Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am ajuns si io dupa o zi destul de naspa,sotul a fost la spital la urgenta ca acum 2 saptamani ni sa spart o usa din sticla si el a facut curat si ia intrat un ciob in picor si de 2 saptamani tot imi zice ca il doare locu (au m-am uitat atunci dar n-am zarit nik).Aseara am vazut ca locul e inflamat si ciudat la culoare,am incercat sa vad ce-i acolo si a iesit o gramada de puroi si simtea cand dadeam cu acu ca se auzea ceva scartaind dar nu puteam sa scot ptr ca era f adanc,asa ca azi s-a dus la spital unde i-au facut radiografie si l-au si operat acolo si i-au scos un ciob de 1 cm care era foarte profund.Totu-i bine dar asta trebuia acum.
Matti e tare marait cu mucii pana la brau care se impletesc cu balele,din cauza de dinti,mai au putin si-i sparg canini.Aseara a adormit la 2 noaptea nu stiu ce-i cu el de-mi adoarme numai de la 00 in sus.La 9.30 era in picioare,plus ca toata noaptea a dormit sprijinindu-se de mine cam in fund asa sa poata respira.
Cred ca ajunge!

Vazut pozele lui Lucas,ce baiat mare si ce zapada mai aveti acolo,frate!

Scumpik multumesc de cafea si capuccino (apropo dupa pozele foarte frumoase, amandoua sunt capuccino,dupa experienta mea) dar te rog da si tu un antidot ptr oboseala care nu are legatura cu cafeaua ca fata nu serveste.PUP
Nu as vrea sa va arat cam cum arata toata casa mea,cand ansira omul toate jucariile,in curand nu o sa mai avem loc de ele,i-am interzis lui taxu sa mai cumpere,deja e mai rau ca la magazin.Plus ca m-am saturat sa strang toata ziua la ele.Mi-ar trebui si mie o casa cat a Susei

Xandruza multumesc la fel si voua numai bine.

Va las ma duc la nani ca sunt rupta,am calcat si un pogon de rufe azi,maine ma asteapta o curatenie de zile mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, va invit la o gura de www.pumphreys-coffee.co.uk/images/CoffeeAndChocolate.jpg" target="_blank">cafea.

Am vazut si eu pozele anuntate: Vladone, Reby, Maria, Cosmina, Narcisa, foarte frumoase, sper ca n-am uitat pe nimeni, de vazut am vazut tot.

pufy felicitari pt. premiu.

sephora eu ma uit de fiecare data cu mirare la Matteo cata energie are, David e un pic mai linistit, asta nu inseamna ca nu ne termina de energie.

scumpik de mult "coc" eu ideea asta cu tortul de craciun, am tot cautat poze sa pot sa fac ceva mai usor, talent la desen n-am deloc, nici la sculptura.

David nu trage de brad, toate globurile sunt la locul lor, il intereseaza in schimb bomboanele de pom, le desface si le imprastie prin casa.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Am uitat pozele cu Luca, cretzulinul frumusel foc.

gety, sephora locoidul contine hidrocortizon, nu e indicat sa dai decat cateva zile, am citit undeva ca e considerat o bomba cu ceas, asa e de periculos, mai ales la copii, asta daca nu e folosit cum trebuie, cunosc pe cineva care se da de ani de zile cu el pt. dermatita si are probleme grave de sanatate. El trateaza doar efectul (bubitzele) dar nu impiedica reaparitia lor. Tot secretul la dermatita este hidratarea corecta a pielii. Noi suntem fff bine, n-am fost niciodata asa de bine de cand ne-am nascut, se mai spune ca trece de la sine cu timpul, nu stiu ce sa mai cred, sper sa fie asa. In afara de uleiul ala de baie am mai folosit sare de baie pe care scrie ca ar fi buna si pt. probleme dermatologice.

Monique noi de la 7 luni nu mai vrem suzeta, a renuntat singur la ea, eu zic ca daca esti hotarata sa renunti se poate, e ca un fel de intarcat. Eu am inceput sa ma gandesc sa renunt la biberon. il mai primeste dimineata si seara cu lapte, ziua mai bea cu canita apa.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

sephora e foarte fain topoganul cu bile, e bine ca ai spatiu, eu ii cumpar jucariile dupa spatiul de care dispun, e o mare problema asta. Imi pare rau de sotul tau, bine ca s-a rezolvat, e foarte periculos. Si noi suntem raciti, nasul nu mai curge, este uneori infundat si e putin ragusit, ii pun Vibrocil si se desfunda, prima noapte a fost mai greu ca n-a dormit mai deloc, acum e mai bine.

Susa l-am vazut pe Lucas, ce fain ca aveti zapada, la noi s-a cam topit prin oras, acum avem si noi saniuta si nu o putem folosi, tot cu carutul iesim afara.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mirabela, multumesc pentru cafea.
Sanatate lui David!
Sephora, imi pare rau de ce a patit sotul tau, sper sa se refaca repede. Sanatate va doresc!
Gety, yummy, ce bine suna prajitura cu lamaie...
Scumpik, si eu am un cadou care o asteapta pe Narcisa sa mai creasca.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, patania sotului tau mi-aduce aminte de cazul sora-mii careia i s-a rupt un ac in cot si tot la bisturiu a ajuns.
Multa sanatate si lui si lui Matti.

Mirabelac esti la serviciu sau acasa?
Se pare ca trebuie sa mai astepte saniutele, ca n-are de gand sa ninga.
Cum se cheama uleiul si sarea de baie care o folosesti pentru David? Maria nu stiu ce fel de DA are, dar mai are pe fata niste bubite mici, ca niste cosulete, in medie 4-6 pe fiecare obraz, iar pe corp nu are nimic.

Xandrutza, la cate retete am citit scrise de tine, parca sa scriu si eu o reteta... La noi ii zice "Alba ca zapada" matusa-mea din Constanta ii zice "foaie peste foaie", e fina tare, noi o facem de fiecare data de Anul nou.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Eu am avut niste probleme cu Maria azi noapte. S-a trezit pe la 00,oo, apoi pe la 1, s-a mai foit, iar pe la 4 i-am dat niste Panadol, ca era plangacioasa. Apoi a dormit pana pe la 8 am.

Acum doarme, dar tot o necajeste ceva, astept sa se trezeasca sa o scot la aer.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Mirabelac, ma bucur sa citesc ca scapati de DA.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Hey, pe unde sunteti?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Mira asa e are o energie,de toata lumea se mira,dar si cand cade,cade rupt de somn.
Sa stii ca si la noi a trecut dermatita ,multumesc lui Dumnezeu,dar in decurs de 3 zile pielea copilului e ca noua.Nu stiu de la ce e il spal cu Oilatum cu ai spus,l-am dat cu ulei de migdale,l-am dat cu crema Physiogel,nu i-am mai dat numai lapte Lactana ci Milli cu cateva cupe de Lactana si i-am dat si sirop Aerius.
Eu cu Locoid i-am dat doar o data pe eruptie tmp de 7 zile,au trecut,dar am tot citit si am vazut ca nu e ok.
Jucarii ce sa zic imi e casa plina de ele si sincer nu mai au loc.

Gety ai vazut cu Oilatum ai spalam acum pe copii,probabil dintii o supara.

Xandruza multumim

Barbatu e bine cu piciorul,ca si vindecat (azi i-am schimbat pansamentul).Multumim ptr ca sunteti aproape de noi.
Baietelu tot cu muci dar pe trecute,am ramas cu dintii nebunii.
MAtti a spus "boca/gura"si lui taxu "perche/de ce"cand i-a dat niste cartofi si "apita"

Cam atat despre noi.

Mergi la inceput