Andre-Lucian de Ancader

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

fetelor eu stau de veghe...deabia acum a adormit dani in carut, sa vedem cat tine, ca vad ca mai mult de 20 de minute nu doarme legat. Cred ca nu poate respira bine ce sa fac? l-am bagat in baia cu aburi, i-am pus aerosoli, i-am dat singulair...daca merg iar la urgente ar fi a 4-a oara in ultimele 3 saptamani, si ultima data mi-au spus ca plange din cauza gazelor, gaze pe naiba sa-i ia

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Sper ca toata lumea este bine, ca ati primit tot ce v-ati dorit de la Moshu. Sint la o prietena, dar nu am citit nimic din urma.
Am ajuns cu bine la capitala, Luca s-a obisnuit cu noua casa destul de greu.. face fitze la adormit, dar in rest e cuminte si sanatos.
Ieri m-am vazut cu zmeul de Andrei si frumoasa lui mamica. Zmeul un pic cam nervos ca Luca i-a patruns teritoriul. Acum sa vad cand mai apuc sa ma vad si cu restul mamicilor.
Cu intarziere, LA MULTI ANI, David de DeeA si urez de pe acum LA MULTI ANI lui Tudor si Sofiei, avand in vedere ca nu stiu cand mai apuc sa prins si eu un net.
Va pupicesc dulce, dulceYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ho ho ho! Am sosit si noi acasa...home sweet home...pe bune ca nici unde nu/i ca acasa, nici chiar la mama

Am petrecut sarbatorile la Bocsa...am impodobit bradul...Alessia ne dadea globurile, nu a tras de el, nu a tras de globuri, pur si simplu se uita la el si pleca.
Mosul a venit , nu in persoana, dar cu cadouri sub brad.A fost super incantata de cutiile ambalate in hartie numai buna de mancat
In rest suntem bine...ieri trebuia sa mergem la controlul de 1 an, dar Nicu nu a putut sa vina sa ne ia si eu nu aveam chef sa merg singura...asa ca o lasam pentru dupa sarbatori...Mai rau stam cu maraiala, din cauza tot de dinte NO 6, sau cine stie de ce, ca pe noi ne tine cam o luna pana sa iasa coltul
Am facut si poze, cu mai multe aparate, asa o parte din ele gasiti aici:
CRACIUNUL IN FAMILIA NOASTRA

Flore Alessia Liane (16-12-2006)
MAY THIS CHRISTMAS BE MERRY TO ALL...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Avem si noi vesti proaste, mucii ne-au invadat, mai greu pentru Calin.
In plus azi au venit si cu termopanele, mai aveam de pus la camera lui Calin si la baia de serviciu. Noi doi suntem exilati in sufragerie, in restul casei este cam frig din cauza montarii geamurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

M_Monique, ce fain ca te-ai intalnit cu Manu si Luca. Eu nu am intalnit-o inca pe Manu, insa dupa voce mi-am dat seama ca este o fata speciala, acelasi lucru il pot spune si despre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Fetelor va multumesc mult pentru primire, si as vrea sa-i urez puiului meu Andre, toata sanatatea din lume, si sa ii multumesc ca exista, pentru ca a reusit sa ne faca viata minunata de cand a aparut in ea[la mukti ani]

Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Marade Bulisor

Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Cu o mare intarziere intru si eu 10 min pe la voi. Am restanta in a ura copilasilor care au implinit 1 anisor:
David Ionut
Cristina Nicole
Mara

si celor care vor implini zilele urmatoare:
Tudor David
Sofia

David - In ebraica inseamna prieten, iubit., “ de iubit” David a fost regale Istraelului in sec 10 in vechiul testament sunt o seama de povestiri, incluzand-o si pe cea cu lupta cu Goliat.
Ionut Desi induce dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, prenumele Ionut limiteaza exprimarea individualitatii si sociabilitatea si ii confera purtatorului o fire capricioasa. Idealist, vrea sa traiasca in pace si armonie, ceea ce il determina sa evite situatiile conflictuale. E rezervat, sensibil si timid, desi se straduieste sa para sigur pe el si increzator. Secretos in multe privinte, detesta ca altii sa se bage in treburile lui, astfel incat nu este foarte deschis la prietenii. Abia atunci cand simte ca poate avea incredere in cei din jur isi deschide sufletul in fata lor. Altruismul si generozitatea sa ii atrag ca un magnet pe cei care vor sa profite de el.

Cristina Creativa si originala, purtatoarea acestui prenume este frustrata si are o fire emotiva si imprastiata. Sociabila, prietenoasa si generoasa, este, in general, bine-dispusa, dar uneori se poate dovedi insensibila si sarcastica. Vorbareata din fire, stabileste usor noi prietenii. Poate fi foarte categorica si transanta. Fire independenta, nu renunta la ideile si deciziile proprii, dar cand e vorba sa actioneze sau sa duca lucrurile incepute la bun sfarsit, are nevoie de incurajari. E receptiva la cuvintele amabile si la aprecierea din partea celorlalti. Prenumele ii confera nu numai generozitate si compasiune fata de cei aflati la ananghie, ci si creativitate si abilitati artistice pe care le manifesta prin muzica - vocala sau instrumentala - sau intr-o maniera mai practica, prin cusut sau decoratiuni interioare.
Nicole Acest prenume favorizeaza exprimarea personalitatii si meditatia, dar limiteaza sociabilitatea, atragand astfel singuratatea. Apreciaza lucrurile frumoase si rafinate – literatura, muzica si arta – dar si activitatile in aer liber, care o calmeaza si o relaxeaza. Foarte sensibila, simte multe din lucrurile pe care nu le intelege, fiind uneori alarmata de gandurile sale si intrebandu-se de unde provin acestea. Rareori va cunoaste linistea sufleteasca pe care o ofera si stabilitatea in gandire si controlul emotional.

Mara Desi isi doreste sa lucreze in armonie cu ceilalti, Mara se considera superioara celorlalti si e cam bagacioasa. Isi doreste sa ii inteleaga si sa ii ajute pe ceilalti, dar, in acelasi timp, se poate implica prea mult in problemele lor facandu-si, astfel, prea multe griji. Isi doreste sa isi intemeieze o familie si propriul camin si are capacitatea de a instaura intelegerea si armonia in familie, fiind flexibila, iertatoare si plina de tact. Iubeste copiii si nu ezita sa aiba grija de orice copil are nevoie de ea. Evita certurile si animozitatile ori de cate ori este posibil, preferand sa nu deschida un subiect care ar putea rani sentimentele cuiva

Tudor – Derivat din cuvantul celtic teutorigos, care inseamna "legiuitorul poporului" Desi idealist si dornic sa-i ajute pe cei din jur, purtatorul acestui prenume tinde sa se considere superior celorlalti, este bagacios iar expresia lui preferata este "stiu". Stabil si responsabil, gandeste cu calm si are capacitatea de a analiza obiectiv si de a lua decizii rapid, descurcandu-se bine in afaceri sau in activitatea profesionala. Serios si rezervat, le poate parea celorlalti dominator si puternic. Are o fire profund caritabila si, atunci cand au probleme, cei din jur ii cer adesea ajutorul.

SOFIA - (greacă) = întelepciune

Mergi la inceput