Mamici de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisoprea spune:

Buna fetelor... M-am gasit si eu pe prima pagina, dar daca te duci pe nume, apare profilul sursulei... sper sa se rezolve. Thx.

Eu n-am mai intrat din cauza de rau de greata. Ieri am baut apa si suc de portocale si o felie amarata de cascaval, azi 2 felii de paine prajita, 1 ou fiert, suc si apa.

Va pup pe toate si sa va vad mereu cu vesti bune

Mai tragem o data trim 1, 7+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cris&year=2008&month=8&day=11&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

quote:
Originally posted by crisoprea

Buna fetelor... M-am gasit si eu pe prima pagina, dar daca te duci pe nume, apare profilul sursulei... sper sa se rezolve. Thx.

Mai tragem o data trim 1, 7+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cris&year=2008&month=8&day=11&babycount=1

scuze...eu sunt vinovatul fara vina , oanasm...e prima data cand modific si eu listuza...merg sa incerc sa repar gresala (adik greselie...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

am reusit!!!! am modificat!!!

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ANAXENA,am citit si eu comentariile gravidelor de ianuarie februarie...mi se par oarecum deplasate..,dar ma rog...e problema ta faptul ca ti doresti cu ardoare o fetita,asa cum la fel e problema ta ce semnatura ai...intr adevar,nimfomana inseamna ahtiata dupa sex,,,,dar puteau s o spuna altfel.sper sa nu te fi enervat prea tare.
ATB,se pare ca bebe al meu e baiat.ce o fi,sanatos sa fie..
DANA,am citit ca la varsta asta de sarcina bebe tb sa aiba 10 cm.
MARI B,imi pare f f rau pt cele intamplate.recuperare usoara si o data viitoare cat mai recenta si plina de noroc!
BUJO,cum a fost in vacanta?
BUN VENIT NOILOR GRAVIDUTE!
ALINA MARIA,IRDA,ce v a zis fetelor la eco?suntem si noi curioase,nu ne mai faceti sa asteptam...
eu azi am fost intr o plimbare de vreo ora cu cris,am incercat sa mi gasesc ceva de imbracat,dar mi a fost imposibil...inca ma mai incap pantalonii,dar nu stiu pt cat tp...de azi sotul meu a intrat la ture si in noaptea asta voi fi singura.de fapt,voi fi cu cei 2 baieti cucuieti.ce e mai greu e ca tb sa mi fac singura injectia si mi e tare frica.dar va tb sa ma obisnuiesc,pt ca o data la 4 zile sotul va lipsi...
15+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Bujo, eu am scolioza si ceva la oasele bazinului, care se pare ca sunt prea mobile, nu stiu ce inseamna asta exact. Daca te ajuta, eu am facut mai demult gimnastica medicala si stiu cateva exercitii care mai atenueaza durerea. Unul din ele e "Spatele pisicii": stai in 4 labe si iti incovoi spatele, bagand in acelasi timp barbia in piept si apoi indoi spatele invers (astfel incat coloana sa fie curbata inauntru in partea de jos) ridicand in acelasi timp capul. Sper ca ai inteles descrierea . E foarte util exercitiul.
Oare nu exista vreo crema sau unguent cu care sa ma ung, ca medicamente nici vorba .

Mai e cineva racita? Eu am reusit si performanta asta!

dia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by dia_filipas

Bujo, eu am scolioza si ceva la oasele bazinului, care se pare ca sunt prea mobile, nu stiu ce inseamna asta exact. Daca te ajuta, eu am facut mai demult gimnastica medicala si stiu cateva exercitii care mai atenueaza durerea. Unul din ele e "Spatele pisicii": stai in 4 labe si iti incovoi spatele, bagand in acelasi timp barbia in piept si apoi indoi spatele invers (astfel incat coloana sa fie curbata inauntru in partea de jos) ridicand in acelasi timp capul. Sper ca ai inteles descrierea . E foarte util exercitiul.
Oare nu exista vreo crema sau unguent cu care sa ma ung, ca medicamente nici vorba .

Mai e cineva racita? Eu am reusit si performanta asta!

dia 12+

eu am racit de 2 ori pana acum
muult ceai
pt gat lamaie pisata+zahar
pt nas nazomer
si mi-am mai dat cu wick vaporub pe piept ca imi era nasul superinfundat si nu puteam respira
sare incinsa pe piept
stodal sirop de tuse
medicamente homeopate
si muuulta rabdare
pt ce anume vroiai unguent?

Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

monalac si mie mi se pare ca au fost exagerate..si am pus nimfomana dupa teste de sarcina in sensul ca am facut multe ..probabil ca ea a avut o imaginatie mai bogata si-si imagina ca eu faceam altceva cu testele de sarcina..deci ea are o imaginatie bolnava
eu ma agitam dc ii creste Mariei putza nu dc are putza unde sa fac mai repede un avort!!in fine au fost un pic cam rautacioase..dar noi nu o sa fim asha cu fetele care pun intrebari penibile??nu-i asha?

Ana-Maria
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Anaxena, mersi de sfaturile contra racelii! Ceai beau in cantitati indistriale si iau vitamina C si faringosept. Incep sa imi revin. Interesanta chestia cu sarea pe piept, cand am citit mi-am amintit de bunica mea, exact asa imi punea si ea cand eram mica si chiar functiona!
Noroc ca nu am temperatura, slava Domnului! Ca am auzit ca nu e bine sa faci temperatura in primele luni, e adevarat?
Unguentul era pentru durerile de spate, am de multi ani probleme cu coloana, si acu vad ca ma doare spatele de cateva zile.

dia 12+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dia_filipas

Anaxena, mersi de sfaturile contra racelii! Ceai beau in cantitati indistriale si iau vitamina C si faringosept. Incep sa imi revin. Interesanta chestia cu sarea pe piept, cand am citit mi-am amintit de bunica mea, exact asa imi punea si ea cand eram mica si chiar functiona!
Noroc ca nu am temperatura, slava Domnului! Ca am auzit ca nu e bine sa faci temperatura in primele luni, e adevarat?
Unguentul era pentru durerile de spate, am de multi ani probleme cu coloana, si acu vad ca ma doare spatele de cateva zile.

dia 12+

in caz ca nu mai poti poti lua maxim 2 paracetamol/zi dar nu sinus paracetamol simplu
eu pt spate am dat cu fastum gel scrie pe el ca e contraindicat in al 3lea trimestru..si eu am scolioza,ba chiar am purtat coreset 2 ani..te inteleg perfect
de cand am ramas gravi fac 2 masaje pe sapt..ca sa nu ma apuce durerile si ma gandesc serios la inot

Ana-Maria
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona inca sunt in vacanta, ne intoarcem pe 4. E foarte frumos aici, plimbari, cumparaturi.
Dia am facut si eu o perioada gimnastica medicala dar am renuntat ca trebuia sa fac la spital si era departe. Crek am facut si eu exercitiul asta de care zici, daca vorbim de acelasi lucru. Cat despre unguente, le-am evitat si pe astea ca pe unele am vazut ca sunt contraindicate in sarcina.
Oana tu ce faci?

bujo 11+
album de nunta

Mergi la inceput