Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Lili, multumesc pentru cafea si multumesc pentru aprecieri
Monique, mi-a placut cel mai mult poza de strumph, in baie, a Cosminei. Dar si celelalte sunt frumoase.
Lullabay, multumim pentru urari.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Un AN NOU cu multa sanatate si impliniri maxime!

Luna decembrie a fost pentru noi o peioada foarte aglomerata in care am incercat sa ma impart intre examene, job si familie; de aceaa am cam lipsit de pe Forum, dar revin cu forte proaspete. Pentru inceput, am vizionat pozele anuntate cu Bucuriile intampinand Craciunul si Anul Nou si am admirat ce mari si frumosi au crescut puiutii nostri!

www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.2cayq39d&Uy=nbnl6f&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">Asa am petrecut Craciunul alaturi de cei dragi (ultimele 9 poze).
Iar de www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=rldx7jt.c9m4kwup&Uy=7pts7l&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1" target="_blank">Revelion am fost la Brasov unde ne-am bucurat din plin de zapada si voie buna (ultimele 5 poze).

Mai multe detalii despre peripetiile noastre in aceasta perioada puteti gasi pe www.totsites.com/tot/tudorandrei/journal" target="_blank">paginuta noastra de web .

Cert este ca Dudu s-a schimbat foarte mult in aceast perioada, sau cel putin aceasta este impresia mea. In primul rand, a inceput sa asocieze emotii cuvintelor pe care le pronunta, si sa verbalizeze intr-un stadiu incipient. Apoi, a inceput sa constientizeze mai vizibil decat pana acum contactul pe care il ia cu lumea din jurul lui: interactiunea cu alti copii, reactia la diverse situatii noi la care pana acum nu fusese expus. Si in ciuda faptului ca a inceput sa manifeste temeri fata de ceea ce nu cunoaste, pare totusi ca se adapteaza destul de repede.

Din pacate insa pe perioada acestui concediu petrecut impreuna a fost alintat peste masura, mereu in centru atentiei noastre si a celor din jur, asa incat prevad o perioada urmatoare mai dificila de revenire la programul nostru obisnuit.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

La multi ani 2008 ! Sa aveti parte de tot ce e mai bun in acest an, adica multa sanatate, bucurii, impliniri pe toate planurile, sa fiti iubite, sa va intelegeti bine cu toata lumea, sa aveti noroc (de bani, de prieteni, de zile frumoase) etc samd

eu ma gandesc deja la vacanta de vara hi hi hi
am venit de la zapada, Vladone a rezistat vreo 10 minute dupa care s-a pus pe urlat de se uitau si ciorile la noi si am plecat in casa si cum l-am pus in patut si i-am infipt suzy in guritza a adormit instant
astept sa vina sotzul in casa sa ma duc sa dau zapada din fata blocului :)))

noi am petrecut revelionul la un restaurant cu niste prieteni, a fost dragut, dar se putea muuult mai bine....Vladone a stat cu mama si fratele meu la noi acasa si a dansat pana pe la ora 1....ai mei s-au socat de energia lui fi-miu

Anul 2008 a debutat pt.noi cu MUNCA (da, ati citit bine)...pe 1 ian.am fost la biroul sotului si am demontat mobila, iar pe 2 am mutat-o in noul sediu (ajutati de cativa prieteni)
Asa ca anul asta se anunta cu muuuulta munca

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

usorlili il dau de fiecare data cand iesim afara cu crema hidratanta pe fata dar oricum se inroseste.

monique am vazut pozele voastre, sunteti tare frumosi.

adriana bine ati revenit, am vazut pozele voastre de la craciun si cele cu zapada, Dudu s-a schimbat de cand nu l-am mai vazut.

lullabay bine ati revenit pe la noi, ce mai faceti?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Intrebare: cum va comportati cand se loveste copilul?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Usorlili scrisesem ca e ok cu DA,dar probabil am scris in acelasi timp.

XAndrutza nu e de gatit mare lucru,produsele sunt importante sa fie alea de la mama lor,ca daca ai inlocuit un produs nu mai e acelasi gust.Au inceput sa se gaseasca si pe piata mai ales in supermarketuri.Ste in schimb le comanda la un furnizor care le aduce direct de acolo.

Gety intrebai de MAtti cum se da pe topogan www.youtube.com/watch?v=iCy_umsCaQY" target="_blank">Iata-l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by Sephora
Usorlili scrisesem ca e ok cu DA,dar probabil am scris in acelasi timp.

Eram eu pe cateva pagini in urma si nu apucasem sa citesc ce scrisesei in ultimile posturi. Oricum, bine ca-i bine.

Si totusi exista iubire...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Usorlili, am apartamentul cumparat de vreun an si de la 1 martie intra la curatenie si ceva-ceva amenajari.

Sephora, am vazut filmuletzul, si pot sa spun ca Matti e mult mai mobil ca Maria mea.

Monique-new, ti-am vazut si fetita ta, tare cocheta o imbraci. Imi plac toate hainutele cu care este imbracata. Si treningul e foarte frumos.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Sephora m-ai omorat cu bunatatile alea!!!!!!!Si tu ,si tu Xandrutza!
Monique ne-am luat si noi casuta ca a voastra si Stefan e foarte incantat de ea!
Mira daca doar cade si se loveste usor fie nu il bag in seama ,fie ii zic ca nu s-a intamplat nimic sa se ridice ca nu a patit nimic....daca se loveste tare il iau in brate si incerc sa il linistesc cum pot mai bine,il mangai,ii vorbesc,il pup...
Noi am avut un revelion cam sumbru,cu jumate de ora inainte de rev i-a murit sotzului un caine tare drag era si tanara avea 7 ani doar, a avut mai multi la viata lui,dar de acesta era foarte atasat,zic al lui pt ca il are dinainte de a fi noi impreuna si il tinea la o casa,nu la noi in apartament...iar pe 1 ianuarie am fost intr-o padure si l-am ingropat...nu sunt superstitioasa,dar sper sa nu se intample nimic rau anul asta.
Stefan e bine,vorbeste toata ziua in limba lui,nu zice nimic inteligibil,nici macar"mama",alearga toata ziua prin casa si cum afara e prea frig sa iesim mult se cam plictiseste,mananca bine,doarme bine noaptea fara treziri,dintzi are dar nu stiu cati ca nu ma lasa si daca incerc sa ii bag un degete in gurita risc sa raman fara el.nu il intereseaza cartile de nici un fel,joaca lui preferata e sa inchida si sa deschida usile,nici la baie nu mai putem merge in liniste ca vine peste noi.
Pe mine una ma asteapta anul asta un examen greu,dar tare mi-as mai dori un fratior sau surioara pt Stefan,dar husband e cam refractar..
Sper sa reusesc sa intru si eu mai des,in ultimul timp am citit pe sarite capitolele,cu finalul de an agitat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Intrebare: cum va comportati cand se loveste copilul?

Si la noi cam la fel, daca se loveste usor incercam sa "uitam" evenimentul, iar daca se loveste mai tare, caci din pacate se intampla si asta, o iau in brate, o alint si dau TV-ul pe reclame, ca asta o linistete cel mai bine.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput