LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dbunny.. ti-as da link cu mare placere, dar..am mai cautat si ochiul meu, desi de sticla, destul de vigilent..n-a gasit nika... iar kaufland o fi facand parte din grupul schwartzesstrudeldeutsches-escu, dar gama little bee e facuta doar pt kaufland, deci nu si pt restul numelor din grup (asta e deducere personala, din ce scrie pe borcan... si din amintiri de prin tara lu' bratwurst, ca nici io nu vazusem prin lidl...). cat despre premergator, daaaaaaaaa, presteaza de se rupe.. sta in el ca si cum ar sta in scaun, si cand e in chef, ne pune muzica din butoane... in rest e bun doar ca ajutor la cocotari. adica si-l trage unde are nevoie, pune un picior pe bara aia de jos, unul pe "pupitrul de comanda" si..pe-aci ti-e drumul... pai crezi ca usor o fi sa cazi IN brad?????... :)))))))))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Ia uitati niste www.elfyourself.com/?id=1846851556" target="_blank">domnisoare elfi

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

MARA de BULISOR!
ANDRE LUCIAN de ANCADER!
ANATEO!

Mergi la inceput

normal ca am uitat... :)) dia, mierea gasita intr-un final de mihaiul se numeste..albina carpatina.. en fin, important e ca e avizata. nu scrie insa ca ar fi pasteurizata (dar..exista asa ceva..??? adica..poti sa fierbi mierea...???...). a luat doua borcane, gasite cu greu in doua colturi diferite ale orasului: unul cu miere de tei si unul cu miere cu propolis si brad. asta al doilea e super misto, zice ca merge si ca adjuvant in tratamentul racelilor, si preventiv, si are nshpe mii de vitamine, minerale si chestii de-astia... :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

stiati ca un mar (fara coaja) se coace la microunde in aprox 4 minute??? (si daca da.. ce nu mi-ati zis si mie??? eu il setasem pentru vreo juma' de ora... :))) noroc ca incepuse sa miroasa a placinta :))))))))) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumesc pt sfaturi, o sa incerc mai multe metode. nu am gasit nimic scris in instructiuni, ceva de ajutor..doar bla-bla..

bine ca nu prea mai tuseste.

nu mai e asa frig la noi, -2C , 0C...a nins un pic ieri asa ca iar e totul alb...o splendoare.. Julia sta pe afara cat de mult posibil...ii place sa mearga pe jos prin zapada, a si gustat-o :))..si ii place si in sanie...rade, rade..de cate ori ii fac un omuletz de zapada, ii reteaza capul :))

ancader, bine ai venit printre noi, minunatele :))

bambo, poate fi o coincidenta sau nu cu omleta...eu as mai amana...ieri Julia a mancat fff bine budinca(ou,lapte, branza de vaci) dupe reteta Dianeirus, dar in loc de conopida, am pus dovlecei zuchini....se chinuie sa manance cu lingurita...si reuseste cateodata...oricum, traiectoria castron-lingurita ii iese...mai putin cea lingurita-gura :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by a_deju

stiati ca un mar (fara coaja) se coace la microunde in aprox 4 minute??? (si daca da.. ce nu mi-ati zis si mie??? eu il setasem pentru vreo juma' de ora...

Nu servim mar decat faramituri crude odata la 4 luni

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

a_deju, noi il mancam crud, curatat de coaja..intreg..roade pana la cotor :))..

dbunny. tot ma gandeam si eu la gazele alea...nu am mai auzit un fulguletz sa aiba mereu gaze..e ceva ciudat...esti sigura ca asta e? ..incearca si cum a zis Donia...daca nu eu as mai face investigatii ca mi se pare bizar...atatea gaze, la varsta lui deja...

dia, ce haioasa ai fost cu chiftelutzele alea..noi nu mai mancam de la borcan, decat fff rar..odata pe luna. parca sunt si aici marca Hipp, la 1 cad si ceva ...dar nu stiu ce sortimente.

ziggy, spor la renovare! nu stiu nici o firma ...si nici nu vreau sa stiu :))..scump, scump..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

KTRINEL imi spui si mie te rog reteta la omleta???Please!!!!
UN mar crud,pana la cotoral meu cred ca o sa manance ceva neblenduit cand o uncepe scoala

Mergi la inceput

DeeaA, am zis ca i-am dat budinca dupa reteta Dianeirus, dar in loc de conopida am pus dovlecei (fierti).marul nu e f mare.. si nu il mananca chiar ca omul mare, pana la samburi :), dar f aproape...si cu para face la fel....

Dia, parca am citit ca vrei sa schiezi cu Oana in marsupiu...eu zic sa te mai gandesti...oricat de bine ai schia, pot fi si altii pe langa tine...si mi se pare fff riscant...aici nici nu ti-ar da voie daca te-ar vedea cu un copil de gat, nici macar pe partia de incepatori...nu mai zic ca vor sa introduca casca obligatorie, ca si pe snowboad, biciclete, etc.

Mergi la inceput