Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 19
Sephora spune:
Va pup fetelor
Multumim ptr urari si eu zic LA MULTI ANI!lui Pufy si Lakioana si tuturor Bucuriilor purtatoare de acest Sfant.
Beatrix bine ca sunteti ok,chiar nu mai stiam nik
Lexi bafta in continuare.
Eloise sper ca totul e bine cu Vladut si s-a refacut BUBA
Pufy sanatate si pe mine cred ca ma paste ca ma cam dor toate oasele.
Usorlili atunci erai slaba,ma intreb acum cum esti,io mai am mult pana ajung asa,cred ca vreo 10-15 kg.Reteta probabil ar fi sa plec sa-l las pe MAtti zici,n-am nici o sansa si nici ca mi-as dori,mai bine grasa.Pup
MAmilili cam scumpa la poze,oricum preferatul ramane Mathias
Sa va spun un secret,acum 2 ani in ziua asta l-am conceput pe "Omuletul" de azi.Pe atunci o samanta azi o mandrie de baiat.
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Sa va spun un secret,acum 2 ani in ziua asta l-am conceput pe "Omuletul" de azi.Pe atunci o samanta azi o mandrie de baiat.
Nu-i secret ca stiam, chiar vroiam sa aduc vorba despre asta, amintindu-mi cum de ziua lui Matti , a lui David si-a Narcisei ai spus ca tu, Mira si Xandrutza ati prestat odata pe 7 ian!
Mie una nu-mi vine a crede ca au trecut atat de repede cei 2 ani de cand am ramas insarcinate cu Bucuriile.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
Sephora spune:
Asa da Mamilili sa ma delectez si io nitel si Matteo s-a uitat cu interes,tare frumos mai e acolo.
Da secretul a fost dezvaluit cu ceva timp in urma,da nu stiam cine asi mai aduce aminte.
Adorm copkilul si viu sa facem petrecere...
GETY spune:
Am venit si noi de afara, Maria a adormit in carut.
Ok, d'acord, mais schhhh...
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!
MamiLili, am vazut pozele, mi-au placut toate, si baietelul Clayton (japonez, sau chinez?). Voiam sa te intreb, daca poti sa-mi spui, voi unde va cazati pe unde calatoriti? Faceti rezervare din timp?
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
lakioana spune:
quote:
Laki, mai povesteste-ne si noua despre plecarea spre alte meleaguri, nu doar lui Usorlili :).
Adina,
M-am gandit sa nu va plictisesc cu atatea detalii off-topic...si de aceea n-am mai adus vorba... Dar, daca te intereseaza...cu mare placere iti povestesc.
Suntem inca putin bulversati de faptul ca ni se intampla cu adevarat asta noua. Parca inca nu imi vine sa cred ca ne vom stabili pentru totdeauna in Canada. Incepem sa incercam si noi sentimentele celor care pleaca de "acasa" si ajung...nici ei nu stiu unde. Speram ca in curand sa va spunem ca ne-am gasit un alt "acasa"...unde sa ne simtim in largul nostru.
Mai avem doar cateva luni de care incercam sa profitam la maximum.
Speram ca la inceputul verii sa fim acolo (cel tarziu). Mergem la prieteni care ne vor ajuta. Speram ca va fi totul bine.
Si...apropo...ai niste gemeni minunati...i-am aratat si sotului si a fost de aceeasi parere cu mine. Oricum...te admir...eu nu stiu cum m-as descurca.
[/center]
lakioana spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor de azi, in special lui pufymic si lakioanei, dar si celorlalte mamici de Bucurii!
Multumesc frumos!!! Esti o draguta. Cu toate ca e un al doilea prenume, ma bucur mult cand imi ureaza lumea La multi ani de Sf. Ion.
De cand v-ati mutat in Germania, m-am gandit de multe ori la voi...la cum v-ati acomodat intr-o tara cu totul noua. Ma bucur ca bobitza voastra se simte bine in noua casa. Sper ca si Reby sa se acomodeze la fel de repede. Va doresc numai bine.
Am si eu o prietena buna care lucreaza la Curtea de conturi in Luxemburg.
La fel va urez si eu voua, celelalte fete cu numele de Ioana sau derivate. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bucuriile voastre mari de pe acum .
La Multi Ani! in special tie Pufymic. O floricica de Sf. Ion.
edit: La multi ani Sephora!!! Nu stiam ca si tu esti Ioana.
La multi ani si micilor bucurii cu numele Sf. Ion
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor. Mie imi face netul figuri si am la poze de vazut...
La multi ani Pufy, Sephora si Lakioana! La multi ani bucuriilor care poarta numele Sf. Ion! La multi ani tuturor celor care isi aniverseaza azi onomastica!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Pentru inceput pup manuta lui Vladut de Andra si barbita Mariei de Gety, sa le treaca buba.
Lexi, ma bucur ca v-ati gasit locuinta; poate vei avea timp de niste poze cu Maria, pe care o pupam dulce. Sms-ul care s-a pierdut pe drum continea urarile de bine pentru anul 2008
Sephora, te rog, cand ai timp sa-mi trimiti si mie pe PM reteta de tiramisu. Multumesc
Adina, mi-au placut pozele, aveti o casuta faina tare. Mi-au placut si jucariile de sub brad. De gemeni, nu mai zic, sunt tare frumosi amandoi
Ramo, superbe pozele voastre! Mi-a placut Patricia la cutie
L-am vazut si pe frumosul Teu de UsorLili, al carei AMR e pe cale de disparitie
Lili, ma bucur ca ati ajuns la Viena, pe mine ma incanta nespus acest oras, sper sa si ajung vreodata acolo. Sunt frumoase pozele, mai am de vizionat. Mi-au placut Fabi si Mathias, blonzi, veseli, frumosi!
Scumpik, sper sa reusesti sa slabesti cat mai repede.
Mirabela, ce v-a lasat zana maseluta?
Sper ca nu am ratat nici o poza.
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Ieri a fost ziua lui Acai24, ii urez "La multi ani!"
Sephora, eu sunt prezenta la masa, sa vezi cum dau gata tot ce ne oferi tu
Lili, mi-a placut micul Mozart foarte mult.Si Napoleon!!
poze cu noi