Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 3
scumpik_lui spune:
Gety si la noi la fel pe trotuare e gheata, doar pe drum e uscat si prefer sa ies cu masina. Te intrebam daca Maria adoarme in saniuta pentru ca eu daca il scot pe Luca cu caruciorul imi adoarme, si cu sania inca nu l-am scos nicodata.
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
unul din cadourile de la bunicu' si poze cu cadourile si bradul
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
AdinaF spune:
Buna seara fetelor!
Scumpik am intrat extra pt tine sa te intreb daca mai ai nevoie de traducere? -dar sa stii ca tradus nu mai suna asa fain...
Acum plec la vizionat poze, ca am material nu gluma...
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Sephora spune:
Scumpik asa e masa face in asa hal din cauza lui,sincer nu stiu cat o sa-o mai tina balamalele.Vazut poze,mi-a placut globuletul (cred care l-a atarnat piticul) asa face matti cu bilele colorate din saltea.
GEty pai Locoidul nu contine cortizon?,mi-a dat si mie un dermatolog sa-i dau pe pete,asta iarna,i-am dat i-au trecut dar n-am vazut o solutie ,eu trebuie sa gasesc crema care sa-l hidratez si asa o sa incerc pana o sa gasesc.
Acum dupa baie am simtit mult mai bine pielea,Doamna ajuta!
AdinaF spune:
Lilina, "LA MULTI ANI " cu o mica intarziere" , multa sanantate si sa fii iubita de barbatzeii tai.
Lili, va doresc distractzie faina de Rev, "alunecare" placuta in Noul An (pe-aici asa se spune, asa ma distreaza), si "Gute Reise"!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Monique_new spune:
Buna dimineata. luta este gata.
scumpik_lui vazut pozele cu Luca cum isi primeste el curios cadourile si suzeta pusa pe post de globulet.
Sephoranu ti-e frica sa nu cada de pe masa aia, ca am vazut ca se agita nu gluma pe ea.
Chiar bucuriile voastre mai " consuma " suzeata ca pe noi ne-a inebunit cu " Li -li" cum ii zice ea. As vrea sa o dezvat de suzi dar nu stiu cum.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
lilina spune:
LA MUUULTI ANI pt.Bucuriile cu nume de Stefan sau Stefania si pt.parintii lor care poarta aceste nume (ne cerem mii de scuze ca nu am putut intra ieri pe forum sa-i felicitam)
multumesc celor care mi-au urat La multi ani
Monique, si Vladone e fun suzy....inca nu l-am dezvatat pt.ca uneori chiar nu ne intelegem cu el si ii dam suzeta si se calmeaza instant
pana ne vom putea intelege omeneste cu el, inca il mai lasam cu ea
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Sunt la a treia , dar si ultima!
Sephora, noua asta ne-a prescris dr., nu stiam ce contine Locoidul, dar i-a trecut. In cazul nostru a trecut dupa 3 zile. De asta am zis ca, daca nu se trecea, incercam alte produse, naturiste.
Noi de la 1 an am renuntat la suzeta, dar a fost un caz aparte, nu cred ca as fi tinut neaparat sa se dezvete, poate daca s-ar fi apropiat de 1 an si jumate si inca o toscaia, poate ma gandeam sa fac ceva.
Scumpik_lui, asteptam o noua zapada. Frumusel scaunelul, dar si suzeta atarnata in brad.
Voi iesiti cu bebeii afara? Noi stam in casa, ca-i ger afara.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
quote:
Originally posted by scumpik_luiquote:
Originally posted by GETY
Noi am legat bradul cu o sfoara de teava de la incalzire si in partea de jos am pus numai globurile care nu se sparg. Asa ca Maria da cu manuta pe ele ca matza, dar nu se intampla nik.
Asa creste Maria Diana
e bun ca face numai atata, ca si noi in partea de jos a bradului am pus doar cateva globulete din alea usoare si nu se leaga de ele, in schimb prinde bradul de o creanga si il hutana cat poate el de tare
Fetitele sunt mai cuminti.
Asa creste Maria Diana
Sephora spune:
Va pup fetelor
Monique deja m-am invatat nu mai imi e frica,am vazut ca e foarte atent si oricum nu cade decat de la 40 cm n-am ce face e atractia nr 1,daca al iau de acolo urla cum n-ati auzit.
Gety asa e,e bun dar la mine nu-i o solutie,oricum vad ca a inceput sa se remedeieze,pana la jumatatea spatelui e ca nou.Dar creia o pauzasc la el toata ziua.
Hai sa vedeti Ce a mai adus Mosu cu intirziere.
Nu va puteti imagina cum a facut cand a vazut ditamai cutioiu,era in extaz,m-a ajutat pana sa-l si montez.