Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 10
usorlili spune:
La Multi Ani pentru 2008 si de la noi.
Ma duc in urma sa vizionez din poze, ca zilele astea sunt somera si am timp.
Noi am petrecut "ca doi porumbei", obositi si fara chef. Au fost cele mai chinuitoare sarbatori pe care le-am petrecut vreodata. Stiti voi vorba aia: nici macar dusmanilor nu le doresc asa sarbatori.
Bomboana de pe tort (desi-mi venea sa scriu coliva) a fost faptul ca Teu a fost bolnavior, din ce in ce mai rau, incepand cu ziua de Craciun. A ajuns mama de 3 ori la urgenta cu el. Bina ca macar avem spitalul aproape de casa. Dar gata, acum i-a trecut.
A avut rosu in gat cu febra si cu muci cat cuprinde. Noaptea plangea de durere in gatulet. Primele doua doctorite (mai tinerele) i-au spus mamei ca nu-i nevoie de antibiotic pentru gat ca sigur este ceva viral, iar cea de-a treia doctorita (mai in varsta) i-a dat mamei antibiotic. M-am bucurat mult ca generatia tanara de doctori a inceput sa spuna NU antibioticului dat asa, pentru o mica raceala.
Dar pentru ca cea de-a treia i-a prescris antibiotic, pentru ca eu nu eram langa Teu iar mama era speriata, am lasat-o pe mama sa i-l dea. Mai ales ca Tudor nu a luat pana acum nici un fel de antibiotic. Asa am simtit eu ca era mai bine, date fiind circumstantele.
Va pup si va zic :AMR 6 zile.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
xandrutza_76 spune:
Lili, multa sanatate lui Teu! Mai ai putin si ajungi la puiutul tau
Pufy, ma bucur ca te simti mai bine
Gety, sper sa gasesti draperiile pe care ti le doresti.
Va pun si eu niste poze.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Sephora spune:
VA pup fetelor
Noua ne-a adus anul nou cei 2 canini de sus.Suntem ceva mai bine,cu Ospamox ptr mucu care nu ne mai da pace,DA a disparut fara urma,duca-se sa nu mai revina niciodata.
Susa cam dragut SIR Lucas...!
Vreau si celelalte fete sa fie asa ascultatoare ca tine.
Xandrutza pai au fost grisine cu prosciutto crudo,involtini(rulouri) de bresaola(muschi din cal taiata f subtire) cu parmezan si rucola(o salata cu un gust ciudat),salata de fructe de mare,prosciutto afumicatto(sunca),voul-au-vent(foietaj) umplut cu ciuperci,sos rosa si gamberetti(creveti) si 4 fromagi(branzeturi),salam italian cu branzeturi mixte,pui Mosa (piept pui cu emental si sos rosii),ravioli(o pasta umpluta,gen tortelini) cu smantana,sunca si ciuperci si o tochitura cu mamaliguta si agli-olio (un fel de maioneza de usturoi),titamisu facut de sotu.
Mira ce copil cuminte.
Usorlili sanatate lui Teu,mult a fost putin a mai ramas,ati urez ca timplu asta sa zboare ca nebunu,nici sa nu le simti cele 6 zile.
Pufy bine ca a trecut raul.Astept poze
Io am adormit la ora 5 azi dimineata nu stiu ce-am avut,cred ca de la red bull-ul din noaptea de revelion,si-a facut efectul cu intarziere.
Sephora spune:
Xandrutza pai tu vorbesti de mancare,pai m-am uitat peste pozele tale,frate pai te imbolnavesti ce vezi acolo.
A barbatu meu face tiramisu cu o branza ricotta (gen cea de vaci) si mascarpone asta de fapt e reteta originala,iese o spuma nu va pot povesti cam cum se topeste in gura.
xandrutza_76 spune:
Sephora, am mai salivat odata, citind explicatiile date; sa stii ca mi-ai dat ceva idei. Oricum, felicitari inca o data, mi-a placut mult ce ati pregatit voi pentru masa de Revelion. Si tiramisu cred ca iese superb
Felicitari pentru cei doi canini, la noi inca nu vor sa apara.
Multumesc si eu pentru aprecieri
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
usorlili spune:
Gata, am vazut pozele...
Scumpik, am vazut scaunul lui Luca. Il foloseste si acum? Ma gandesc sa-i iau si eu un scaunel lui Teu cand ajung acasa.
Monica, tu intrebai de suzy zilele trecute. Teu a renuntat la suzy. De buna voie si nesilit de nimeni. Dar inca nu la biberoanele de noapte. Douaaaaaa...
Sephora, pozele cu Matti le-am vazut de mai demult. Super toboganul. Dar mai aveti loc prin casa de el? Da, chiar ca se cere o casa mai mare . Care mai este situatia cu DA?
Mirabela, ce bine de voi ca i-ati dat de cap DA. Voiam sa te intreb daca ii dai cu crema hidratanta lui David pe fata, cand iesiti afara. Probabil sti deja dar iti mai zic si eu ca vantul si gerul fac foarte rau la DA (am vazut pozele cu D cand era afara si m-am tot tinut sa te intreb). Si la noi, de cand Tudor este in Ro s-a ameliorat (mi-e frica sa spun ca i-a trecut, desi are o luna de cand este fin-finut pe tot corpul).
Susa, Lucas stie deja sa manance cu lingurita? L-am vazut in poze tot manevrand-o.
Pufy, bine ca esti ok cu stomacul.
Gety spor la amenajatul casei noi (eu nu sunt in tema, ati achizionat-o deja?)
Xandrutza, ti-am rasfoit si tie pozele. Esti asa tanara fi frumoasa. Si ai doi pui superbi.
Eloise, unde esti???
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
Monique_new spune:
Lili multumim de cafea.
Buna dimineata si haideti la saniusssss. A venit zapada si la Bucuresti.
Noi am petrecut noaptea de anul nou in familie cu toti bunicii. Fata mea s-a odihinit toata ziua de parca stia ca urmeaza o petrecere. Asa ca la ora 12 a intampinat anul nou fresh, ca doar soilise toata ziua.
Punem si noi pozici facute zilele astea imediat.
De suzi nu reusim sa scapam dar nu mai folosim tetine la bibe. Avem canute cu cioc de la nuk si nuby si le folosim cu succes.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
POZE REVELION
si
Poze Diverse
Gata ne-am conformat si am selectat citeva pozici facute in noaptea de revelion si altele facute zilele aceastea.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
lullabay spune:
La multi ani,un an nou plin de impliniri si realizari!
Sa ne traiasca bucuriile si sa fie sanatoase!!!