Mamici de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
NinaG spune:
kity2004 imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat. Ma rog la DD sa iti dea putere sa mergi mai departe si sa vine BB cat mai curand posibil.
maryb acelasi lucru...nici nu stiu ce sa va zic ca sa va pot incuraja. Sfatul meu e sa incerci sa mai mergi la inca o eco...se poate intampla ca un doctor sa nu vada pur si simplu sau aparatul sa nu fie prea performant...in orice caz iti urez multa, multa bafta si Dumnezeu sa va ocroteasca.
Multumesc foarte mult fetelor pentru primire si sfaturi, nici nu ma asteptam sa gasesc aici atat de multa caldura si colegialitate. Am vazut ca ati scris foarte mult de ieri pana astazi ceea ce denota mult devotament. Eu din pacate nu stiu daca voi reusi sa intru pe site pana pe 5 ianuarie...maine o sa imi fac bagajele caci pelcam si noi la munte pentru 6 zile. Abia astept sa vad ce se mai intampla cu voi si burticile voastre.
Va las aici si datele mele
UM 9 noiembrie
data nasterii 14.09.1980
DPN = 15.08.2007
Va urez multa sanatate, odihna si un an nou care sa aduca BB-ei sanatosi, frumosi si inteligenti. Va
si ma rog la DD sa ne dea putere la toate sa trecem cu bine peste toate cate avem de trecut.
crisoprea spune:
nu mi-am dat seama... va scriu si eu datele mele ca sa ma pot regasi pe prima pagina ![]()
UM: 5 noiembrie 2007
DN: 28 august 1978
DPN: 12 august 2008
ninaG: cred ca la DPN trebuia 2008, nu 2007 ![]()
Mai tragem o data
trim 1, 7+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cris&year=2008&month=8&day=11&babycount=1
dma2007 spune:
mary b ce rau imi pare!!!!!!!!!!!!!
si mie mi-e foarte teama
n-ai decat sa maergi inainte , e bine macar ca tu poti ramane natural
speranta moare ultima!
mai fa ceva analize
ai intrebat care ar fi cauza????????????
la ce spital ai fost??????????
5s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
mcoca spune:
mary b imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Stiu din proprie experienta ca e tare greu si te intrebi neincetat DE CE DOAMNE? DE CE??? Din pacate probleme astea apar mai des decat ne-am fi imaginat, dar pe de alta parte stie mama natura ce face. POate totusi scapi de chiuretaj. Eu am scapat, sarcina s-a eliminat singura (aveam 7s+3z).
As avea un sfat sa-ti dau pentru data viitoare, care o sa fie repede, repede : schimba doctorita. CAnd ea vede diferenta dintre varsta ecografica sarcinii si varsta dupa ultimul CM, si iti spune sa iei vitamine "sa recupereze bebele intarzierea" ... te face sa iti pui niste semne mari de intrebare (scuza-ma dar eu mi le-am pus cand am citit mesajul tau).
Te pup, si iti doresc mult curaj si un bebe cat de curand.
_
Vicky
14+
monalac spune:
MARY B,imi pare nespus de rau..dar poate ca anul viitor va fi cu noroc pt o noua sarcina.
15+
Mami de
Cris
Poze Cris
M&M spune:
Scuzati ca intru mai rar, dar netul imi merge tare prost!!!
Flo, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Oanasm, greturile au inceput de luni, de cand am intrat in saptamana a 6-a!!! Dar imi dau o stare atat de rea, fiindca din cauza lor abia pot manca si ma simt mai tot timpul ametita si confuza!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6+
M&M spune:
Kity, offf!!! Imi pare rau!!! Multa putere si curaj!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6+
M&M spune:
Danangie, de cand au aparut greturile sa nu mai aud de muraturi!!! Nu stiu de ce dar imi intorc si mai rau stomacul pe dos!!!
Cristina
6+
M&M spune:
quote:
Originally posted by crisoprea
turturica: succese! mi se pare mie sau suntem cam la aceeasi varsta de sarcina???
Mi-am pus si eu un bebe in bulina de sticla! Ce mandra sunt!!! La mine nu sunt gata analizele
si abia asteptam sa le iau si sa vad daca e totul ok... asta e, la anu'
cristina: eu ma mai linistesc daca beau suc de portocale dimineata, dupa ce mananc o feliuta de paine prajita... Si la mine (tot cristina ma cheama) e destul de neplacut...
pup si stau la panda dupa fetele care mai au echografii de facut
Mai tragem o datatrim 1, 7+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cris&year=2008&month=8&day=11&babycount=1
Sa fie din cauza numelui???

Cristina

6+
M&M spune:
quote:
Originally posted by maryb
fetelor,
din pacate voi parasi si eu aceasta odisee. Am fost la ecograf si nu se vede embrionul, nici ecoul embrionar. Asa ca acum astept ori sa mi se declanseze hemoragia, ori daca nu se declanseaza, pe 7 ian mai am o programare la dr. mea si atunci voi stii exact cand ma va chiureta.
sunt distrusa, speram sa nu mi se intample asa ceva, dar se pare ca nu am fost ocolita nici eu.
va doresc sarcini usoare in continuare si sa le duceti pana la capat.
maryb8+ cu
mic
comoara mea
Maryb, offf!!!!
Ai grija de tine!!!Cristina

6+

! Ce mandra sunt!!! La mine nu sunt gata analizele
mic