Mamici de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

danangie, sarumana....da, sunt imunizata la toxoplasmoza, mi-am facut mai multe analize in aprilie, chiar inainte de a ma apuca sa lucrez pentru bebe. Tot atunci am facut si citomegalovirus, rubeola si tot asa sunt imunizata. Oricum si acum imi pun manusi cand fac curat la nisipul matanelului si apoi ma spal foarte foarte bine pe maini, chiar daca nu ating nisipul. Stiu de ce anume trebuie sa ma feresc ca am citit o gramada despre toxoplasmoza asta.

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARY

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Maryb, ma bucur ca mai e cineva aici care are motanel, si eu am unul si vroiam sa te intreb daca ai citit cum se protejeaza copilul de pisici. Stiu ca e prea devreme, dar eram curioasa, sa ma documentez din timp despre asta. In principiu cei doi pot convietui impreuna, nu?
Mai e cineva cu dureri de spate sau cu probleme mai vechi de coloana? Pe mine ma cam doare spatele de cateva zile, desi nu pot sa zic ca duc vreo greutate, mi se pare ciudat.

dia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor! Multumesc frumos de primire! Data nasterii este 16 aprilie 1980 si UM 27 septembrie 2007, deci ...iulie!

Kity imi pare nespus de rau de bebele tau......eu am vrut sa raman insarcinata cu bebe 2 si am ramas chiar de Paste dar, Dumnezeu ne-a luat minunea prin iunie......Am facut toate analizele posibile si nimic...nu se stie cauza. Dar, in octombrie asteptam ca de obicei menstra si surpriza.....bebe!!! chiar nu ma mai gandeam la o noua sarcina mai ales asa devreme dupa pierdere. Sigur ca ni-l dorim si il asteptam cu drag, sa fie sanatos si sa se nasc la termen! Multa bafta si nu-ti pierde sparanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Slaba miscare azi pe aici. Se cunoaste ca marea majoritate e in vacanta. din pacate eu sunt la serviciu si mi-e un somn de mor, m-as intinde pe birou. Si mai trebuie sa vin si luni daca va vine sa credeti. Imi strica toata ziua nenorocitii astia cu banca lor cu tot. dar mai bine ma calmez ca nu-mi face bine.

Anna 11
AMR 29
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

annababy, te inteleg....la noi e primul an cand ne lasa acasa pe 31 dec. deci azi e ultima zi si la noi pe anul asta....si ne lasa sa plecam si mai devreme....eu cam in 45 de minute o sa plec, ma duc la odihna, asa ca va pup dulce pe toate.

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by anaxena

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ana mie la eco morfofetala mi-a spus 100% ca e fetita, la 20 de sapt!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

mai am 5 sapt pana la 20sapt!!!si vreau sa ma bucur...din cate shtii tu s-a greshit din fetita sa se transforme in baietel
dar asgtia chiar numai la organe se uita ca sa determine sexul
pe Iosup l-am intrebat de 3 ori si a zis ca el zice ca e fata...sper sa nu-i creasca putza

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

nu vreau sa te descurajez, dar din cate stiu eu fetita se poate "transforma" in baiat, invers mai greu....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Anababy te inteleg perfect...si eu lucrez azi si mai am si program normal (adica pana la sase diseara...) Si eu tot asa ma gandesc sa nu ma enervez ca ii face rau lui bb...
Aaaaa...si la noi e si mai tare...cica trebuie sa venim si maine la servici ca sa recuperam ziua de luni pe care...slava Domnului...ne-au dat-o libera...
Deci sunt alaturi de tine!
Fetelor, am si eu o intrebare: cele care ati facut ECO la Iosup pt ce fel de ecografie v-ati programat? Pentru morfo fetala?

La multi aaaani!!!

Irina 12

bebe

Mergi la inceput

irinuca, eu asa am spus la telefon ca vreau programare pentru eco morfo-fetala de trimestru I.

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Cui trebuie sa-i dau datele mele pentru a fi inregistrata ca gravidutza, in lista voastra?

Mergi la inceput