Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Iuli-Ana, felicitari pentru puiut, sa creasca mare si sanatos si tu sa te refaci cit mai repede !

Fetelor, la puiutii vostrii li se usca buzele? La piticutul meu da, si nu stiu daca pot sa il fac cu ceva sau nu. Am citit undeva dar nu mai stiu unde ca poate fi de la alaptat, stiti voi ceva ...?

BB_Yasmi, asteptam poze de la botez! :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

am pus poze de la botez, daca vreti sa ne admirati.
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

La multi ani tuturor!
Sunt pe fuga,dar am intrat sa raportez:pe 26 decembrie s-a nascut Daria-Elena prin cezariana,4600gr,56 cm,Apgar 9.Abia am sosit de la maternitate,suntem ok si va pupam dulce!
Pozitze maine,mami obosita!

Ana 39+ Daria-Elena
AMR 1 zi!!!

Felicitari!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase si papacioase.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salutari la toata lumea!!!!
Mai scr si eu pe apucate...cand ma lasa bebe si sotul la computer......bebe e un dulce, un ingeras....ziua e super cuminte, doarme chiar 3 ore continuu, in schimb noaptea este party time...eu dorm cu el in camera si ma trezesc la orice scancet...ca saracul nu plnge rau, dar se foieste rau si mananca f des, cam la 1,5 ore si o doza destul de mare...apox 80 ml la 9 zile!!
Incerc sa-l hranesc si la san, dar cred ca nu am suf lapte...m-am mai muls..cand se intarisera sanii...acum incerc la greu sa beau multe lichide si ceai de anason si de chimen!
Ne place la baita, dam rau din manutze si avem o superforta!!!
Maine merg sa-mi scoata firele de la operatie!!!
Multe urari de bine pt mamici si bebici pt noul an din partea unui Catus obosit dar super-fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..catus..cat mai mananca copilu tau/..p[ai al meu la 2 luni mananca 100 ml de la san...si 60 completare..iar la o luna manca cam 100 ml...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Imi pare rau ca nu am putut citi din urma, promit sa recuperez
Am ajuns acasa si noi , suntem bine, ne adaptam la viata in 4 . Suntem fomisti asa incat mai mult stam cu sanul in gura ca doar avem greutate de recuperat. Nasterea si spitalizarea au fost exact asa cum mi-am dorit . M-am simtit un pacient rasfatat.

Pentru listuta :

Andrei Cristian , 27.12.2007, scor apgar 9, 3200 gr, 51 cm ,cezariana, Medlife , dr Popa Mirela

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Baby Andrei ! (27.12.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Micutul meu s-a iritat rau la fundulet. Are niste rani mici si subtiri ca niste zgarieturi chiar la fundulet si niste bubite mici si rosii in jur pe buculite. Cu ce se pot trata sa treaca repede, repede?
Pana acum am folosit o crema cu oxid de zinc de la sanosan, recomandata de pediatra pentru iritatii, dar nu mi se pare ca da rezultate si ma gandesc ca poate exista ceva mai potrivit, mai ales pentru ranile alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

xela incearca cu bepanthen si spala-l la fundulet cu apa si sapun, nu cu servetele.
Poti sa il lasi si putin cu fundul gol sa ma respire pielea.
Si Kara mai face iritatii atunci cand abuzez de servetele. Cum o spal cu apa, cum isi revine si nu mai are nicio bubita.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Poze cu bebe Andrei !

http://community.webshots.com/album/561948873YiYwTN

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Baby Andrei ! (27.12.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Iuli-ana si Lala, felicitari!! Sa va traiasca bb-ii, sa fie sanatosi, frumosi si fara colici. Sa aveti niste prime saptamani usoare si pline de bucurii.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput