Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 17
usorlili spune:
Uuuuu...Echooooo....
Fetele din Bucuresti, sunteti vreuna din Berceni (sau zone de pe langa)? Cui dau o cafea (nevirtuala) cand ajung acasa?
Va pup si fug ca ma scoate alesul inimii la plimbare
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
Mirabelac spune:
Multumesc tuturor pt. raspunsurile legate de comportamentul vis-a-vis de lovitul copiilor, v-am intrebat pt. ca am vazut destui copii care fac un intreg tambalau cand se lovesc, nu mi-as dori ca David sa se comporte asa si vreau sa procedez corect.
Andra foarte frumoase pozele, superba cabanutza, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea. Imi pare rau de patania cu globul, speram ca nu e nimic si trece repede.
Mamilili imi imaginez ce frumos a fost de revelion, si eu as vrea sa ma fac turist cand o sa fiu mare. Imi place de voi ca va aventurati si plecati oriunde, sotul meu este mai reticent cand e vorba de excursii cu copilul.
Adina ti-am vazut flacaii, foarte frumosi si jucausi sunt, mi se pare mie sau unul e a lui tati si unul a lui mami?
Usorlili felicitari pt. slabit, pune si tu ceva poze sa te vedem.
Am scapat de muci dupa 10 zile, ne-a vizitat zana maseluta cu destule figuri, mai ales noaptea.
Va pupam, o seara buna!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
lakioana spune:
LA MULTI ANI tuturor...si scuze de intarziere.
Va doresc ca noul an sa va aduca numai sanatate, bucurie de la bucurii si in rest tot ce va doriti extra.
Mirabela...cand cade Reby eu nu ii dau importanta...daca este posibil, chiar ma uit in alta parte, ca sa ii dau impresia ca nu s-a intamplat nimic rau. Doar cand cade mai rau o observ sa vad cat de grava este situatia, si daca este nevoie merg si o iau in brate ca sa o linistesc. Am observat ca este buna tactica (care este preluata de pe forum...si de care sunt foarte multumita)...pentru ca acum nici nu mai da importanta cazaturilor sau loviturilor.
L-am vazut pe Matti pe topogan...e suuuper!!! Parca e muult mai mare. Stie mult prea multe pt. varsta lui.
Cabanuta voastra e foarte frumoasa Eloise...sa o stapaniti sanatosi!
Mamilili, frumos v-ati distrat de sarbatori. Insa sunt si eu de acord ca foarte rar copii care sa reziste atat in masina...dar si intr-o calatorie atat de lunga si sa nu se dea peste cap. Tot respectul pt. voi.
Frumoase pozele de sarbatori. Vad ca s-au distrat frumos bucuriile.
Usorlili, ti-am trimis PM.
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
Sephora spune:
Va pup fetelor
MamiLili "te urasc" ptr ca ai un copil asa linistit in masina,al meu daca sta juma de ora in scaun e mare lucru.Ce fain la Viena,mi-a placut tare mult acolo.Ceva preturi,locuri pe unde ati stat,cum ati macat, divulgi.SI mie mi-ar place meseria nasei lui Maty,astept poze.
Eloise imi pare sincer rau ptr Vladut,mai ales ca noi am trecut prin ce am trecut cu Ste si ciobul lui,dar acum cateva zile am fost in vizita la vecinul Dodo si Matti a luat un glob nu mai zic ca era veci de vreo 30 de ani,daca le stiti pe cele tip ciupercuta care se prindeau cu un clips si l-a bagat direct in gura,am ingetat cand am vazut,dar i-am spus sa scuipe si nu a ajuns decat la dinti nu si in gura.
Adina trimit "subito" reteta mi-au placut pozele si eu am vazut ca unu-i a lui mami si unu a lui tati,si cum spuse si Lili super misto ca nu-i imbraci la fel si io urasc asta ,parca nu au personalitate nu stiu bietii copii.
Lakioana merci ptr aprecieri,mai ales ca vin de la tine cu Reby cea desteapta si preccoce,Adevarul e ca-l atrag foarte tare lucrurile si jocurile de copii mari,cele de bebelusi nu l-au interesat niciodata.
Mira si noi am scapat de antibiotic,muci mai sunt dar asta e nu cred ca o sa mai tina mult,am inceput Sinupret-ul.Sa treaca mai repede perioada asta cu dintii si fara dureri.
Io i-am zis lui MAtti,ca sper ca dupa ce-i ies si ceilalti doi canini sper sa se termine,OARE?
AdinaF spune:
Usorlili, chiar ma bucur pt tine ca incepi deja sa-ti faci bagajele. Sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu Teu!
Gety, lili (ambele)eloise, Mirabelac, merci fain de complimente. Acuma nu stiu eu cat is de istetzi, dar ne tzin in priza de dimineatza pana seara. Au o faza de-a dreptul enervanta, se cearta permanent de la aceeasi jucarie, se trag, se-mping, se zgarie, se trag de urechi, urla, striga, tzipa, de 50000 de ori pe zi, de imi creapa capul nu alta. eu cred c-o sa-mi pun dopuri in urechi, alta sansa nu mai vad pt sanatatea mea mentala. Stiu c-ar trebui sa-i ignor dar imi tziuie efectiv urechile.
Dup-aceea vin c-o mutra de ingeras la mine (o cunoastetzi desigur, cred ca e materie obligatorie la scoala de bebelusi :) ), ma striga "Ana, ana" (habar n-am de unde pana unde), ma incolacesc de dupa gat, se gudura ca niste catzei batutzi, na, mai supara-te pe ei...
Lili, cand vedem poze din concediu?
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
AdinaF spune:
Sephora, Mile Grazie (sau cum se scrie)! Daca mai pun ceva pe coapse, macar am pe cine da vina :)).
Am vrut sa te intreb, Matteo intzelege mai bine italiana sau romana?Pe ce limba i se vorbeste mai mult? Eu am incercat sa-i invatz deopotriva denumirile in ambele limbi (Ca tac-su n-are vreme ), dar acum clar pricep mai bine romaneste, ca s-au adunat prea multe si nu mai inving. Sper sa se remedieze la anul cand ii dau la gradi (de la 2 ani jumate).
Si noi stam f. prost la capitolul calatorit cu masina, si mai nou si la capitolul stat in carucior (n-as avea nimic impotriva dac-ar umbla in aceeasi directzie cu mine, dar nu-i asa). Azi abia am invins 3 persoane mature cu ei... fetelor poate atzi observat ca am cam inceput sa ma plang, dar si la mine incepe o numaratoare inversa, si anume numar zilele pana pleaca maica-mea la casutza ei, si ne lasa singuuuuri, atat de singuuuuri...
Laki, mai povesteste-ne si noua despre plecarea spre alte meleaguri, nu doar lui Usorlili :).
O seara excelenta!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Sephora spune:
Adina io cu carutu n-am probleme asta daca sunt singura,cand e taxu merge ce merge si vrea in brate,dar acum cu omatul asta nu mai pot cu carutu,iar pe jos nici pomeneala e prea uda si rece zapada.In masina il pun in scaun sta ce sta si pe urma gata vrea la mine si ma calareste de numa,numa,deci prefer sa conuc in traficul infernal decat sa stau cu el in spate,in schimb cand conduc eu si suntem singuri sta linistit in scaunul de masina.Mama ce nasol ca pleaca,cred ca o sa-ti fie groaznic,io de 2 luni fara Petra (care vine mai mult si ma ajuta la curatenie,dar mai sta si cu Matti nitel)sa le fac singura pe toate mai am putin si ma disper,dapai tu saraca.
Usorlili hai ca mai e o zi jumate.Abia astept sa aud reactii.
Sephora spune:
Copilul meu vorbeste cu noi,poarta adevarate dialoguri,vorbeste pe limba bebelusilor si te uiti la el ca i se scrie pe fata ca si cum el e sigur ca tu il intelegi,te bufneste si rasu dar stai si te gandesti cat esti de cretin ca nu-l intelegi.
Asa se intampla si la voi?
Asta apropo de ce ma intreba Adina,sa stii ca le intelege pe amandoua la fel de bine,taxu vb cu el in italiana,eu in romaneste si el se executa pe ambele.In schimb mi se pare parca ca ar zice mai multe cuvinte in italiana si parca si pe astea in romana le zice cu accent,se poate ca si eu cand vb rom sa am putin accent,nu ma condamnati dar am aproape 6 ani de cand vb limba asta cred ca mai mult decat romaneste si la servici si acasa,nici romaneste nu mai stiu sa scriu bine,ptr ca numai aici scriu.
usorlili spune:
Mira, nu am pozeeee. Eu sunt de regula fotograful si stii tu, bucatarul moare de foame. Am gasit vreo doua din noiembrie, cand aveam 7-8 kg in plus fata de acum. O sa le pun p-astea si cum mai ma trage in poza cineva (cine stie cand s-o intampla asta) mai pun cateva poze.
In album sunt cateva poze si cu Teuletu, de acum o luna iar ultimile doua poze(numai doua am, dar nu-s clare) sunt de Craciun.
cateva poze
Mama lui Teu
usorlili spune:
quote:Adina, bagaje le am pregatite de cand a plecat Tudor. Lucrul asta m-a ajutat foarte mult, psihic vorbind. Altfel nu as fi rezistat.
Originally posted by AdinaF
Usorlili, chiar ma bucur pt tine ca incepi deja sa-ti faci bagajele. Sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu Teu!
Nasol ca pleaca mama ta. Aveti ceva planuri sa aduceti pe altcineva sa va ajute?
quote:
Originally posted by Sephora
Usorlili hai ca mai e o zi jumate.Abia astept sa aud reactii.
Sephora, mai am doua zile jumate ca plec miercuri si ajung in Ro joi. Deci as zice trei zile. Dar ma rog, mai este putin putin. Si eu imi imaginam revederea cu Teu la aeroport dar socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Se pare ca el nu o sa ajunga la aeroport. Sunt asa de curioasa cum o sa reactioneze cand m-o vedea...
Hai ca mai este un pic pana pe 13 si vine Petra. Sa vezi atunci rasfat pe tine (sau pe Matti ???)
Mama lui Teu