Mamici de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
M&M spune:
Ingerash , Clopotzel bine ati venit!!!! Sarcina usoar si bebei sanatosi!!!
Oanasm, la mine au inceput brusc greturile de luni, pana atunci nimic deosebit !!! Azi vad ca imi este ceva mai bine.
Eu is speriata. Acum 1 ora cand am fost la toaleta am gasit pe tampon un firicel de sange maroniu...
M-am si agitat ; a venit in vizita o familie cu copil, si am stat sa ma joc cu el...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6+
Clopotzel spune:
Oanasm vad ca esti prin zona, activa.
Ajuta/ma si pe mine sa imi pun o burticutza la semnatura mea. Ca am tot dat ture la editare profil dar acolo nu am optiuni de iconitze etc.
Merci mult.
Nici eu nu am greturi, inca. Nu stiu daca sa zic Hop inainte sa sar...ca parca nu imi vine sa cred ca nu am asa ceva.
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
oanasm spune:
clopotzel ptr semnatura de gravi...mergi la profil personal..apoi pe coloana din dreapta, unde scrie semnatura, acolo scri numele tau sau ce vrei sa apara si scri intre paranteze drepte [] cuvantul gravi...si pui nr de saptamani in care esti insarcinata
sper ca m-ai inteles...apropo de raceala...bea multe ceaiuri cu miere si lamaie, fff important este sa nu faci febra!!!
cristina ia un nospa si utrogestan...si stai intinsa la orizontala...sau...da o fuga la dr!!! asta ar fi cel mai bine!!!!
Oana
5+ 
o noua viata
anaxena spune:
quote:
Originally posted by oanasm
'neatza!
cristina deci din sapt 6 au inceput greturile? si pana atunci n-ai avut nimik? hmm...ma apropiu si eu de 6s...
anaxena de ce te-au certat fetele? ti-as trimite un pm...dar nu ti-e activat...
Oana5+
o noua viata
e activat pm-ul meu!!!
Ana-Maria
15+ am o
MARIA!!!AMR 25saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Clopotzel spune:
Mersi mult oanasm.
Am vazut ca deja sunt la listuta adaugata!
Febra spre norocul meu nu fac niciodata,dar ce/i mai rau e ca ma dor urechile si o combinatie de laringe faringe cosul pieptului, si nici inhalatii nu am voie sa fac...ca alea asa de mult ma ajutau.....
[graviduta]6+
ceea ce nu spui.
Clopotzel spune:
OanasmAm facut ce mi-ai zis sa vedem ce a iesit.
6+
ceea ce nu spui.
oanasm spune:
quote:
Originally posted by Clopotzel
OanasmAm facut ce mi-ai zis sa vedem ce a iesit.6+
ceea ce nu spui.
Oana
5+ 
o noua viata
anaxena spune:
oanasm ai primit pm-ul meu??
Ana-Maria
15+ am o
MARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe