Mamici de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
ana_a spune:
Buna fetelor!
Sarbatori fericite in continuare!Ca nu am mai scris de multa vreme!!
Anababy, si eu tot pe baricade...azi pana la 17 si luni la fel la munca, sper doar sa am si eu un program mai scurt sa ma pot pregati de revelion.
Eu va citesc cu mare drag in fiecare zi, dar nu prea pot sa si scriu, nu am timp si nici nu-s prea vorbareatza
in schimb tare imi place ca voi sunteti harnice si am ce sa cetesc ![]()
Am implinit si eu 10 saptamani de sarcina, ma simt mult mai bine cu greturile, am zile si zile...dar e tot mai bine.
Azi mi-am anuntat sefu ca sunt insarcinata, ma felicitat si mi-a spus ca banuia ceva. Nu la speriat foarte tare ideea....
Treaba este ca eu am avut o experienta neplacuta cu seful de pe vremea cand eram gravida cu Stefan...si recunosc ca am avut o piatra pe inima pana i-am spus acum la actualul sef, dar a trecut, acu ma simt si eu mai relaxata, nu mai este nevoie sa imi ascund burtica sa sa mai imbrac haine care nu ma lasa sa ma simt in largul meu.
Mi-am cumparat cadou de Mos un pantalon de gravidutza si o bluzita de lana tare draguta, la care o sa combin mai multe camasi si rolinguri si deocamdata e ok.![]()
anaxena, felicitari pentru fetita!Sa stii ca eu la prima sarcina imi doream o fetita, dar cand am vazut ca e baiat...am fost doar un pic dezamagita dupa care mi-a trecut, asa ca daca cumva o sa-i creasca ciucurelul pana la urmatoarea ecografie sa stii ca no sa fie chiar atat de greu daca o fi baiat.
monalac felicitari pentru baietel!! Nu stiu daca ti l-ai dorit baiat sau ai fi vrut fetita, dar Criss cu siguranta se va bucura de partenerul sau de joaca!
Va pupacesc in grup organizat!Si sper sa intru si eu mai des la taclale cu voi!
O zi buna tuturor si sigur ne mai auzim pana la Anul Nou.
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
maryb spune:
fetelor, vreau sa va spun ca am ajuns acasa si am gasit pe tamponul zilnic mai multa scurgere rozalie, drept pentru care mi-am sunat dr. si mi-a zis sa ma duc la spital sa ma vada unul din colegii ei la ecograf ca ea nu este acolo. Mi-am sunat sotul si vine si el acasa acum si apoi plecam la spital....nu mai pot de frica 

....sper ca bebele meu sa fie bine.
maryb
8+ cu
mic
comoara mea
AnnaBaby spune:
Maryb sa vii repede repede inapoi cu vesti bune. Incearca sa stai linistita si sa nu te agiti prea tare. Sa speram ca nu e nimic grav. Multi
si te asteptam cu emotie.
Anna
11
AMR 29
vinebarza
bebe
poze
oanasm spune:
maryb off...va fi totul bine!!! ne
sa fie bine! ai grija de tine si asteptam vesti bune de voi! te 
Oana
5+ 
o noua viata
oanasm spune:
ingerash bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos iti doresc! in cate sapt esti? ai facu vreo eco?
poti scrie datele tale (DN, UM, DPN) si te vor trece fetele pe listutza!![]()
Oana
5+ 
o noua viata
Ingerash_M spune:
Multumesc din suflet pentru urarile de bine!!!
Dupa calculele de pe net, sunt in 5s si 6 zile
UM - 17.11.2007
DPN - 23.08.2008
Nu am facut inca eco, dar merg dupa sarbatori.
Asta micu e cadoul nostru de Mos Craciun!
Va pupik pe toate!![]()
monalac spune:
MARY B,iti tinem pumnii ca bebe sa fie bine!
DANA,nu mi a zis cati cm are.tot ce mi a zis am scris.dar nu ti face probleme,fiecare copil se dezvolta in ritmul lui.m ai intrebat cati cm masoara burta mea.nu stiu exact,dar eu sunt balena,am 85kg,asa ca...
ANA BABY,ANA A,eu imi doream tare mult o fetita,dar nu vreau sa l manii pe dumnezeu.ce o fi,dar sa fie sanatos.
fetelor gravidute,ce mai faceti?
ANKALAURA,MIKICRIS,IRDA,ALINA MARIA,KLA,LOUANA,THE ANDREEA SI TOATE FETELE CARE N AU MAI SCRIS,CE FACETI?
eu mi am comandat o pizza vegetariana,din aia pe vatra,ca tare mai am pofta.abia astept sa mi o aduca.sper sa nu va fac pofta.
sunt cam panicata ca am inceput sa iau augumentin.voi ce stiti de el,e safe in sarcina?
15+
Mami de
Cris
Poze Cris
maryb spune:
fetelor,
din pacate voi parasi si eu aceasta odisee. Am fost la ecograf si nu se vede embrionul, nici ecoul embrionar. Asa ca acum astept ori sa mi se declanseze hemoragia, ori daca nu se declanseaza, pe 7 ian mai am o programare la dr. mea si atunci voi stii exact cand ma va chiureta.
sunt distrusa, speram sa nu mi se intample asa ceva, dar se pare ca nu am fost ocolita nici eu. 

va doresc sarcini usoare in continuare si sa le duceti pana la capat.
maryb
8+ cu
mic
comoara mea