Mamici de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
oanasm spune:
quote:
Originally posted by anaxena
oanasm ai primit pm-ul meu??
Ana-Maria15+ am o
MARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
da...dar ti-am trimis si eu...n-ai primit?
Oana
5+ 
o noua viata
Clopotzel spune:
Oanasm da am facut eco. Cum am aflat ca sunt insarcinata am mers la medicul de familie care mi/a dat trei pagini de analize de facut, se cheama analitica. Si apoi trimitere le ginecolog, aici la noi la Centru de sanatate.
Insa m/a lasat super in ceata medicul. Dupa ce mi/a facut interogatoriu boli operatii, mi/a luat tensiunea, cantarit, m/a trecut la eco abdominal si cand vede...zice a pai e super mica sarcina...Pai in gandul meu la ce se astepta....si ca sa vin pe 10 ian la o alta eco. In fine. Nu vreau sa ii mai dau multe ture, ce va fi o sa fie...O sa vb cu medicul de familie sa vad cum sa fac sa merg la un alt centru in Madrid unde va fi si nasterea. Analizele pe 3 ian o sa le aflu...sper sa fie bune. Eu am renuntat la dulciuri de cand e bb prezent.
6+
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
Clopotzel spune:
A, si de luat am luat inainte sa raman insarcinata acid folic si acum continui la recomandarea medicului. Atat. Cred ca o sa imi dea sigur sa iau ceva calciu si magneziu ptr ca asta era mereu problemutza mea inainte...plus ca acum unghiile au inceput sa aiba tot mai multe pete albe...lipsa de calciu parca este asta...sa vedem
6+
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
oanasm spune:
Clopotzel..aha...poate daca facea eco vaginala vedea mai multe...nici dr meu nu mi-a facut eco vaginala, a zis ca el nu-mi face la 4s+2z eco vaginala ca s-ar putea sa-l deranjeze pe bb
..mie mi-a zis sa merg din nou la el dupa 15ian...desi as vrea mai repede![]()
va
ca merg sa pap ceva...de cand cu bb cunosc si eu senzatia de foame![]()
Oana
5+ 
o noua viata
narcisa.s spune:
Kitty si Maryb imi pare rau pentru ce s-a intamplat...Dar cu siguranta Domnul stie mai bine de ce s-a intamplat asa si de ce v-a protejat, chiar daca acum nu intelegem foarte bine...
Ingerash si Clopotzel bine ati venit!!!Sarcina usoara, bb-i sanatosi si frumosi sa aveti!!
Cristina cum stai cu greturile??S-au mai atenuat??Te-ai mai linistit??Mamicile care au fost la eco, ceva noutati??
Aici au inceput caldurile...cam cum au fost la noi asta vara!!Noroc ca nu-i plaja prea departe...Ieri am vomitat pe strada...Stau cu pungile de plastic in poseta ca nu stiu cand ma apuca!!Si mi-e dor de putin frig
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Ingerash_M spune:
Scuze de intarziere, dar am fost un pic mai lenesha astazi.
DN - 13.11.1983
UM - 17.11.2007
DPN - 23.08.2008
Mihaela
6s
maryb spune:
buna fetelor,
am fost astazi la o noua ecografie la Hyperclinica Medlife si in concluzie sarcina mea s-a oprit in evolutie de la 4s+3z. Doctorita a fost foarte draguta si s-a ocupat de mine mult timp, mi-a facut toate masuratorile, s-a uitat si la ovare....ce mai...super tare doctora si mi-a spus ca fiind saculetul atat de mic pot sa elimin sarcina fara sa mai fie nevoie de chiuretaj....sper sa nu ajung la chiuretaj totusi. Ca o concluzie, la cat de frumos si curat mi s-a parut clinica, acolo ma voi duce la urmatoarea sarcina, au si spital, deci voi putea sa nasc acolo, chiar daca e mai scump eu zic ca merita banii.
acum nu-mi ramane decat sa astept sa se declanseze avortul, iar peste 7 zile sa ma duc din nou la control. m-am resemnat deja, oricum de la inceput am simtit ca ceva nu este in regula, dar am sperat pana in ultima clipa.
va rog sa ma scoateti din listuta si va doresc sarcini usoare si fara probleme.
maryb
8+ cu
mic
comoara mea
narcisa.s spune:
oanasm cum ti-ai setat chestia aia cu babystrology ca nu ma pricep??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
bujo spune:
Buna burtici.
Kitty si Maryb nici nu stiu ce sa va spun in afara de faptul ca va inteleg. Sa nu va izolati perioada asta de revenire pt ca va face bine sa fiti cu cei dragi. Va doresc sa va reveniti repede si sa ramaneti iar insarcinate.
Bun venit noilor gravidute si sarcina usoara.
Cristina stiu cum sunt greturile, eu vreo luna n-am putut manca mai nimic. Imi era sila sa bag ceva in gura. Cu toate astea incercam sa tin stomacul ocupat cu paine prajita si covrigei uscati, ceva care sa absoarba acidul gastric si care sa n-aiba gust. Sper sa-ti treaca repede, la mine au trecut brusc ca prin minune.
Dia park tu intrebai de dureri de spate. Si pe mine ma chinuie de nu mai stiu ce sa fac. Eu am discopatie lombara de ceva timp si de cand am ramas insarcinata ma doare si mai rau. E si din cauza ca uterul creste si preseaza nervul sciatic.Asta e, incerc sa nu stau prea mult in picioare si nici pe scaun fara sa ma misc. O sa incerc sa gasesc niste cursuri de inot pt gravidute ca fac minuni.
Cu alimentatia.... incerc sa mananc ce-mi cade bine. La dulciuri n-am renuntat ca de cand sunt in Belgia nu m-am putut abtine sa pap minunatiile astea de ciocolate. De Craciun am papat si niste sorici si am gustat si carnea de la carnati sa vad daca e condimentata. Decat sa-mi fie pofta...
Fetelor va doresc un An nou fericit daca nu mai intru, si sa dea Domnul sa nu mai vina nimeni cu vesti proaste.
bujo
11+
album de nunta
oanasm spune:
maryb imi pare atat de rau...
, dar cu ajutorul lui Doamne-Doamne vei ramane din nou insarcinata si vei duce sarcina la bun sfarsit; te 
narcisamergi pe http://babystrology.com/tickers/ si apoi pui linku cu tickeru la semnatura
bujo un
si ptr tine...nu te-am mai vazut demult prin zona
Oana
5+ 
o noua viata

MARIA!!!AMR 25sapt