Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!

Vad ca au revenit fetele plecate sa faca sarbatorile prin alte parti....
Eloise e foarte draguta cabanutza voastra. Ma bucur pentru voi ca aveti o casuta la nunte.
xandrutza te pup dulce

Revin...merg sa fac o baitza cat doarme copilutzu' si apoi citesc din urma vreo 3 pag.

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Eloise splendida cabana de peisaj nu mai zic,iar poza cu Vladut si peisajul pe fereastra mi-a placut la nebunie.Sa o stapaniti sanatosi si fericiti.

MAmiLili se poate,dar pe PM cine o mai vrea tot asa...

Noi suntem bine,am fost azi sa-mi caut si io niste cizme de zapada dar nu exista acest produs in aceasta tara,asa ca i-am spus sorami sa-mi caute acolo,ca vine mama luni si asa mi le si aduce.Am tinut si copilul bietu pe drumuri,iar nu a dormit,dar poate iese iar faza ca aseara.

Revin daca sunt libera.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Sephora si xandruta nu mai puneti poze cu mancare, fie-va mila de mine ca eu incerc sa slabesc

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

De la cat la cat?

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

nu pot spune ca ma fac de rusine , vreau sa dau jos macar 10 kg

Mergi la inceput

Lili daaa ii place foarte mult lu' Luca sa doarma la cumparaturi, eu deja m-am obisnuit, si saracul babata-miu il doare spatele de la carat in brate . Da voi pe unde ati umblat, nu ne spui?

Mergi la inceput

eu va spun "noapte buna!" ca fi-miu nu ma lasa sa stau la pc, nush ce are, e nervos, se tranteste pe jos, bate din picioare, ma dispera. ne auzim maine.

Noapte buna si somnik dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sephora, da-mi si mie pm cu reteta de tiramisu. Please!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by AdinaF
Lili, eu nu prea mai fac poze, ca numai din spate ii mai prind, iar Alex inchide tot timpul ochii, se teme de blitz - mai mult ii filmez.

Nu-i nimic, ma uit si la filmulete. Cu M am aceeasi problema, trebuie sa fac 100 de poze ca sa prind una buna, ca iese fie cu spatele, fie cu ochii inchisi, fie deja iese din cadru pana se declanseaza aparatul.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Esuez din nou cu incarcarea pozelor, dar o sa mai incerc si zilele viitoare. Noi am fost plecati la Viena, via Budapesta, intr-o formatie de 4 masini, 10 adulti si 2 copii. A fost fain si scurt, bine, pentru mine orice excursie e prea scurta, mi-as dori sa am meseria de turist, se poate oare? Cred ca da, prietena mea (nasa lui Maty) de la Londra lucreaza pentru o super companie de turism care colaboreaza numai cu vedete, iar jobul ei e sa zboare la business class in toata lumea si sa inspecteze locatiile de 5 stele ca sa raporteze daca sunt ok ca sa trimita VIP-urile acolo.

Sigur ca excursia noastra nu a fost lipsita de peripetii, dar astea fac pana la urma deliciul povestirilor de peste ani. Noaptea dintre ani am petrecut-o in fata Catedralei (Domului) Sf. Stefan, printre mii de artificii si petarde la care Maty n-a reactionat negativ deloc, spre bucuria mea. Apoi am mers la restaurantul hotelului si-am mai stat la un pahar de vorba cateva ore. Copiii (Maty si prietenul Fabian - nascut pe 6 oct 2006) s-au comportat excelent atat pe drum cat si acolo, am calatorit mai mult noapta ca ei sa-si faca somnul si a fost bine asa. Ne-am plimbat mult, eu una am facut cam 15-20 km/zi, vremea era placuta, frig dar nu ger, undeva intre -2 si + 3 grade.

CristinaG, Ramomar, m-am gandit la voi cand am trecut prin Cluj si Oradea.

Nu stiu ce sa va mai zic, poate voi avea mai multa inspiratie odata cu publicarea pozelor. Daca aveti intrebari/curiozitati, sunt gata sa va raspund.

Mergi la inceput

Sephora, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Ce faina coincidentza de nume si zi de nastere cu Fabienucul meu . Eu tocmai fac un album pe picasa sa vi-l ofer spre vizionare - eu am impresia ca feciorii astia ai mei nu s-au schimbat deloc fizic in ultimele luni...

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput