Mamici de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , imi cer scuze de intarziere insa eu am fost super aglomerata , in fiecare zi am plecat pe undeva si am avut cate ceva importat dar placut , asa ca .... scuze .
MOna saru-mana de intrebare , am fost intradevar joi la eco si totul e bine , bebe dormea iar si era maricel , 10 cm. iar capul 2.50 cm . A incercat dr. sa il trezeasca si a dat si el acolo dion picior sa il lase in pace . In rest am dat sange la analize si voi afla mai multe pe 23 ian. urmatoarea programare .
Tin sa spun fetelor care au pierdut sarcina , ca imi pare nespus de rau si sper ca totul sa fie bine data viitoare .
In rest ma simt foarte bine si sunt fericita ca am scapat de greturi .
In caz ca nu o sa mai revin va doresc La multi ani !
Alina
14+ si
Mandy Stephanie 2,11 ani
dana81 spune:
Buna! Eu sunt Dana, va urmaresc si citesc ce scrieti de foarte mult timp, acum m-am decis sa intru in clubul vostru, voi fi si eu mamica de august 2008, dupa lungi asteptari si deziluzii...sper din tot sufletul ca de data asta sa fie altfel!!!
Sarbatori fericite!!!!! si un an plin de mamici si bebei fericiti
madina71 spune:
Kitty si Maryb, imi mare nespus de rau!!!! Poate ca DD a stiut el de ce s-a intamplat asa si va pregateste inca un bebe pe viitor, asa ca nu va pierdeti speranta... Stiu ca e greu, poate ca vorbele noastre nu va ajuta la nimic, insa....
Eu am fost f aglomerata si de aia nu am mai scris nimic, insa am citit totul din urma...Am fost plecati, am mai avut si musafiri si nu prea am avut timp sa mai stau pe net insa azi am recuperat.
Dupa revelion o sa ma duc sa-mi fac dozarea de anticorpi fiindca am rh negativ si sper sa iasa bine, apoi la dr dupa 10 ianuarie, apoi la 16 sapt triplul test....mai trebuie sa ma duc si la un endocrinolog in Buc...am multe de facut in ianuarie, dar le rezolv eu...
Cum ati petrecut fetelor? Cu mancatul cum stati?
Eu am incercat sa nu fac excese, insa in fiecare zi m-am simtit cu burta plina...si cantarul arata pe masura...
pupici!
AAAA, felicitari Monalac pt baietel, asa am inteles ca deja stii ce o sa ai!!!!
Sibylle, Mikycris si restul fetelor care nu au mai scris de mult pe aici, ce faceti, sunteti bine?
11 sapt. si
(20.01.2007)
Irda spune:
Buna seara fetelor!
Mona....pe-aici sunt! Am o migrena crancena care ma tot chinuie si nu pot sa stau cu okii-n monitor ca si astia ma dor !![]()
Eu n-am fost prea bine zilele astea...contractii dureroase si tot tacamul de de-alea nedureroase, dar deranjante.......iau No Spa 4 pe zi si daca ma mai apuca de-alea dureroase tre sa fac injectabil 1 la 6 ore.......deocamdata n-am apelat la injectii inca.......sper sa nici nu fie nevoie!
La eco a fost ok....se pare ca vom mai avea o printzesa de alintat, dar dr. n-a fost 100% sigur....o sa vedem peste 1 luna mai clar! Ma bucur tare....oricum eu aveam nume pregatit doar de fetitza!
Era mai micutza acum....adica doar cu 1 zi peste varsta sarcinii si adevarul e ca in ultimele 2 sapt am lasat-o eu mai moale cu mancatul seara si cand ma apuca...si se pare ca s-a vazut si in dezvoltarea bebitzei....asa ca acum mananc cand mi-e foame si cu asta basta.......dau eu jos dupa....bebe sa fie bine!
Cam atat despre noi!
Ma scuzati ca nu pot sa va iau pe toate la rand sa va raspund sau macar sa va salut, dar ma simt ca naiba!

Pupicei tuturor!

Irda
Bebe
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
crisoprea spune:
quote:
Originally posted by oanasm
am reusit!!!! am modificat!!!
Oana5+
o noua viata
sarumanaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mai tragem o data
trim 1, 7+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cris&year=2008&month=8&day=11&babycount=1
crisoprea spune:
quote:
Originally posted by dia_filipas
Bujo, eu am scolioza si ceva la oasele bazinului, care se pare ca sunt prea mobile, nu stiu ce inseamna asta exact. Daca te ajuta, eu am facut mai demult gimnastica medicala si stiu cateva exercitii care mai atenueaza durerea. Unul din ele e "Spatele pisicii": stai in 4 labe si iti incovoi spatele, bagand in acelasi timp barbia in piept si apoi indoi spatele invers (astfel incat coloana sa fie curbata inauntru in partea de jos) ridicand in acelasi timp capul. Sper ca ai inteles descrierea. E foarte util exercitiul.
Oare nu exista vreo crema sau unguent cu care sa ma ung, ca medicamente nici vorba.
Mai e cineva racita? Eu am reusit si performanta asta!
dia12+
daca tot se vorbeste despre probleme cu coloana, am zis sa spun si eu...ca nu se stie de unde sare iapurele (am facut si gimnastica medicala pt musculatura): am vertebra lombara 4 fracturata cu deplasare. Mi sa-a spus ca in caz de sarcina, o sa am dureri de mijloc la greu. Din gimnastica pe care am facut-o, obligata fiind de crize dese, am reusit sa scap de dureri si sa imi intaresc musculatura spatelui (se pare ca si asta e o problema...) Oricum, eu zic ca o sa fim bine, dar cu atentie si rabdare si mai ales miscare adecvata, peste niscaiva luni o sa ne laudam cu bebeii, nu?
Va pup de noapte buna.
Mai tragem o data
trim 1, 7+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cris&year=2008&month=8&day=11&babycount=1
Ralu79 spune:
'mneatza burtici
Bun venit burticilor noi.
Narcisa- pozele sunt absolut superbe, iar ceremonia pe plaja mi se pare unul dintre cele mai romantice lucruri pe care le poti face....foarte frumos
Mi-am pus si u ticker-ul de la babystrology ca mi-a placut la nebunie- de abia atept sa vad ce a iesit.
Mai stie cineva ceva de Mikicris? Nu a mai scris de vreo 2 saptamani..
Pupicei tuturor
anisiap spune:
neatza
dati mi voie sa ma alatur si eu voua desi nush daca o sa ma incadrez (doc a calculat data nasterii pe 3iulie) asa...sa ma prezint...sunt mamica a doua oara am un baiat de 6 ani Tudor si acum se pare ca e o fetita sunt tare fericita
sarcinile total diferite; prima fara greata numai o foame nestavilita acum greata pana acum vro doua zile azi noapte nu am dormit aproape de loc ca m a chinuit foamea si la ora 4 am cedat sper sa nu fie asa de acum in colo uff
am facut echo de doua ori pana acum ultimul m a dat pe spate era jucausa rau draga mamii

am facut toate analizele iar acum am programare la TT pe care nu prea imi vine sa l fac
deja am vb cam mult va pup pe toate mamicile si va urez UN AN NOU FERICIT CU BB SANATOSI SI PAPACIOSI ;;;.
ANA
atb spune:
Bun venit, Ana, si o sarcina cat mai usoara! Eu pup de pe-acum toate fetele, va urez un An Nou Fericit! si distractie placuta de rev!!!! Nu o sa mai reusesc sa intru anul asta pe net deoarcece azi am f mult de lucru, facut mancare, impachetet, ca de maine de la prima ora plecam la munte si ne intoarcem abia in 3, seara. Asa ca sa fiti cuminti, sa aveti grija de voi si de burtici!!!
LA MULTI ANI !!!

Adriana
8+
oanasm spune:
'neatza!![]()
irda felicitari ptr domnisoara!
sa creasca mare si sanatoasa
si tu la fel..ca vad ca nu esti prea bine!
dana81 si anisiap bine ati venit si sarcini usoare si la termen va doresc!
va rog sa dat datele voastre: DN, UM, DPN sa va trec pe listutza!![]()
cristina ce mai faci? cum te simti? ai fot ieri la dr pana la urma? te
si asteptam vesti de la tine
atb distractie placuta la munte!!!! Un An Nou fericit si voua cu muuulta sanatate si pace sufleteasca! 
Oana
5+ 
o noua viata

.