Mamici de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
anaxena spune:
ce linishte e in weekend!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
15+ am o
MARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
anaxena spune:
oanasm ce s-a intamplat la odiseea de ianuarie-februarie???ca nu gasesc sa citesc
15+ am o
MARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
flo1980 spune:
Mary b imi pare foarte rau.....Dumnezeu sa aiba grija de voi si sa va dea in dar o noua minune atunci cand corpul tau va fi pregatit. Stiu cum este, din pacate si eu am pierdut anul acesta o sarcina.....Trece, dar greu...si mereu iti vor ramane in inima acele clipe fericite ...testul, prima echografie......Mereu te vei intreba cum ar fi fost daca.....dar , Dumnezeu nu te va ocoli si iti va da iar sansa de a avea sufletelul mult dorit. Sa aveti puterea de a merge mai departe, un an nou mult mai bun!
Multumesc la fel cristina !![]()
anaxena spune:
sunt in depresie!!!
toate fetele de la celalalte odisee m-au certat!!
15+ am o
MARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
oanasm spune:
'neatza! ![]()
cristina deci din sapt 6 au inceput greturile? si pana atunci n-ai avut nimik? hmm...ma apropiu si eu de 6s...![]()
anaxena de ce te-au certat fetele? ti-as trimite un pm...dar nu ti-e activat...
Oana
5+ 
o noua viata
atb spune:
Buna fetelor!!! N-am mai putut intra pe net de mai bine de o saptamana si vad ca s-au intamplat atatea in ultimul timp, si bune si rele... kitty, maryb imi pare atat de rau sa aud vestile voastre... D-zeu sa va dea putere sa treceti peste aceasta durere si sa o luati cat de curand de la capat, sa va auzim cu vesti bune. 
Oanasm, felicitari pt.sarcina, te tin minte de la aspirante, tu nu cred ca ma stii fiindca pe-atunci nu prea postam, doar citeam, dar stiu ca ai asteptat si tu cu multa nerabdare minunea!!! Si uite ca s-a intamplat chiar de sarbatori, tocmai cum iti doreai! Iti doresc o sarcina usoara, si fara greturi!!! Ca e asa de bine sa nu le ai!!! Eu sunt in 8 saptamani si n-am avut inca, doar ca nu prea am pofta de mancare, mananc tot timpul impinsa de la spate, parca in sila, dar rau nu imi e.
Anaxena, felicitari!!!!
Esti prima dintre noi care stie cu ce culoare sa-si decoreze camera bebe-ului!!! Sa-i dea DD multa sanatate micutei Maria, tie o sarcina cat mai usoara, iar sotului tau sa se poata impaca cat mai repede cu ideea ca va fi tatic de fetita.
Si la mine e la fel, eu imi doresc fetita, iar sotul meu baiat, dar acum, ce-o vrea DD, numai sanatos sa fie!!! Monalac, tu inca nu stii nimic? ca si la tine ar trebui sa se vada. Inca n-am resit sa citesc tot ce ati scris de cand n-am mai intrat, dar promit sa recuperez. Mada, ce ati mai facut pe-acasa? Cum te mai simti?
Pup toate fetele, sper sa mai pot intra zilele astea, ca de luni merg la munte si nu mai vin pana miercuri. Sa fiti cuminti, sa aveti grija de voi si de burtici si sa ne auzim numai cu vesti bune!!!
Adriana
8+
Clopotzel spune:
Buna fetelor,
citesc acest topic de cand am aflat ca sutn insarcinata...deci am fost alaturi de voi
Imi pare asa de rau ptr mary b...si gandindu/ma ca si mie mi se poate intampla ca si ei....inca nu pot sa ma bucur de etapa in care sunt...oricum stiu ca ce va vrea Dzeu aceea va fi si ca el stie mai bine de ce este asa....dar chiar si acest gand nu imi ia teama..."si daca pierd sarcina"
In fine...
am vazut ca am o colega de concepere ca sa zic asa Ingeras M te salut.
Datele mele sunt:
UM 17.11.2007
DPN 22.08.2007
Se pare ca sunt in 6 saptamni si o zi.
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
oanasm spune:
atb multumesc frumos! ma bucur ca am prins odiseea aceasta...chiar daca asa...pe sfarsit!
sper sa fie bine pana la capat pt noi toate!!
clopotzel bine ai venit! sarcina usoara, la termen si bb sanatos iti doresc! te rog sa-mi dai si data nasterii tale, sa te trec pe lisrtutza!
ingerash, da-mi si tu data nastreii te rog, ca mi-ai dat doar UM si DPN
Oana
5+ 
o noua viata
Clopotzel spune:
Fetelor, mai este vreouna dintre voi racita???
ceea ce nu spui.
Clopotzel spune:
Multumesc ptr primire!
data nasterii mele: 02.10.1979
ceea ce nu spui.