Mamici de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maryb...nici nu stiu ce sa zic...cum se poate? e sigur? poae mai e totusi o speranta; off Doamne, imi pare asa de rau....dar trebuie sa privim inainte si cu incredere in Doamne-Doamne, te

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

maryb eu nu mai inteleg nimik...cand ai fost ultima data la echo ce ai vazut??
mai vezi un alt doctor...tre sa existe o explicatie
fii tare totushi!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Multumesc pentru incurajari. Maryb din pacate stiu exact ce simti .
Pentru cele care m-au intrebat daca am avut vreun simptom raspunsul este nu din contra am avut toate simptomele unei sarcini .

Crisoprea o sa iti ascult sfatul .

Nu voi mai intra pe aici o perioada deoarece durerea e f mare dar va rog sa ma stergeti de pe listuta. Va multumesc anticipat.

Oana si Iza de 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

doctora mea este plecata si se intoarce pe 6 ianuarie. Am fost la un alt doctor la spital care mi-a facut ecografia. Am vb si cu doctora mea si mi-a zis ca daca mi se declanseaza hemoragia sa ma duc la spital si sa se ocupe de mine doctorul care e de garda....ooofffff......asta ma enerveaza cel mai tare ca daca mi se intampla pana atunci nu stiu pe ce maini ajung. Macar daca m-ar mai tine pana se intoarce doctora mea.

anaxena, ultima data la ecograf am vazut ce am vazut si azi, adica doar saculeteul gestational, doar ca azi se vedea mai mare decat data trecuta. Oricum trebuia sa se vada ceva in el, daca era sa fie.

Asta este viata....acum ma gandesc cu groaza la chiuretaj, mai ales daca se intampla sa ajung pe cine stie ce maini....

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Maryb imi pare sincer rau pentru aceasta veste! Poate ar trebui sa repeti ecografia, poate la alt doctor. Fii tare!

dia 12+

Mergi la inceput

maryb ma rog din tot sufletul sa-ti fie bine!!
dc poti fa tot posibilul sa ti se faca anestezie totala...fii tare!!gandeste-te ca asha a fost sa fie si ca bb tau iubit o sa vine repede,repede!!!!
te pupik dulce...fii barbata!!!

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! am intrat si eu la odiseea voastra pt ca am vazut o postare de-a lui maryb si ne "cunoastem" de la bebici de aprilie...
mary, mai incearca sa faci o echografie, eventual transvaginala, sarcina ta e inca mica, asa ca poate nu s-a observat prea bine. iti tin pumnii sa fie bine!

alexutza 4 ani + si 24 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ariel, merci de incurajari, am facut ecografie transvaginala in seara asta si nu s-a vazut decat saculetul......

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

ariel, merci de incurajari, am facut ecografie transvaginala in seara asta si nu s-a vazut decat saculetul......

maryb 8+ cu mic

comoara mea

nu vreau sa te intristez dar e prima oara cand ti se intampla?

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisoprea spune:

maryb: si eu si sotul... Stim amandoi cum e, pt ca am trecut prin asta. indiferent ce, tin pumnii sa fii bine. Daca te ajuta cu ceva pt ca dr tau nu este pana in ianuarie, eu am facut chiuretaj la Romgermed Dr. Taberei, la Dr Budu Cristian (anestezie usoara de ametire in mana si puternica locala, dupa care a stat cu ochii si gura pe mine mai mult ca un parinte). Datorita lui sunt acum bine si-i multumesc pt rabdarea si blandetea de care a a dat dovada.
O cunostinta a facut un chiuretaj tot cam la 8 sapt la Dr. Mihalache Florina de la CFR 2, este si ea ok si a fost fff multumita de tot ce s-a intamplat (dpdv medical).

Un sfat: du-te cu sotul sau o prietena sau cineva cu masina, pt ca dupa interventie e ff important sa ajungi acasa in regula si rpd, pt ca o sa ai o senzatie de jena de toata frumusetea si un somn de o sa dormi pe tine.

O recomandare: Indiferent cand o fi, dupa aia, chiar incepand din ziua interventiei, somn si stat in pat pe burta (vei ajuta uterul si colul sa isi revina mai rpd) si limonada cu apa, putin zahar si lamaie multa (are rolul de a te ajuta sa-ti revii dupa anestezie iar vit. C naturala e fff indicata).

pup dulce

Mai tragem o data trim 1, 7+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cris&year=2008&month=8&day=11&babycount=1

Mergi la inceput