Un gind bun Mariaanei noastre
Raspunsuri - Pagina 3
stancutza spune:
Mariaanna,
Ma altur si eu fetelor care au postat deja si sunt alaturi de tine. Nu putem simti exact ce simti tu, dar vreau sa te incurajez. Fetita voastra este acum un ingeras din Ceruri si priveste spre voi cu drag. Fiti o familie unita in continuare, va urez putere si curaj!
Imbratisari
Stancutza
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele
vela spune:
Mariana, nu ma cunosti dar eu ti-am citit povestea si sunt alaturi de tine.E regretabil ce s-a intamplat, dar intoarcete la Alex care te asteapta si care poate nu intelege ce se intampla.
vela
33+cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
afibebe spune:
Mariana ma rog lui Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste aceasta nenorocire.
Este incredibil.
Iti inteleg durerea insa peste voia lui Dumnezeu nu putem trece si trebuie sa fii tare pt ai tai.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
e undeva postata povestea Marianei?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
monica-elizabet spune:
sa-ti dea putere sa mergi mai departe
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
alexia28 spune:
Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceasta nenorocire

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
AMR 8 SAPTAMANI

OanaRusu spune:
Mariaanna,
pentru ingerasul vostru, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti penste acest necaz ![]()
Oana
15+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
katiapam spune:
Mariaana-ma bucur ca ai gasit forta sa intri sa scri citeva rinduri
incredere multa si cum ai scris si tu esti gata sa mergi mai departe si nu te dai batuta 
esti o mama curajoasa si iti doresc numai bine si sa gasesti linistea alaturi da familia ta
te asteptam cind vrei sintem toate alaturi de tine
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
madina71 spune:
Si eu sunt alaturi de tine...sa ai putere sa mergi mai departe si sa privesti spre viitor!!!!!
11 sapt. si
(20.01.2007)
micsunea spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Buna, fetelor!
Ma simt obligata sa revin cu cateva completari.Sper ca intamplarea nefericita de care am avut parte nu v-a afectat si pe voi.Va doresc sa aveti parte de copii sanatosi si de liniste sufleteasca.
Daca ar fi fost primul meu copil, probabil ca as fi fost mult mai prabusita decat ma simt acum.Dar asa, dat fiind faptul ca am deja un baietel pentru care trebuie sa traiesc si sa-l ingrijesc,sunt nevoita sa -mi revin si sa-i acord acestuia toata atentia pe care o merita.Si el e dezamagit de ce s-a intamplat...isi astepta surioara de mult timp...chiar el ne-a rugat sa-i facem o sora sau un frate.Acum, ca trebuia sa soseasca era tare fericit!!!
Am plecat la spital cu contractii, pregatita sa nasc chiar in ziua cand implinisem 38 de saptamani.Abia asteptam ...
Ajunsa acolo si monitorizand copilul, au descoperit ca nu-i bate inima.Am crezut ca e o gluma si ca s-a defectat aparatul.M-au dus la ecograf si...acelasi rezultat!
Am refuzat cu incapatanare sa cred si m-am rugat, sa fie doar o eroare ...Abia in momentul in care am nascut, s-a adeverit nenorocirea!Imi venea sa mor de durere, sa renunt la tot...
In sala de travaliu era o femeie care , intre contractii, se ducea sa mai traga cate o tigara...Si atunci ma gandeam ca nu e drept ceea ce se intampla!Eu si sotul meu, care nu suntem consumatori de alcool si nici fumatori, am avut parte de o tragedie, iar altele, care beau si fumeaza, nu patesc nimic!
Am plans mult,pana ce n-am mai avut lacrimi, apoi am plans doar cu sufletul...
Eram distrusa si fizic si psihic...Cand ai copilasul langa tine, induri durerea, dar asa...Am fost dusa intr-un salon unde erau alte femei ce pierdeau bebelusii la diferite varste...Am vazut mult chin...
Tot ce-mi mai doream era sa aflu cauza mortii copilasului meu...
Am vazut multa insensibilitate din partea doctorilor...in fond, pentru ei, eu nu eram decat ,,un caz'....
A doua zi am aflat rezultatul necropsiei: copilasul meu suferea de o malformatie de cord...mai devreme sau mai tarziu, tot se intampla nenorocirea.Am stat doar doua zile in spital...nu avea rost sa stau acolo, mai ales ca doctorii nici nu s-au sinchisit sa-mi prescrie macar un antibiotic...Mi-e greu ...nici nu pot sa stau asezata, dar cu toate astea, am cautat pe internet cauzele producerii acestor malformatii...Nici una din acestea nu au fost, in cazul nostru si am ajuns la concluzia ca , pur si simplu, asa a vrut Dumnezeu.
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!!!!
Si va anunt ca nu ma dau batuta!Nu sunt prima careia i se intampla asa ceva...Unele au pierdut copilasii cateva sarcini la rand si tot nu s-au descurajat iar acum au copii sanatosi.Totul sta in puterea lui Dumnezeu!
Felicitari tuturor mamicilor si fiti bucuroase ca sunt sanatosi copilasii vostri.
Sper ca nu v-am suparat cu nimic.Va doresc sa aveti parte de un An Nou plin de bucurii!!!
Probabil ca e ultima oara cant mai scriu in acesc subiect...Pupici
mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
Mariaanna, o parte din inima mea e cu tine! Am fost tare trista cand am aflat ce ti s-a intamplat si iti doresc, tie dar si familiei tale, mult curaj! Te imbratisez,
Micsunea
36+