Mamici de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik76 spune:

buna fetele
turturica si eu sunt la serviciu acum si nu prea am ce face, jumatate de firma e goala
kity2004 am trecut si eu prin acelasi lucru, sarcina oprita in evolutie in sapt.10, mie mi-au facut chiuretaj insa cu anestezie totala, n-am simtit si nici vazut nimic.
Eu iti urez sa-ti revii cat mai repede, doctorii mi-au spus ca dupa o sarcina ramai repede insarcinata a doua oara. La mine avortul s-a intamplat pe 5 dec. si ieri am primit aviz favorabil (endometru refacut, a inceput sa se ingroase deja) sa incercam din nou, din pacate nu e sotul aici, de abia in cateva zile vine din tara, ca altfel as fi incercat si azi
mie mi-a trecut toata supararea dupa o saptamana de schi la Predeal, iti recomand sa petreci zilele astea cu prietenii sau familia undeva la munte
monalac felicitari pentru baietel, sa se nasca sanatos si tie o sarcina cat mai usoara in continuare
danangie multam de sfat, chiar mi-am luat kiwi la mine azi

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt o mamica paranoica...ma tot gandesc dc a greshit Iosup sexul si ma bucur eu toata ca am fata si sa vad la nashtere ca are putza!!!
shtie cineva dc doctorul cand iti face morfologia fetala se uita si la altceva inafara de organele sexuale pentru a determina sexul..adiq ceva de genul din masuratorile oaselor sau alte chestii sa zica e fetita...ca dc nu i s-a dezvoltat putza inca!!!si mai am o luna pana la urmatoarea echo!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ana mie la eco morfofetala mi-a spus 100% ca e fetita, la 20 de sapt!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

ana mie la eco morfofetala mi-a spus 100% ca e fetita, la 20 de sapt!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

mai am 5 sapt pana la 20sapt!!!si vreau sa ma bucur...din cate shtii tu s-a greshit din fetita sa se transforme in baietel
dar asgtia chiar numai la organe se uita ca sa determine sexul
pe Iosup l-am intrebat de 3 ori si a zis ca el zice ca e fata...sper sa nu-i creasca putza

14+ am oMARIA!!!AMR 26sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

bb yasmi dc te rog ceva faci pt mine??
uita-te tu la pozele mele si mai ales la prima poza cu bb..eu vad la funduletz 2 liniute si din ce echo am mai vazut acele liniute indica fetita...le vezi si tu??mareste poza ca sa se vada clar

15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maryb ma bucur ca esti mai bine!! lasa balta orice si odihneste-te! sanatate si pisoiului
ana nu te mai stresa atat ca de la stres poate-i creste ceva...acum serios...e fetita, e Maria...gata mamitzi!!!
turturica atunci va urez sa petrectei bine...ce m-as duce si io cu snowboardu'....

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by oanasm

maryb ma bucur ca esti mai bine!! lasa balta orice si odihneste-te! sanatate si pisoiului

Oana
5+
o noua viata

sarumana, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in continuare.

maryb 8+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mi-am pus si eu ticker-ul ala frumos

Anna 11
AMR 29
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONALAC . nu prea inteleg masuratorile astea....dar DPB e diametru biparietal adica, distanta dintre urechi. Deci, pana la urma cati cm are? Da stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa masuratorile tale dar eram curioasa asa cat de cat. Adica, cam cat ar masura la 15 s.

OANA da, in perioada asta ai sa vezi ce foame si somn ai sa aiiii. Eu mancam si dormeam.Sper sa nu ai greata.

TURTURICA Ce-am invatat si eu de pe aici, e bine sa spunem ce stim asa predam stafeta. Petrecere frumoasa la munte. Eu zic sa fii atenta la schi. Pot fi periculoase cazaturile. Sa te imbraci bine ca sa nu racesti , si mai ales sa ai grija sa nu te ia cu frig la burta si picioare. Si eu diseara fac bagajele...maine plecam la Paris. Chiar daca de aceasta data nu prea sunt incantata....ca mi-e frica ce sa mananc acolo....sa nu obosesc .....

MARY sanatate motanelului. Tu esti imuna la toxoplasmoza? Ca daca nu stii ca trebuie sa te feresti de excrementele lui, de curatarea locului unde isi face nevoile.

ANAXENA eu zic sa te linistesti. Daca doctorul e bun si are un ecograf bun eu zic ca e fetita. Cumnata mea a facut eco la 12 s si doctorul i-a zis ca are baiat. Acum pe 21 a facut morfologica si e baiat.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Buna ziua!
Sunt un pic emotionata, sunt si eu o mamica de august 2008, insa la inregistrare, nu am reusit sa selectez data nasterii bebitzului meu, intrucat ultimul an disponibil este 2007. Ajutati-ma si pe mine, va rog!

Mergi la inceput