Mamici de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu nu am luat nici un kg. Nu iau nici vitamine, doar acid folic si Duphaston. Greturile s-au rarit dar tot le mai am. Acu vad ca de vreo 2 zile iar ma supara, crek se cere bb acasa. Mai dau si la boboci din cand in cand. Dulciuri am mancat si io la greu iar mancare putin si des.

bujo 11+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

a inteleg ca eu sunt cea mai grasunica!!!
dar macar am o scuza:nu mi-a fost rau niciodata...si am pastrat tot in mine...acum asta este!!!

Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor trec in seara asta pe la voi de asemenea caci mane vom pleca la niste prietenio si ne mai intoarcem marti dupa amiaza si banuiesc ca am sa trec pe aici de abia miercuri .
Bun venit noilor burticute in caz ca am uitat .
Nu va facti griji cu kg.-le totul va reveni la normal , si eu am luat in sarcina trecuta 17 kg. si le-am pierdut pe toate . Acum am luat aproape 3 si cred ca e o.k.
Nu mananc f. mult insa mananc mai des .
Va pup si va doresc un sf. de an cat mai placut si un calduros La multi ani !

Alina 14+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

[quote]Originally posted by Irda

Buna seara fetelor!

Era mai micutza acum....adica doar cu 1 zi peste varsta sarcinii si adevarul e ca in ultimele 2 sapt am lasat-o eu mai moale cu mancatul seara si cand ma apuca...si se pare ca s-a vazut si in dezvoltarea bebitzei....asa ca acum mananc cand mi-e foame si cu asta basta.......dau eu jos dupa....bebe sa fie bine!

Buna fetele! Am citit in mesajele de mai sus ceva ca vitamina A dauneaza fatului (era vorba de ficat). Eu mananc multi morcovi si astia contin vitamina A, oare sa ma opresc? Cum afecteaza vitamina A fatul?
Eu nu m-am ingrasat decat poate un kg si nu iau nici un fel de vitamina. Apropo, cum e cu acidul folic, e vreo problema daca nu iau? Se ia numai in primele luni sau si mai tarziu?
Apropo de mesajul Irdei, dezvoltarea lui bb depinde de cat luam noi in greutate, sau de cat mancam? Eu imi imaginam ca e important ce mancam. Cine ma lamureste si pe mine cum e cu mancatul si dezvoltarea bebelusului?

dia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Pai da, important este sa mananci sanatos....adica peste, carne rosie, lactate cat mai multe, fructe si legume. Cica 3 mese si 2 gustari.....Eu mananc cateodata de 2 ori pe zi. Important este sa fie copilul sanatos, fiecare organism asimileaza in felul sau. Eu la prima sarcina am luat 15 kg si am dat jos greu, doar 10. Am alaptat doar 4 luni. Pupici la burtici si sa aveti un an nou fericit, plin de impliniri si bebei cat mai voinici!

Flory mami de Alex si [gravi13+]

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumesc de felicitari fetelor!

Chiar m-as mira sa nu fie fetitza bebe in final......am eu o teorie.......cum ca familiile care au o fetitza acasa, daca mai fac un bebe in 2-3 ani de la primul iese de aceasi sex!
Acuma nu ma intrebati bazele stiintzifice......asta-i observatia mea proprie si personala.......copilasii facuti la 4-5 ani diferentza au o probabilitate mai mare sa fie de sex diferit!
Acuma nu zic ca nu se poate sa fie si pereche, daca-s facuti la interval mai mic intre ei, dar mai rar!
Chiar sunt curioasa .....la noi in odisee ......mi se confirma teoria la mamicile de bebe2!

Mona....referitor la miscarile bebelushei.......o simt de maxim 2 ori pe zi....adica 2 reprize de miscari (4-5-6 miscari pe repriza...depinde cate are chef), dar sunt zile cand nu o simt deloc.....ieri de exemplu!
E mai leneshoaie decat sora-sa asta-i clar (bine e si mai micutza ca varsta a sarcinii......pe Dari am simtit-o la 16 sapt si 4 zile, dar a dat asa de tare ca a simtit-o si tati pe burtica).....pe bebeitza mica o simt doar "pe interior" si foarte finutz.....ca si cum m-ar atinge usor si repetat cineva cu degetele....ca la un pui de gadilat discret!

Contractiile......sunt de 2 neamuri la mine...
de-alea nedureroase....care se simt ca si cum m-ar strange cineva in bratze tare tare, dar doar la nivelul uterului....uerul se vede foarte bine definit....ca un gref mare, iar in stanga si drepata lui abdomenul pare gol....e ca si cum ti-ai baga o minge sub tricou....se vede rotunjimea mingii, dar in dreapta si stanga ei e gol daca apesi....in timp ce in stare de relaxare a uterului se vede "plin" peste tot in partea inferioara a abdomenului....
si de-alea dureroase......care arata ca si cele de mai sus ca aspect decat ca dor de ma ia cu transpiratii reci!
Cam atat ! Sper ca nu v-am speriat!

Pupicei....ma duc la nani ca vad un soooooomn!

Irda Bebe

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaOr spune:

Buna dragi viitoare mamici.. sunt noua pe grup, am aflat de curand ca sunt insarcinata. Nu am mers inca la medic, abia in ianuarie dar dupa ce am dat o raita prelungita pe net am calculat ca urmeaza sa a bebelul meu undeva prin august
Deocamdata am 2 intrebari, spr sa ma puteti ajuta:
1. cum ma inscriu pe un forum anume, de exemplu pe acesta? (ca acum am raspuns doar la un subiect sau este asta suficient?...ca m-am tot plimbat pe ici pe colo si nu am gasit nimic...:(
2.este careva dintre voi din Oradea? as vrea sa mi se recomande un medic bun ca sa incep cu dreptul....

Un AN NOU FERICIT.... cu BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI...

imbratisari cu drag,
o viitoare noua mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vin si eu inainte de terminarea anului pt a va ura maine o seara frumoasa! Noi suntem bine si speram sa continuam tot asa.

Nici nu stiu daca v-am mai spus ca eu la sarcina trecuta am luat 27 de kg ... e enorm! Sper ca de data asta sa ma tin in frau, desi pot sa raportez ca sunt in saptamana a 15-a si am luat deja aproape 5 kilograme.

V-am pupat si poate mai scriu maine de la servici ... ca lucrez pana la ora 17 ...

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata la toate burticile si o zi cat mai usoara si mai scurta tuturor celor care, ca si mine, sunt la seviciu.
In legatura cu subiectul kilogramelor tin sa spun ca am luat cam 4 cred. Nu sunt f sigura pt ca zilele astea am mancat mai mult ca de obicei deci nu e foarte relevanta cantarirea . In otrice caz 3 sunt sigur. Anaxena nu esti singura in situatia asta. Nici eu (ca si tine) n-am avut probleme cu greata deloc asa ca m-am tot rasfatat cu mancarea. Sper sa reusesc sa pun frana dupa sarbatori, chiar daca am inceput sa iau elevit.
Andreea Or bine ai venit in randul dutzelor si sa dea DD sa fii sanatoasa si tu si BB mic.

Anna 11
AMR 29
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata burticoasele mele!!!
aseara am avut cel mai real coshmar din viata mea!m-am trezit cu mainile incelshtate si cu o durere groaznica de burtica...abea am adormit...acum imi e bine!

Ana-Maria
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput