Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 9
Sephora spune:
Mira foarte frumoase poze,dar copilul tau ati este copia fidela,mi-au placut foarte mult alea cu capul tau si artificiile,ati lasat copilul acasa si v-ati dus la destrabalat sa inteleg...?
Fetelor hai scoate-ti pozele....!
xandrutza_76 spune:
Gety, multumesc. Poate va da chiar ea un semn...
Sephora, sper sa pun si eu poze maine. Mi-au placut ale tale, mancarea excelenta, atmosfera vesela. Cine a pregatit platourile cu papica?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Sephora spune:
Mercic Xandrutza ,sotu a facut cumparaturile si pregatit mancarea iar eu platourile,doara cu asta ne ocupam.....Da a fost o atmosfera foarte placuta si mai ales ca dupa atatia ani petrecand revelionul la servici,a fost foarte marfa.
Astept pozici...
Susa spune:
www.dropshots.com/LucasDaniel#date/2007-12-31/22:53:56" target="_blank">Poze an nou
"La Multi Ani!" mamici de bucurii si tot ce va doriti in acest nou an.
Sephora eu m-am conformat si am pus cateva pozici de aseara...
Asteptam cat mai multe poze cu bucurii la revelion....
Lucas a adormit pe la 11pm si mi-a fost mila sa-l trezesc la artificii..
Sanatate maxima la toata lumea
xandrutza_76 spune:
Susa, sunt foarte frumoase pozele cu Lucas. Narcisa abia a adormit pe la ora 2, tot vroia Revelion
Sephora, felicitari. Ce de-a papica buna am ochit eu acolo... Ar trebui sa dai niste detalii, eu tot stau si ma uit la pozele tale, si salivez
poze cu noi
Mirabelac spune:
Hai fetelor la cafea. Am pregatit pt. toata lumea.
Susa am vazut pozele voastre, a venit moshu la voi acasa?
Sephora am admirat si eu bunatatile voastre dar mai ales pe voi, sunteti o familie frumoasa. Au stat copiii treji asa de mult? Al meu la 11 a picat, am fi vrut sa-l luam si pe el in centru dar n-am avut cum. Da, ne-am facut de cap, am plecat pt. vreo juma de ora si l-am lasat cu soacra, e primul an cand stam acasa de revelion de cand suntem impreuna, la 2 eram in pat deja.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Sarbatori fericite!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Mirabela, multumesc pentru cafea!
poze cu noi
Susa spune:
Mirabelac
Mosu a fost tatal meu si eram la niste prieteni acasa, la noi in "sat".In fiecare an facem ajunul acolo cu o gramada de copii de diferite varste iar mosu are de adus cam cate 5 cadouri la fiecare .Apoi o masa cu toti copii parintii si bunicii aferenti si iese super misto...acum daca am si eu spatiu poate la anul va fi la mine...doar sotu sa-mi fie acasa ca deja a sarit doi ani de sarbatori departe de noi....speram ca asta sa fie ultimul lui contract...
Multumim de aprecieri la adresa pozelor....va salutam si mai asteptam poze...
GETY spune:
Mirabelac, ai testat saniuta?
Noi am iesit afara, un pic mai inainte am intrat in casa, dar am fost cu carutul.
Sephora, bravo pentru masa bogata.
Eu nu prea am facut mancare, sotul are indicatii stricte de la dr. sa slabeasca, eu nu, dar trebuie sa slabesc. Poate anul asta, de Revelion cand o sa fim la casa noastra si o sa ma simt ca acasa, o sa fac mai multe.
Deocamdata caut pe net (pana acum la Quelle) niste draperii din alea groase, ca sa le trag seara sa nu se vada in casa. Ceva cochet.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
pufymic spune:
LA MULTI ANI 2008!!!!!SA AVETI UN AN ASA CUM IL DORITI!!!!!!!!
Ionica
Noi am petrecut Revelionul acasa, cu gazucii nostri si pe la 10 si ceva a venit la noi frate-meu cu prietena lui si inca 2 prieteni....asa ca am avut o mica petrecere ....surpriza
Pe la 2 fara ceva dupa miezul noptii am fost la o matusa sa o sorcovim(cu pitici cu tot, bine-nteles), apoi am venit acasa si am picat toti franti, ca mustele.
Mai nashpa a fost ieri in 1 ca eu am avut o durere crunta de stomac.....dar acum sunt ok
Eu