LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Haide ca am treninat si cu termopanele, insa sunt unele lucruri destul de prost facute.
Daca stiti vreo firma seriasa care sa furnizeze si sa monteze aparate de aer conditionat, va rog mult sa imi comunicati si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ziggy grija mare si tratati cat ii mic problemu, ca dup'aia uite cum vin nopti nedormite

adeju...pisoimea ta e perfect sanatos? la un control nu-l duci? am gasit cereale cu cacao de la 12 luni! daca vrei iti tremit!eu m-am hotarat sa nu-i dau...la cat e de activ mai cacao ii lipseste

azinoapte l-am culcat la 1 in carut si s-a trezit la 3 si a inceput sa traga parturi. l-am scos din carut, am zis sa-i fie mai comod sa le traga si rau am facut ca s-a pus pe un urlat frate...i-am bagat un bibe de 250 de lapi cu cereale si a adormit pana la 9.15... nu-mi vine sa cred...ah, cu mine pe canapeaua din sufragerie.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ziggy - sanatate la bb

eu am inceput de vreo luna sa.i dau in lapte cereale cu miere si biscuiti si cand e constipat ii sunt foarte bune

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salutare de la mare! veniram victoriosi de la vaccin, a injurat-o bine pe madam asistenta cand i-a infipt ustensilul in bucul drept, si cam atat... cuminte nevoie mare. ceea ce, normal, ma pune rau pe ganduri :))) azi a mancat bine, a baut si lapte cu suc, deci cat de cat ne revenim... dbunny, da, logic, si eu m-am gandit ca are ceva, mai ales ca faza asta cu nemancat/nebaut a picat cam in ultimele zile de mucosenie, dar doctorita imi spusese deja ca nu era nimic, nici plamani, nici rosu'-n gat... asa ca am facut legatura tot cu maselele, avand in vedere ca baleste INFIORATOR (si pe bune ca nu exagerez... ii curg bale de parca abia ce-ar fi luat o gura de apa pe care n-a inghitit-o si-i da drumu' la vale pe tricou... dimineata are o pata mare, rotunda si uda pe cearceaf, si deja m-am obisnuit, nici nu-l mai caut la chiloti, ca stiu sigur ca nu-i pipi :))) ), e cu mana bagata adanc pe gat la scarpinat, nu ma lasa sa-l ating pe fata, daramite sa-i deschid gura (si revin pe tema asta ca sa va zic si cum ii dau eu diverse siropuri..), si evident..gingiile ultra super inflamate... asta-i situatia, mergem spre tot inainte si-om vedea ce-o mai veni :)
cu varatul de siropuri pe gat, problema sta in felul urmatoriu: cu seringa de medicamente. de la nurofen, sau panadol, depinde si ce cantitate de sirop trebuie introdusa (legenda pt canada: seringa de panadol e mai mare :) ). din lingurita nu accepta sub nicio forma vreun medicament (mi se pare si logic, el abia accepta mancarea...), si oricum mi-ar fi imposibil sa i-o bag in gura la ce moristi face din maini si la cum da din cap... cu seringa e mai simplu pt ca oricat s-ar zbate, nu-mi pica lichidul dinauntru, apas o data si se duce tot la vale pe gat, si chiar nu are cum sa scuipe... ca na, seringa aia i-o bag pe langa limba, intr-o parte, spre fundul obrazului..nush cum sa explic.... oricum nu e acelasi lucru ca si cum i-as da cu lingurita... si cel mai mare avantaj, cu seringa pot sa-i dau si cand sta pe spate, ceea ce e de neimaginat cu lingurita (la noi, cel putin). oricum ar fi, nu e ceva placut, pt ca oricum maraie si se zbate. dar macar procesul e muuuuuuuult mai scurt si mai..curat..cu seringa.
si tot la capitolul siropuri, ktrinelu', eu as incerca mai intai cu stodal, si daca nu observ rezultate, abia dupa as baga ambroxolul.. in ideea ca stodalul e homeopat, bla bla, intelegi tu :) bineee, asta daca e doar o tuse usoara, fara alte chestiuni asociate...
va pup cu drag!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

hai, ca stiam c-am ratat una :) dia, first of all, ca bine zice de soacra-mea :))) second: stiu borcanelul, e o minunatie.. dar scump rau, mon cher... dublu fata de la mama lui! (pe bune!!) in ideea ca, in conditii normale de functiune, la o masa, eric ar manca cel putin 2 (as putea sa fiu nesimtita si sa zic ca ar incape si 3...), deeeci... m-ar costa cam 6 euro masa lui de pranz???... nooo way... noi mergem pe little bee in cazurile de extrema necesitate, cand nu apuc sa-i fac masa de pranz, si pe unele borcanele cu fructe, pe care le avem in permanenta in casa (gen pere, caise, piersici, chestii de-astea pe care ori nu le gasesc, ori nu-i dau fin'ca-s de plastic :) ). mi se par super convenabile la pret, pt romania adica, si-mi convine si ca au gramaje mari... aaa, si sucurile, sunt fff faine si la sticle mari (ma tine cam 5 zile o sticla, ca o pastrez doar pt combinat cu lapte :)) ).

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

multumim de complimente

sa va zic ce am patit azi:i-am facut antoniei omleta cu cascaval fara ulei in tigaie,ii dadeam bucatele dim omleta cu paine a mancat cam jumatate din ou si dupa a vomat tot acum ce sa fie?nu ia priit?sau nu a mesticat bine?ea inca mananca blenduit dar daca ii dau bucatele in mana le papa

Dia- ia placut antoniei colindul a bagat si un dans

A_deju-dorim multa sanatate motanului,multa pofta de mancare si tie multa rabdare si putere
socrosenia tot socrosenie ramane,daca o prind pe-a mea o
si noi am luat suc,borcanele de la little bee

Saryta-felicitari pt maselute oare cand ne ies si noua ca tare sunt umflate

Ktrinel-idem face si antonia cu hainele mereu umbla cu prosopul in cap sau cu chiloti
noi nu avem probleme cu luatul medicamentului,chiar ii place panadolul cum vede seringa cum deschide gurita

Roxanica-si eu la fel as fi facut nu as fi plecat fara printesa mea

Flore-superbe pozele

Ziggy-multa sanatate lui Calin

Laura-ce fain de voi ca ati iesit ca doi porumbei

Mara de bulisor
Anateo

fug sa-i pregatesc papa,acus se trezeste

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

dbunny, hai ca mi-am mai amintit una :) si noi avem cereale cu cacao, de la nestle, sunt oficial declarate cahh :) si de motan, da' si de ma-sa :)) si ca sa fie si-o ultima treaba clara (macar in capul meu), am incercat si lapte cu nesquick, in bibele de dimineata... complet si total neinteresant. deci am lamurit-o pana peste vreun an...
si inca ceva, ca tot sunt la capitolul "din amintiri" - nu aveti idee cat a umblat mihaiul sa caute borcanas cu miere avizat de ministerul sanatatii... (adica cu "sigiliul" ala mic de hartie, stampilat si parafat..). si asta nu ca sa-i dau copilului, ci pur si simplu ca sa vad unde si cum gasesc cand oi avea nevoie... deci...ori e ceva in neregula, ori mihaiul e de pe alta planeta. si desi in mod normal as merge cu ochii inchisi pe varianta a doua, astept sa vaz ce ziceti si voi, poate doar prin constanta suntem saraci de astfel de produse :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

A-dejule, la Plafar ati incercat??

quote:
Originally posted by a_deju

dbunny, hai ca mi-am mai amintit una :) si noi avem cereale cu cacao, de la nestle, sunt oficial declarate cahh :) si de motan, da' si de ma-sa :)) si ca sa fie si-o ultima treaba clara (macar in capul meu), am incercat si lapte cu nesquick, in bibele de dimineata... complet si total neinteresant. deci am lamurit-o pana peste vreun an...
si inca ceva, ca tot sunt la capitolul "din amintiri" - nu aveti idee cat a umblat mihaiul sa caute borcanas cu miere avizat de ministerul sanatatii... (adica cu "sigiliul" ala mic de hartie, stampilat si parafat..). si asta nu ca sa-i dau copilului, ci pur si simplu ca sa vad unde si cum gasesc cand oi avea nevoie... deci...ori e ceva in neregula, ori mihaiul e de pe alta planeta. si desi in mod normal as merge cu ochii inchisi pe varianta a doua, astept sa vaz ce ziceti si voi, poate doar prin constanta suntem saraci de astfel de produse :)))

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

bai ce bine arata webu hipp la nemti...spanioli cam putine sortimente au...la 1€ borcanelul de papa...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

adeju, deci:
1. who is little bee???? ca io n-am vazut...
2. oana a papat juma de borcanel de 125g si am zis aleluia, deci la noi e eftin tare
3. poate cand se mai obisnuieste cu bucatelele, cu dintii, ii mai cresc si masele cate 1-2, va manca si ea cate un borcanel... mai mult nu indraznesc sa sper .. avantaj material mama de fotomodel
4. cautat miere din aia de mi-a iesit pe oki.. si tb sa scrie pe ea ca e pasteurizata, cica... nu se exista nici in tm

bambo, poate nu le-a mestecat, si cum cascavalul face totul mai inchegat/cleios, cum vrei sa-i spui... nu striu, zic si eu.. sau poate nu i-a picat bine ca nu era fiert cum era obisnuita?

Mergi la inceput