Un gind bun Mariaanei noastre

Un gind bun Mariaanei noastre | Autor: katiapam

Link direct la acest mesaj

Mariaana-imi pare atit de rau pt ceea ce vi s-a intimplat
oare de ce e asa cruda viata uneori?
acel ingeras de ce nu a putut veni pe lume?
in aceste momente cuvintele nu aduc confortul......
sintem toate alaturi de tine si sa va dea D-zeu putere sa infruntati si sa puteti merge mai departe,e o parte din voi care nu mai e si nu o sa uitati niciodata dar sa aveti putere sa treceti prin aceste momente
scuzati fetelor dar nu-mi gasesc cuvintele si modul de exprimare imi pare atit de rau de asa intimplari
sintem toate alaturi de tine

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Vad ca de citit se citeste aici dar nu scrie nimeni
Mariaana-forta si putere
cind poti da un semn

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Eu sunt alaturi de mariaanna, ma rog pentru ei si inca mai sper sa fie o greseala. Nici nu mi-a venit sa cred astazi cand am citit la subiectul deschis de ea cu mamicile care asteapta al doilea copil. Ultimul ei mesaj a fost ca are contractii si ca a venit momentul. Nici prin cap nu mi-a trecut ca se poate intampla..... de aceea, inca mai sper....... nici nu stiu ce sa zic. Cuvintele sunt de prisos.
Cred ca fetele nu scriu pentru ca inca nu stiu ce s-a intamplat. Nu avem vesti certe de la ea. Cel putin, eu asa am citit la mamici, era vorba de un mesaj nesemnat .

Sunt alaturi de voi mariaanna.

Visul meu
Crengu 8+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Of fetelor, e ca un film horror...nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva.
Sper ca mariaanna va avea destula forta sa treaca peste aceste clipe oribile. Sa speram ca o va ajuta mult si familia.

Mariaanna trebuie sa fi tare pt Alex si pt sotul tau care te iubeste foarte mult.

Ada 8+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Marriaanna, stiu ca vorbele noastre nu iti pot alina durerea, dar sa stii ca suntem toate alaturi de tine si ne rugam sa ai puterea sa treci peste aceasta tragedie. Gandeste-te la baietelul si la sotul tau, care te iubesc si incearca sa fii tare penbtru familia ta.
Nici nu stiu ce sa spun, imi pare atat de rau...

Irina 36+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Mariaanna, ma rog pentru tine si familia ta sa treceti peste aceasta tragedie... Ingerasul vostru sa va vegheze de acolo din ceruri...
Cuvintele par acum de prisos, dar si eu sunt alaturi de tine in momentele astea atat de grele, asa cum sunt de altfel toate fetele de la odiseea noastra de ianuarie-februarie 2008!

Tina 32+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 8 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Nu pot sa cred ce am citit.Am ochii in lacrimi...
Mariaanna iubita, Dumnezeu sa va intareasca sa treceti peste aceasta tragedie.
Suntem alaturi de tine.

Anca 18 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Eu desi de ieri am citit tragedia voastra, Mariana, inca nu-mi vine sa cred...in schimb imi pot imagina suferinta din sufletul tau si a intregii familii.

Mariana, sa va ajute DD sa treceti mai usor peste aceasta pierdere iar tu, trebuie sa fi tare pentru Alex.

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am citit inca de aseara vestea asta cumplita...,insa n am stiut ce sa spun..pt ca durerea e atat de mare,pt ca niciun cuvant din lume nu va putea sa o aline pe mariana noastra...numai iubirea pt baietelul ei o va face sa se ridice...suntem alaturi de tine..

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mariana,
suntem alaturi de tine si ne rugam sa ai puterea de a merge mai departe, sa-ti indeplinesti visul

Am citit vestea de ieri ... speram sa fie o greseala ... sunt foarte, foarte trista

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

marianna sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste...aceasta nenorocire......

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput