Mamici de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
madina71 spune:
Mai fetelor, cate kg ati luat pana acum?
Ca eu cred ca am cam exagerat cu mancarea si am luat 3 kg la doar 11 sapt de saqrcina...
Va astept cu raspunsuri!!!!!
11 sapt. si
(20.01.2007)
flo1980 spune:
Eu am slabit vreo 2 kg la 13 sapt. Nu prea mananc, sunt doar cu cel mic acasa si mananc pe fuga. Am avut si greturi si dureri de cap....Imi iau portia de vitamine zilnic....Prenatal .
Flory mami de Alex si [gravidutza 13+]
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"
flo1980 spune:
Multumesc oanasm! Sunt in listaaaa!!!
Flory mami de Alex si [gravidutza 13+]
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"
flo1980 spune:
Nu mai e nimeni pe-aici ????
Flory mami de Alex si [ [gravi13+]
madina71 spune:
Daca ma gandesc bine eu m-am ingrasat vizibil de cand iau elevit, nu zic ca am si mancat, mai ales dulciuri, dar oricum cred ca si elevitul ma ingrasa...Am citit ca multe fete nu iau elevit decat in luni mai mari...daca asa le-o fi indicat medicul!!! Mie mi-a zis sa iau asa ca m-am conformat...
Si la prima sarcina dupa ce nu am mai alaptat si automat nu am mai luat nici elevit am inceput sa imi revin mai repede...
Va astept sa povestiti cum stati cu kg....
11 sapt. si
(20.01.2007)
crisoprea spune:
promit ca maine dimineata vin si eu cu greutatea afisata.
Mai tragem o data
trim 1, 7+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cris&year=2008&month=8&day=11&babycount=1
anaxena spune:
eu am 3kg luate...dar in primele luni luasem 4..am dat jos 2 fara vreun efort si vad ca am mai pus 1..off sarbatorile astea!!!
shtiti ca va ziceam ca am impresia ca il simt pe bb..uite ca incep sa fiu si mai convinsa....ceva se misca in burtica mea in partea stanga(uter anteversat latero deviat stanga) si nu sunt gaze..asta e clar..dar totusi nu ma impac cu durerea din partea stanga deloc..
am sa citesc pe net mai multe
de exemplu pe buletinul echografic printre toate cele normale am asha: AFI=11.53 extensie incompleta a membranei amniotice
artere uterine flux c spectri normal si valori usor crescute ale IR in Artera uterina stanga...deci tot in stanga
am sa-mi petrec ceva timp studiind aceste aspecte...cine shtie ce inseamna sa-si dea cu parerea
eu nu iau niciun fel de vitamine si tot am pus 3 kg...dar mie nici nu mi-a fost deloccc rau
Ana-Maria
15+ am o
MARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
monalac spune:
eu am luat 2kg,dar acum am 86
.si eu iau elevit.am inceput sa iau augumentin pt inf cu e coli din col si am niste mustrari de constiinta groaznice...mai bine mai asteptam putin,nu stiu,mi se pare ca de cand il iau bebe nu mai e la fel de activ...desi dr mi a garantat ca augumentinul e ok in sarcina...voi v ati facut cultura de col?parca ma doare si burta acum,e cam tare..
IRDA,felicitari pt printesa!cum simti contractiile?ca nici eu nu ma simt prea bine acum...la tine cam de cate ori misca bebe,in medie?
ALINA MARIA,ma bucur ca bebe e bine.
MADINA,nu cred ca sunt multe 2kg .
DANA,CE MAI FACI?
eu azi am fost si i am comandat lui cris tort cu alba ca zapada si piticii,ca pe 3 ianuarie e ziua lui...
pupici tuturor gravidutelor.
15+
Mami de
Cris
Poze Cris
MissJJ spune:
Buna fetele!
Long time no see...
Finally
ne-am intors in iasi mai devreme ca in baia mare am plecat pe 25 si am stat pana azi cand ne-am intors.
Flo a fost cam dezamagit de baia mare si baia sprie bine el nu mai are pe nimeni acolo oricum si a fost putin dezamagit si a ajuns la concluzia ca e mai bine la iasi asa ca am venit mai devreme sa petrecem revelionul in familie. Abia am facut o baitza si bine mai e suntem curatei acuma si acusi ne punem la nani dupa ce am papat ca niste purcelushi numai bunataturi.
Bun venit fetelor noi si sarcina usoara si bebe sanatos si papcios!
Pupam pe toata lumea apasat si revin dupa ce mai lecturez din urma.

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
madina71 spune:
quote:
Originally posted by monalac
eu am luat 2kg,dar acum am 86.si eu iau elevit.am inceput sa iau augumentin pt inf cu e coli din col si am niste mustrari de constiinta groaznice...mai bine mai asteptam putin,nu stiu,mi se pare ca de cand il iau bebe nu mai e la fel de activ...desi dr mi a garantat ca augumentinul e ok in sarcina...voi v ati facut cultura de col?parca ma doare si burta acum,e cam tare..
IRDA,felicitari pt printesa!cum simti contractiile?ca nici eu nu ma simt prea bine acum...la tine cam de cate ori misca bebe,in medie?
ALINA MARIA,ma bucur ca bebe e bine.
MADINA,nu cred ca sunt multe 2kg .
DANA,CE MAI FACI?
eu azi am fost si i am comandat lui cris tort cu alba ca zapada si piticii,ca pe 3 ianuarie e ziua lui...
pupici tuturor gravidutelor.15+
Mami deCris
Poze Cris
Mona, sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!!!!
Am luat 3 nu 2...dar promit sa nu mai mananc dulciuri dupa revelion ca am exagerat cu cozonac, panetone si toate prostiile!
Am mai scris de vreo 2 ori ca nu mai vreau sa iau 20 kg ca la sarcina trecuta, din cauza asta sunt poate obsedata cu greutatea...si nu mai spun ca ma cearta si doctorul daca ma ingras prea tare...
11 sapt. si
(20.01.2007)