Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetlor am pregatit -ua cu lapte.
Sa va fie de bine.

Si totusi exista iubire...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

La multi ani fetelor si bucuriilor frumoase si dragalase,Sa aveti un an nou minunat si plin de impliniri, bucurii, noroc si tot ce va doriti voi.

LA MULTI ANI tuturor IOANELOR SI IONILOR, bucurii, mamici, tatici, unchi, matuse, frati, surori, etc. Un special pt Ioanele noastre mamici : pufymic si sephora (sper ca nu am facut vreo gafa si chiar esti Ioana), daca mai sunt si alte mamici Ioane e valabil

Am vazut multe poze frumoase cu protagonisti si mai frumosi. Mi-au placut enorm pozele Andrei si ale lui Vladut de la cabana, cu peisajul acela de vis. Eu sunt trista pt ca nu am avut nici macar un cm de zapada, atat vroiam si eu. Apoi mi-au incantat privirea si m-au uns la suflet cei doi flacai ai Adinei , m-a lasat cu gura cascata Matti cel nazdravan, cum stie el sa se dea pe tobogan.

Gety, multumesc ca ai intrebat de mine . De acasa nu mai reusesc sa intru de Patricia; cum vede calculatorul deschis vrea numai desene, iar cand doarme abia reusesc sa strnag in urma taifunului jucariile si toate cele de prin casa, nu de alta, ci pt a o lua de la capat atunci cand se trezeste

wow lili ati trecut prin Oradea si eu nu v-am vazut? De ce nu ai dat un semnal de alarma?! ca pana in vama veneam sa va vad Ce copil cuminte ai, dupa cum au spus si alte mamici; Patry nu ar sta cuminte atata drum. Stat cat sta in scaunel, apoi trebuie sa o iau jos si sa stea mai mult pe sub scaune si bancheta din spate

lexi acomodare rapida si sa aveti parte de multe succese si bucurii!

usorlili ce a fost greu a trecut, imediat iti tii puiul mic in brate. Sa ne spui ce reactie a avut.

Eu am inceput anul cu stangul cum s-ar zice, am racit groaznic si simt ca imi plesneste capul,imi curg ochii si nasul, sunt toata coajbe si tot ce mai pot face e sa sper ca o sa treaca cat mai repede, desi deja ma tine de cateva zile bune.
Imediat va pun poze cu bucuriia mea, doar d ela Craciun, caci de Rev. am lasat-o la parinti si ne-am dus la un chef ca nesimtiti fara puiul mic

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor de azi, in special lui pufymic si lakioanei, dar si celorlalte mamici de Bucurii!
Xandrutza, nu cred ca o sa-mi poti trimite sms ca nu am roaming si o sa desfiintez numarul de Ro, de fapt as vrea sa renunt doar la abonament si daca se poate sa pastrez numarul. Sa vedem cum o sa fac.
Despre mine ce sa va spun: fac naveta in fiecare zi cu un autobuz direct, cam 50 de min. dureaza drumul, ceea ce e f. bine in comparatie cu timpul pe care-l faceam in Bucuresti pana la servici (1 ora jumate). Cartierul european din Luxemburg cred ca e cel mai urat din tot orasul, mie una nu-mi place deloc. In departamentul unde lucrez sunt numai romani, dar majoritatea locuiesc in Luxemburg. Noi am ales Germania pentru ca e mult mai ieftina. Locuinta am gasit ff greu, dar important e ca am gasit pana la urma mai ales ca e situata central si am statia de autobuz aproape. E un apartament la mansarda, mare si luminos, frumos de altfel, doar ca in timp o sa ne cautam ceva care sa aiba macar o terasa sau un balcon.
Trier e un oras micut, are cam 100.000 de locuitori iar in week-end, mai ales duminica, te plictisesti de moarte, pentru ca e totul inchis, inclusiv cinematograful . Acum e mai greu dar in timp o sa ne luam o masina si probabil ca in week-end-uri ne vom plimba.
Planuim sa venim in tara in august si atunci vom serba si ziua Mariei. In septembrie nu pot sa-mi iau concediu pentru ca sunt 2 saptamani de sesiuni parlamentare si nu avem voie sa ne luam concediu in timpul sau inaintea sesiunilor.
Cam astea ar fi amanuntele mai importante.
Sunt incantata ca incet-incet Mariei ii trece opareala la fundulet si se simte bine.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani de Sf. Ioan!

Am vazut pozele anuntate, ale Sephorei, Adinei si Usorlili. Aveti niste copilasi tare frumosi. Si mamicile arata bine!

Ramomar, astept poze cu Patri.
Mamilili, si pe tine te astept cu pozele.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

poze Craciun

si

poze diverse de dinaite de sarbatori

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu am fost pana la banca si am declarat un pierdut, nu-l mai gasesc si pace, nu cred ca mi l-a furat, dar e cel pe care primesc alocatia de la Primarie si cu el intru si in cont pe internet, asa ca sunt legata la maini fara el.

Mai am de intrebat de Ignatica. Ignatica, vrem poze din Brasovul nins cu voi in poze.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La Iasi ninge frumos, dar este cald si o sa se topeasca zapada. Nu-i nimic, ies si eu cu Maria, dar cu carutul, ca sa nu o ninga pe cap. Revin si citesc din urma.

Eu beau o cafea fara zahar si amaraaaaa, cred ca am pus cam multa cafea la o ceasca de cafea.

Suntem chemati la Priorix pe 23 ianuarie.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Sanatate, liniste sufleteasca, fericire, noroc, succese pe toate planuri si sa realizati tot ce va doriti pe 2008! La multi ani familiei Bucurii de sept-oct 2006!

La multi ani Sephora, Pufy, Lakioana si tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica!

N-am apucat sa citesc nimic din urma! Miercuri imi pleaca ultimul musafir,tata! Apoi o sa recuperez, ca abia astept sa vad pozele de sarbatori cu bucuriile! Sper sa reusesc sa fac si eu un album intre timp!

Va pup si un an minunat va dorim,

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ioanelor si Ionilor!!!!!!!!! cu -ici speciali pentru bucuriile mititele: Ioana de Gabi, Oana de Alinush, Ioana de Mini_me si Ioana de Marina!

Lexi ma bucur ca e totul ok la voi!Cu ce ai mai facut-o la fundulet pe printesa?

Ramo welcome back!

Andra cum e manuta lui Vladut?

Lili ce fain de voi ca v-ati plimbat!

Si eu sunt rupta de racita!De 3 zile sunt varza....acum astept sa-mi treaca....oricum azi sunt mai bine ca macar am voce(chiar dc e f ragusita)!

Avem si noi cateva poze de la Craciun www.pufymic.info/thumbnails-42.html" target="_blank">AICI(dar in josul paginii!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani Pufy, Sephora, Lakioana, precum si Bucuriilor ce poarta numele Sf Ioan!

Frumoase poze, Ramomar si Pufy! Usorlili, aratai f bine si in noiembrie, imi imaginez ca acum, - 7 kile, esti super sexy!

Ramo, am trecut la 5 dimi prin vama, veneai?

Andra, ce face Vladut? Imi pare rau ca s-a taiat in ciob, sper ca nu-l doare manutza.

Beatrix, Lexi, ma bucur ca ati scris cateva randuri!

Pun imediat poze din vacanta. Recunosc, dupa cum ati intuit si voi, ca am un copil cuminte, care rezista la drum. Bine, am si calatorit noaptea ca el sa-si faca somnul si sa nu-i schimb prea mult programul, dar si pe timp de zi a fost cuminte, l-am mai scos din scaunel pentru dezmortire, am mai stat pe-afara in benzinarii ca sa mearga un pic, in rest ne-am jucat in masina si timpul a zburat repede.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput