Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 16
AdinaF spune:
Sephora, daca nu-i prea mare secretul si n-ajungi la divortz din cauza divulgarii lui, tare mi-as dori si eu retzeta - jur ca n-o divulg, o iau cu mine "dincolo"
Lili si eu vreau job ca doamna Nasha! Sa mor ce noroc au unii si ce viatza interesanta pot sa duca - cred ca e f. mult si chestie de sa ai noroc sa fii la momentul si locul potrivit...
Daca mamica lui Fabi e de-acord nu-mi trimitzi PM cu o poza de-a lui pls? M-ai facut curioasa!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
AdinaF spune:
Pt cine doreste, cateva poze mai noi:
DEC07
Craciun2007
O seara faina va doresc!
MamiLili spune:
Adina, numai atat? Nu m-am saturat dar ma declar multumita pentru cateva zile. Mi-au placut toate pozele, gardul ce inconjoara bradul, Fabi in dulap, copiii in zapada (imi place ca nu-i imbraci la fel, urasc sa vad gemeni cu haine identice), calare pe tati, la baitza, toate pozele, ce sa mai zic. Imi place si cartierul vostru si casuta cocheta tipic germana. Daca nu te superi, poti sa-mi spui daca v-ati schimbat masina odata cu aparitia copiilor? Am observat ca in vest lumea cu copii are masina hatchback, numai la noi umbla cu limuzine.
O sa vorbesc cu mamica lui Fabi ca sa-i cer permisiunea de a pune poze cu cele doua godzille, a mea si a ei, cred ca nu va avea nimic impotriva.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
AdinaF spune:
Lili, de cateva secunde am pus poze si cu Craciunul.
Intr-adevar sunt recunoscatoare ca locuiesc intr-o parte de sat relativ noua si moderna, intr-un capat de strada, deci doar cei catziva vecini circula pe-aici cu masinile, si deja stiu totzi ca trebuie sa aiba atentzie maxima (mai avem un vecin de varsta apropiata).
Masina am fost nevoita s-o schimb fiindca eu aveam un Golf II cu 2 usi , mai mult nu trebuie sa explic, nu? Prima data am cumparat caruciorul, l-am masurat, si apoi am luat masina pe masura -VW Caddy (cadou pentru nastere din partea sotzului, pupe-l mama :) ). La inceput mi-a construit sotzul si rampa pt a impinge carutzul in portbagaj . Oh, ce vremuri...
A, si uneori ( rar) si eu ii imbrac identic , mai ales cand mergem in vizite, pt ca uneori gasesc lucrusoare asa mishto ca e musai sa iau dublu...dar asta se intampla rar, fiindca nu toate culorile ii "prind" pe amandoi.
Somn usor iti doresc, vad ca suntem singurele prin zona.
MamiLili spune:
Haideti la cafea!
Adina, am vazut intr-un coltz de poza ca scria Caddy si m-am gandit ca tb sa fie masina ta. Ma uit imediat si la celelalte poze.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
eloise spune:
Wow Lili, ce cafea irezistibila!
Cred ca ati avut un Revelion de vis, abia astept pozele! Ce fain ca aveti prieteni cu copil de varsta lui Mathias! Din grupul nostru noi suntem singurii cu copil si asta ne diferentiaza in mod clar. Eu tot raman uimita cum de reusiti sa parcurgeti distante asa mari cu masina avandu-l pe Mathias cu voi. Vladut nu sta cuminte nici 2 ore in scaunel.
Adina, grozave pozele cu gemenii! Se vede ca-s niste pusti grozav de isteti si energici!
Ma bucur ca v-au placut pozele cu V. Cabana nu e chiar la munte, e intr-o zona deluroasa mai curand, dar simplul fapt ca e departe de oras o transforma intr-un refugiu excelent.
Noi maine desfacem bradul. Ieri seara V a dat de un glob de sticla (nu stiu cum, ca pe toate cele casante le pusesem sus) l-a trantit pe pamant (s-a spart, fireste) si cand strangeam cioburile s-a repezit cu manutza peste ele, n-am reusit sa-l opresc si s-a taiat in palmuta. M-am speriat foarte tare pentru ca nu stiam cat e de adanca taietura si daca nu a ramas vreun fragment acolo dar am reusit sa-i opresc sangerarea in 2-3 minute cu apa rece. Sper sa fie bine si sa se cicatrizeze fara probleme.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
GETY spune:
Eloise, ce ghinion! Nici noi n-avem multi copii in anturajul nostru si imi pare rau, pentru ca mi-as dori ca Maria sa se joace cu ccc copii de varsta ei.
Si Maria a cazut azi jos si s-a lovit cu barbia de partea de jos a patului, asa ca acum are barbita rosie. Of, tot zic ca n-o sa mai cada, dar nu este zi sa nu cada, iar azi a fost o cazatura cu semn.
AdinaF, ti-am vazut baieteii, si mi-am adus aminte ca noi am avut in bloc 2 gemene, dar identice, nu stiai care-i "X" si care-i "Y", si imbracate tot timpul, mai ales cat au fost copii.
Mai strigam catalogul?
Floricel79, Tanima_i2002, Ghonghy, Eunice?
Ramomar?
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
GETY spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
nu pot spune ca ma fac de rusine , vreau sa dau jos macar 10 kg
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"[/center]
[/quote]
Mie mi-e greu sa spun de speriata ce sunt, mai ales ca am vazut mamici de Bucurii, care mai de care mai slaba.
Oricum, pariez ca n-ai mai mult ca mine.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
usorlili spune:
Adina, ti-am vazut si eu puii. Sunt frumosi foc. Sa-ti traiasca.
Andra, imi pare tare rau de Vladut, dar asta ne asteapta de acum incolo. Copii cresc si odata cu ei si problemele.
Lili, bine ati revenit si astept si eu pozele cu Mathias si Fabian.
Scumipk, o sa-i iau si eu lui Teu scaunel, cu siguranta. Noi toate scaunele pe care le avem prin casa (nu multe, este adevarat) imi par nesigure. Dar parca vad ca el o sa aleaga sa stea pe cele mari.
Gety, felicitari pentru apartament (desi m-am trezit cam tarziu). Din punctul meu de vedere la ora actuala este cel mai greu accesibil lucru (material) care trebuie rezolvat de "tanara familie". Daca ai casa ta, restul se aranjeaza usor-usor.
Fetelor, apropo de kilograme, am reusit sa vad si eu partea buna a despartirii de Teu. Am reusit sa slabesc cum nici nu as fi visat adica sa ajung la kg de dinainte de sarcina. Sper sa nu aibe repercursiuni asupra sanatatii (slabind asa de mult intr-un timp asa de scurt). Si tot in perioada asta am fost shopping-addicted (eu care aveam oroare sa merg la cumparaturi). Concluzia finala: in orice rau poti gasi un bun, oricat de mic.
PS: Acum imi da mana sa bravez ca doar mai am 2 zile si plec acasa.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
usorlili spune:
Lakioana, voiam de mult sa te intreb. Voi in ce oras vreti sa veniti in Ca? Si cand? Aveti pe cineva aici?
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu