LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
a_deju spune:
dia, little bee este niste borcanase de la kaufland, facute in germania, pt kaufland (adica n-ai sa gasesti in alte supermarketuri :) ). sunt ffffff faine. acum am vazut ca au bagat si cereale si formula de lapte.. asta cu laptele ma lasa rece (am intrat deja in resemnare..), cereale am luat o cutie, tre' sa terminam milupa si vedem ce si cum :) daca n-ai kaufland pe-acolo, si mai ales daca-mi zambesti frumos, fac o poza in magazin, si te pun sa-ti alegi ce doresti la pachet :) promit io ca iesi mai ieftin :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Donia spune:
La multi ani Nicole de OanaCat!
La multi ani Andre Lucian de ancader!
Felicitari pentru primul vostru anisor!
La multi ani anateo!
Sa ai parte de fericire alaturi de familia ta frumoasa!
Buna ziua! Am lipsit motivat, daca se accepta chefurile ca motiv...
In Ajun am plecat la colindat, ne-am intalnit cu Mos Craciun si de emotie am hotarat sa ramanem pe unde eram pana a doua zi... De Craciun au venit prieteni in vizita si am petrecut si cu ei pana a doua zi... Iar ieri am fost la Spargatorul de nuci... un vis! mamaana, cum ti-ai amintit tu! Vai, ce bine a fost, trebuie sa mergem si la anul, neaparat, ce costume, ce balerini si balerine, ce spectacol, priveam si uitam sa respir.
mamaana, neaparat profitati si mergeti pe unde va doreste inima acum, cat aveti socrii aici.
Dbunny, cand tot citesc despre Dani ba cu gaze, ba cu scaun moale, asa ma vad pe mine cand beau lapte cu lactoza! Serios, eu as incerca lapte fara lactoza o perioada sa vad daca e vreo diferenta. La mine e cu siguranta.
Ktrinel, si Cristi tot asa se imbraca... isi pune baiatul bavetica, plovarele, pantalonii... toate pe cap!
N-am prea mult timp acum ca merg cu copiii la doctor, tusesc amandoi de o gramada de timp si vreau sa vad daca e OK sa tuseasca in continuare... ca mai mult nu ma astept sa aflu de la medic, e atat de laconic si relaxat...
Sanatate bolnaviorilor, lasa ca in 5-6 ani o sa auzim mult mai rar de tuse, muci si alte secretii.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
La multi ani Mara de Bulisor si Andre Lucian de Ancader!
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si plini de noroc!
LA MULTI ANI ANATEO!!!
Sa fii sanatoasa, voioasa , fericita si anul care vine sa fie mult mai cu 'sanatate' pentru puii tai minunati!
a_deju spune:
maaaaare minune mare... sta de douaj' de minute in premergator si butoneaza la butoane... si io tot de-atunci salivez pe site la pizza hut deci se stie ce mancam in seara asta :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Dbunny spune:
Donia mersi de sfat, dar lapte fara lactoza este aici numai pt bebei, din ala etapa 1...adica n-are nutrientii necesari varstei noatre. Sa trecem la lapte de vaca fara lactoza ? d'ala la brik de pe raftu adultilor? hmmmmmm rau nu poa sa-i faca...ma duc la carfur
adeju ..inca mai serviti premergator?
ktrinel uita-te pe prospect ca is o gramada de siropuri care se pot adauga la laptic sau suc de fructe. eu ii adaug in lapte, dar intotdeauna ii fac portia mai mica cand ii pun medicamente, nu care cumva sa nu-l bea tot s-atunci sa nu stiu cat din medicament s-a dus pe gat...tre sa recunosc ca i-am mai dat si cu forta;adica s-a suparat cand m-a vazut cu seringa, a inceput sa chitaie si cand a deschis gura am profitat.
mierea la noi ii toata sigilata...nu m-am uitat sa vad daca scrie pasteurizata pe ea...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
doradora spune:
stiti ce? mi s-a acrit pana peste cap de talentele de la ora 2,30, adica de la masa de pranz. mananca juma` de portie, blenduita, ca nici nu indraznesc altfel, dupa care se freaca la ochi, de parca i-ar fi somn, desi e proaspat trezita, de una singura, dintr-o repriza de nani; dupa care, tot pt distragerea atentiei inamicului de la mancare, incepe o repriza de dragalaseala, care altfel nu se regaseste in nici una dintre manifestarile cotidiene; apoi se uita pe pereti, pe sub masa, in stanga, in dreapta; si cand vede ca nici asta nu merge,nu ma dau batuta si o tin pe a mea, mananca in continuare, cu circ, si vag impotriva dorintei ei, in sensul ca se impotriveste, nu deschide gura, dar dupa ce ii var, mananca cu destula placere. deci nu se pune problema ca nu ii place/ca nu mai poate, ci e pur si simplu circul de la masa de pranz.inutil sa precizez ca ma enervez si ca incercarea de a-mi ascunde de ea starea de nervi ma enerveaza si mai rau.
chris + alexandra
bebeii nostri
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by chris80
...se freaca la ochi, de parca i-ar fi somn, desi e proaspat trezita, de una singura, dintr-o repriza de nani; dupa care, tot pt distragerea atentiei inamicului de la mancare, ...... apoi se uita pe pereti, pe sub masa, in stanga, in dreapta..... nu deschide gura, dar dupa ce ii var, mananca cu destula placere.
Aici l-ai descris si pe Dani al meu. Noi facem urmatoarele:
Ii dau o lingurita-n mana sau jucarie sau un balon
Ii pun bucatele mici de cascaval, paine, morcovi fierti etc in fata si pana el se chinuie sa prinda si sa-si bage in gura eu ii bag mancare blenduita. Deschide gura caci crede ca va intra ceea ce duce el la gurita...
Il las sa se uite la noi(cu scaunelul lui la masa cu noi) cum mancam si i se face pofta.. il mai fac sa creda ca-i dau din faruria mea.
adeju Kaufland is a German hypermarket chain part of the same group as Lidl and Handelshof. It opened its first store in 1984 in Neckarsulm and quickly expanded to become a leader in what was formerly East Germany. The chain operates over 800 stores in Germany, Czech Republic, Slovakia, Poland, Romania, Bulgaria and Croatia. In Lidl eu n-am vazut borcanele decat Nestle si Hero. Bag si tu un link tare unde pot comanda online plizzz
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dayanara spune:
ivan mananca vreo 200 grame cu ceva in mana apoi trebuia neaparat dus la masa sau in brate si termina si celelalte 150 -200 , oricu daca la sfarsit vreau sa mananc eu ce i.a ramas nu ma lasa si vrea si el, deci cred ca se plictisesc pur si simplu nu ca nu ar manca
ivan si dayanara
dayanara spune:
acum caut ceva iaurturi romanesti sa semene cu mi primer danone ca altele nu mananca, si sa stiu din timp ce.o pun pe mama sa cumpere
ivan si dayanara
doradora spune:
si la noi merge cu distrasul atentiei cu jucarii, dar la mesele celelalte. la pranz, avand jucariisau alte alea, nu mai inghite ce are in gura. e belea mare!
chris + alexandra
bebeii nostri