Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

lala sa va traiasca printisorul!!! e un scump!! tu cum te simti??
/

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!

Lala,felicitari, acomodare cat mai rapida@!

BB, felicitari, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Xelanomis, eu am cumparat de la BabyExpo, din intamplare, o crema pt. tratamentul eritemului fesier care a facut minuni rapid: se numeste Deflamol (am cumparat-o de la cei care importau si Sterimar (ambele produse in Franta de Laboratoarele Fumouze). Mi se pare extraordinara, trece rapid orice urma de roseata

Nu stiu daca mai intru, asa ca va urez

Un nou an fericit, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doriti!!!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Lala, o sa ma gandesc la voi cand o sa aud de dr. cu acelasi nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, va povesteam ieri ca Matei a facut colicei. De ieri dupa-amiaza nu s-a mai strans deloc de burtica, nu a mai plans. Chiar nu stiu ce sa mai cred. Am gasit o discutie pe un forum unde se vorbea de colici. Una dintre fete spunea ca dr ei i-a spus ca nici un medicament sau ceai nu fac sa treaca colicii, insa singura solutie este sa ragaie neaparat dupa ce mananca (de cel putin 2 ori). Asa ca de ieri l-am tinut si cate jumatate de ora pe umar dupa ce a mancat si am obtinut cate 2-3 ragaituri. Simteam ca ma doare mana cat l-am batut in torace. Trebuie batut putin mai tare (asa scria acolo). Ideea e ca am facut chestia asta la ultimele 6 mese si nici macar nu i-a mai curs laptic in somn (nu stiu daca are vreo legatura cu ragaitul). Si doarme super profund. Sper sa fi fost adevarat ce a scris tipa aceea si chiar sa dea rezultate metoda asta.

Lala, Iuliana, sa va traiasca puiutii cei scumpi si frumosi.
BB, toti 3 ati aratat super la botez. Sa-ti traiasca crestina.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Iuliana,felicitari, sa fiti sanatosi!
Bb,am vazut pozele,are tati doua fete frumoase foc- vorba cuiva "si-a cumparat pusca" sa va pazeasca?

Va pupam pe toti, sa ne "revedem" cu bine in noul an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bb - vazut printesa!sa va traiasca micutza crestina!
va spun si eu un calduros la multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
distractie placuta!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

UN AN NOU FERICIT, PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI !
SA NE VEDEM CU BINE LA SCUTECELE, SA POVESTIM NUMAI DE BINE REFERITOR LA BEBELUSII NOSTRI . RAMAS BUN ODISEE ! AI FOST MINUNATA SI VOI DRAGELE MELE ATI FOST LA FEL DE MINUNATE

Cine face trecerea la scutece ? Ancuta ?

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Baby Andrei ! (27.12.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am inceput sa scriu mesajul si l-am trimis din greseala.

M-am uitat la pozele cu bebeii,toti sunt absolut superbi.La fel si mamicile.

Fetelor,se incheie acest an minunat...Doamne ce lucru minunat am realizat...Ce minuni ne-a daruit Dumnezeu...Am trait alaturi de voi clipe minunate...Ce frumos a fost...Ma uit la pozele cu burtica si imi e dor de ea...
Imi amintesc cu emotie cand am deschis aceasta odisee...eram doar eu..apoi ati venit si voi si am trait impreuna dezamagiri,emotii si multe multe clipe fericite,adica nasterea copiilor nostri...

In anul ce urmeaza va doresc sa aveti parte numai de bucurii,sa va bucurati de bebeii vostrii,si sa fiti sanatosi!!!!Doamne ajuta!!!!

Oare nu ar trebui sa predam stafeta mamicilor de ian-feb???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

sa scriu si eu repede ceva pana nu se trezeste bubu si pana nu se termina odiseea...deci...un an nou plin de bucurii, sanatate, impliniri...chiar daca nu am fost asa de activa cu scrisul m-am simtit bine alaturi de voi...va si sa auzim de bine...

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput