Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 4
Susa spune:
Buna seara mamici de bucurii
Sarbatori Fericite si un pupic la toate bucuriile de la Lucas cel nazdravan. www.dropshots.com/LucasDaniel#date/2007-12-25/21:41:11" target="_blank">poze Craciun
Sanatate multa
GETY spune:
Sephora, ce fain, acum nu trebuie sa mai astepte sa mergeti in parc sa se dea pe tobogan. Se urca singur pe scara, ca la cat de descurcaret e, cred ca da.
Susa, bine ai revenit cu poze si filmulete.
Asa creste Maria Diana
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by AdinaF
Buna seara fetelor!
Scumpik am intrat extra pt tine sa te intreb daca mai ai nevoie de traducere? -dar sa stii ca tradus nu mai suna asa fain...
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Adina multumesc mult de tot pentru traducere. Eu am tradus in engleza si am trimis, dar nu stiu daca pers respectiva stie engleza, ca e neamt . O sa trimit si in germana datorita tie. Iti raman datoare
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Monique si Luca mai rontzaie suzy, dar ziua nu prea ca i-o ascund si i-o dau doar daca nu-i tace gura, in schimb cand e vorba de nani nu se poate fara ea. Adoarme cu suzy dupa care tot el o da afara si pana dimineata poate o mai ia o data. Deci nu e chiar dependent de ea ca nu poate adormi.
Gety eu il scot pe Luca afara chiar daca e ger, doar ca nu stau chiar mult, max 10-15 min.
Sephora ce faina e piscina cu bile si topoganul, si e bine ca ai unde sa tii atatea jucarii, ca la mine intr-o camera e ca la nebuni cand intinde Luca toate jucariile
Susa vazut pozele cu Lucas si filmuletul
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Eu azi am trbalui prin casa, ca dupa 3 zile de sarbatoare era ca dupa razboi, si a trebuit sa aranjez toate la loc, sa spal, si tot asa, iar acum nu mai pot de spate.
Va las ca plec la nani. Noapte buna si somnik dulce
scumpik_lui spune:
NIMENI PANA LA OARA ASTA?
Va servesc atunci eu cu o cafeluta, asta fiind prima de cand sunt pe dc
scumpik_lui spune:
si capuccino pentru cine nu serveste cafea
xandrutza_76 spune:
Buna ziua. Multumesc Scumpik pentru cafea, si capuccino. Raspundeam mai repede dar am tot admirat pozici pana acum.
Urez cu intarziere tuturor celor care poarta numele Stefan "La multi ani fericiti!"
Sephora, La multi ani sotului tau, multa sanatate! E superb cadoul primit de Matti!! Buna idee.
Lili, momentan nu pregatesc nici o surpriza , dar tare mi-as dori. Poate luna viitoare, cine stie... Va doresc distractie placuta, acolo unde mergeti, un An Nou cu multe bucurii si multa sanatate!
Mirabela, e superb tortuletul tau, mi-a placut foarte mult. L-am admirat si pe David in fotografii, sunt foarte dragute, m-a amuzat poza cu valiza.
Gety, am vazut-o pe Maria, ce frumos sta pe saniuta. Mi-au placut si restul pozicilor.
Lilina, am vazut pozele cu voi, imi place ca v-ati luat toti cornite de ren.
Pufy, sincere felicitari! Ma bucur ca ai castigat asa un premiu, sa-l folosesti sanatoasa!
Ii dorim multa sanatate lui Reby, am admirat si pozicile cu ea.
Cosmi, e frumoasa bucataria ta cea noua, am vazut si cata mancare ai pregatit petru masa de Craciun
Susa, l-am vazut pe Lucas, mi-a placut si bradul vostru.
Scumpik, ce cadouri frumoase a primit Luca!
Sper ca am enumerat pe toate fetele care au pus poze, daca am omis pe cineva, imi cer scuze.
Lexi, va doresc multa sanatate si fericire, si un An Nou cu multe bucurii!
Alexutza, voi ce mai faceti? Astept vesti de la voi.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
scumpik_lui spune:
xandrutza a primit mai multeee cadouri dar nu se incadrau la varsta lui si nu i le-am dat. Le-am pus la pastrat si le va primit pe parcurs
GETY spune:
Unde e toata lumea? Prin bucatarii?
Scumpik_lui, eu capuccino servesc. Am iesit si eu azi cu Maria afara. A fost frig, oricum un pic mai caldut fata de zilele trecute. Maria s-a dus de vreo 2 ori pe burta, noroc cu hamul, dar mi-a murdarit hainutele. Ii place foarte mult sa mearga pe gheata si cu ocazia asta aluneca.
Xandrutza, .
Eu am renuntat anul asta sa fac tort, din cauza de kg. in plus, fac numai prajitura cu lamaie chiar azi.
Asa creste Maria Diana