Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 8
mephala30 spune:
La multi ani, Ionica!
Alina, te pup si eu, pe tine si pe copilasi.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Mirabelac spune:
Ma bucur mult ca am ajuns sa bem cafea impreuna si in anul 2008 cu voi, sa speram ca vom bea in aceeasi atmosfera frumoasa cat mai mult timp.
Noi suntem ceva mai bine cu raceala, nu prea am mancat pana acum, de ieri e mai bine. Am facut ceva excese alimentare, si eu si fi-miu, a mancat si el friptura, racituri si prajituri, bomboane de pom nu mai spun...
Revelionul l-am petrecut acasa, pentru prima data, iar la 12 am iesit in oras la focurile de artificii, a fost frumos.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Sarbatori fericite!
Mirabelac spune:
Poze de la Craciun!
Artificii la Iasi.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Sarbatori fericite!
CristinaGoji spune:
Seara buna in noul an!
Mira - frumoase artificii ati avut! Mie mi-a parut rau ca n-am reusit sa mergem la artificii anul asta, si cred ca vor mai trece cativa ani pana sa putem merge, ca nu vom avea cu cine lasa copiii. David pare foarte incantat de masinuta, mai ales de roti, nu?
Mami 25+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Mirabelac spune:
cristina da, e foarte incantat de roti, toate masinutele le intoarce si le invarte rotile, asta mare e preferata lui.
gety sunt acasa, pe 3 incep serviciul, nu imi e dor, asa de bine e cu familia, nu-mi vine sa ma despart de ei.
Sarbatori fericite!
xandrutza_76 spune:
Buna seara.
Foarte frumoase artificiile; mi-au placut si celelalte poze cu David, am admirat inca o data si tortul.
Alina, te asteptam mai des pe aici.
Cristina, cum te mai simti?
Fetelor, mai stiti ceva de Lexi? Eu ma chinui de doua zile sa-i trimit un sms si nu reusesc
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multi ani, Ionica!
La multi ani celor care isi aniverseaza azi ziua onomastica!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
Mirabelac, cum sa-ti fie dor sa te intorci la servici? Nici mie nu mi-ar fi dor, mai ales ca ma gandesc ca anul 2008 va fi si anul cand ma intorc la servici si pe Maria o sa o dau la cresa.
Am vazut si eu pozele cu artificiile si cele din casa, iar David seamana cu tine (ca tot ai intrebat).
Cristina, stai linistita si eu am stat in casa, inca m-am culcat destul de devreme si am recuperat ce nu dormisen in 2 nopti anterioare. Si tare bine a fost!
Xandrutza, nu stiu nimic de Lexi.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Sephora spune:
Va pup fetelor
La multi ani celor care-si sarbatoresc ziua onomastica azi.
Noi ne-am petrecut bine,in compania prietenilor,copii au avut si ei super bairam,au stat pana la 2.30 ,la 00 noaptea am iesit in strada sa dam artificiile si sa bem champagnia ,dar ei s-au cam speriat de bubuituri.NU prea mi-au placut artificiile de anul asta,de fapt nici nu prea aveai de unde sa cumperi,tare rau imi pare ca nu mai e ca in alti ani.
Aici niste poze cu Distractia