Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 6
pufymic spune:
Fetelor dragi am intrat si eu sa va spun An Nou Fericit!
Si fie ca anul care bate la usile noastre sa ne aduca tuturor multa sanatate(la copilasi si adulti deopotriva), impliniri pe toate planurile , multa dragoste si intelegere (mai ales in familie) si doar surprize placute!
LA MULTI ANI 2008!!!
PS: Sephora ma bucur ca e ok acum sotul tau cu piciorul!Nasoala faza oricum....
Si noi se pare ca intampinam Noul An cu maraieli....nu stiu dc nu mai sta vreun dintzuc sa iasa ca tare se mai foieste si maraie noaptea.....dar e asa de bine ca se maraie toata noaptea in patul lui si nu in al nostru!
Si mai intampinam noul an si cu ochiul drept umflat de parca a boxat fiu-meu cu Doroftei(adik usa de la dulap...cu care a avut ieri o sconfruntare nu f lina....)
u all!
Eu
mephala30 spune:
Fie ca noul an sa va aduca sanatate, fericire, intelepciune si multe momente frumoase alaturi de cei dragi. La multi ani!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
scumpik_lui spune:
La mult ani si bucurii
Pentru voi iubiti "copii"!
La multi ani si sanatate
Ca-i mai buna decat toate!
Numai bine va doresc
Pentru ca mult va iubesc!!!
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru noi o punte spre ceva mai bun, mai luminos si sa ne daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru noi si familiile noastre.
"La Multi Ani"
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
usorlili spune:
Fetelor, va urez si eu La Multi Ani cu impliniri, sanatate, liniste sufleteasca si nastere usoara mamicilor cu bb in burtica.
Va pup si va impartasesc din bucuria mea: AMR 9 zile.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
alipiticot spune:
La multi ani,un an nou plin de sanatate,multe bucurii de la copii s( nu numai )si tot ce va doriti!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
xandrutza_76 spune:
Va doresc un An Nou fericit, cu multe impliniri si realizari frumoase, pe plan personal si profesional!
La multi ani!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
Dragi mamici si copilasi, Noul An sa ne gaseasca sanatosi si fericiti si sa fie mult mai bun decat cel care e pe cale sa se termine.
LA MULTI ANI!
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Monique_new spune:
Uite ca am ajuns si in 2008 alaturi de niste Bucurii minunate. Va uram multa sanatate, bucurie si fie ca noul an sa va implineasca toate dorintele visate.
Petrecere frumoasa si LA MULTI ANI!!!!!!!!!2008
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Mi-Ka spune:
Va dorim si noi ca noul in an sa va aduca in suflete numai fericire si impliniri, multa sanatate atat micutelor bucurii cat si voua, mamicute dragi!!!
LA MULTI ANI!!!
_
Sephora spune:
VA pup fetelor
LA MULTI ANI! si multe bucurii,impliniri,sanatate,fericire,noroc sa va aiba Domnul meru in paza.
Petrecere frumoasa si multe poze va rog.